Horoscopul zilei de 1 mai: Farmec personal şi escapade-surpriză

De: Nicoleta Nicolae / 01.05.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 1 mai: Farmec personal şi escapade-surpriză
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de duminică, 1 mai 2016.

BERBEC – O zi propice pentru a efectua impreuna cu familia schimbarile referitoare la mobila din caminul dumneavoastra pe care le-ati planificat mai demult. Relatia cu persoana iubita s-ar putea sa intre in impas, in aceasta zi, si nu prea stiti ce ati putea face in acest domeniu. Astrele va sfatuiesc sa nu luati nici o hotarare, deocamdata.    

TAUR –  Va confruntati cu o perioada dificila, in sensul ca intre dumneavoastra si partener se interpun niste piedici. Poate comunicarea dintre dumneavoastra nu merge asa cum ati dori. Divergentele de opinii va pot marca profund.    

GEMENI – Relatiile sociale nu sunt favorizate in aceasta zi si ar fi bine sa amanati orice decizie care ar putea sa influenteze viitorul dumneavoastra. Se pare ca nici intuitia nu este astazi de partea dumneavoastra, astfel incat sfaturile unei persoane mai in varsta din familie v-ar putea fi de mare folos.     

RAC – Nu va aflati intr-o forma psihica extraordinara, dar o veste sau o scrisoare va poate mobiliza din nou. Discutiile purtate cu apropiatii v-ar putea oferi raspunsuri la intrebari care va framanta si, in mod special, o persoana va dori sa va ofere sprijin financiar pentru rezolvarea unei probleme prioritare.

LEU – Aceasta zi pare bogata in evenimente sociale. Imprejurarile favorizeaza evolutii excelente in domenii neasteptate ca urmare a spiritului de intreprinzator ce va caracterizeaza astazi, prin originalitatea si siguranta punctelor de vedere.    

FECIOARA – Sunteti avantajat in munca de creatie si puteti incepe, cu succes, un proiect nou. Cu calm si rabdare, puteti aduce la normal o actiune in care va simteati blocat sau ce parea complet dezechilibrata.    

BALANTA – Este o zi favorabila pentru consolidarea unor prietenii, pentru parteneriat si asocieri. Pe plan sentimental, vor aparea multe surprize si reactii emotionale puternice. Este posibil sa intervina chiar o schimbare sau sa apara o noua relatie sentimentala. Cu toate acestea, veti da dovada de o anumita tendinta catre autocunoastere, iar stapanirea sentimentelor va va ajuta in dorinta dumneavoastra de a schimba lumea.    

SCORPION – Simtiti nevoia sa evadati intr-o lume unde va simtiti bine, mai ales in compania unor oameni care au aceleasi interese comune. Puteti primi vesti promitatoare din tari straine sau de la fosti colegi de facultate. Dati impresia ca sunteti un om multumit de ceea ce viata ii ofera.    

SAGETATOR – Astazi sunteti in forma, atat fizic cat si intelectual. Este un moment favorabil pentru demararea unor noi activitati in camin. Popularitatea dumneavoastra este in crestere, ceea ce va poate oferi si unele succese in plan sentimental. Un prieten va poate da o veste buna. Numai in familie ati putea avea unele neplaceri, poate o discutie cu parintele de sex opus.     

CAPRICORN – Este posibil sa primiti bani de la o persoana de la care nu va asteptati, sau sa vi se propuna o activitate fara legatura cu profesia dumneavoastra de baza. Parcurgeti o perioada favorabila pe toate planurile si sunteti convins ca puteti rezolva orice problema dificila.    

VARSATOR – Astazi aveti posibilitatea sa va afirmati talentul artistic si sa beneficiati de aprecierile familiei. Veti afla lucruri interesante, care va vor putea fi de un real folos in viitorul apropiat. Activitatile in care sunteti implicat nu vor avea rezultate imediate, dar daca veti avea mai multa rabdare, veti obtine rezultatul scontat.    

PESTI – Aceasta zi, favorabila activitatilor intelectuale, va permite sa va afirmati personalitatea si in mod practic. Farmecul dumneavoastra personal va va face sa straluciti in societate. Dispuneti azi de toate atuurile pe a-i cuceri pe cei din jur si sunteti dispus sa intrati in rezonanta cu inima altcuiva. Obligatiile casnice va vor da batai de cap. Veti cheltui ceva mai multi bani pe reparatii.