Horoscopul zilei de 10 martie: Gemenii se îndrăgostesc, Balanţele au parte de câştiguri

De: Nicoleta Nicolae / 10.03.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 10 martie: Gemenii se îndrăgostesc, Balanţele au parte de câştiguri
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de joi, 10 martie 2016.

BERBEC – Relaţiile cu familia capătă o importanţă deosebită şi veţi fi mai dispuşi spre comunicare şi înţelegere. Aceasta zi aduce însă şi dificultăţi create de către ceilalţi din cauza delăsării. Este bine să vă impuneţi punctul de vedere şi, în cazul in care apar dispute sau neînţelegeri cu partenerul, să nu forţaţi nota.

TAUR – Dacă acţionaţi în mod inteligent, se întrevad succese importante ba poate chiar unele schimbări în bine. Oameni importanţi se interesează de viitorul dumneavoastră. Acordaţi-le atenţia cuvenită pentru a specula momentul, foarte prielnic de altfel.

GEMENI – Aţi putea simţi că sunteţi victima unor schimbări interioare a căror cauză încă nu o cunoaşteţi – vă veţi simţi dintr-o dată milostivi şi plini de compasiune chiar şi faţă de cei care au greşit faţă de dumneavoastră. Totodată, v-aţi putea îndrăgosti sau veţi plănui evenimente romantice.

RAC – Întârzierile cu care vă veţi confrunta se vor dovedi a fi în cele din urmă trecătoare pentru că astrele anunţă reuşita în ciuda oricăror dificultăţi. Poate că nu veţi fi foarte dispuşi să preluaţi iniţiativa sau să vă asumaţi responsabilităţi, dar evenimentele par oricum să vă fie favorabile.

LEU –  Traversaţi o perioadă benefică în plan sentimental. Relaţia cu persoana iubită se va îmbunătăţi, însă pot interveni probleme în relaţiile cu familia sau cu rudele mai îndepărtate. Încercaţi să nu amestecaţi prea mult lucrurile şi, pe cât posibil, evitaţi să vă puneţi părinţii faţă în faţă cu persoana iubită, pentru că pot ieşi scântei.

FECIOARA – Sunteţi apreciat de persoane cu funcţie chiar dacă nu observaţi acest lucru. Totul este să fiţi calm şi să aveţi răbdare, căci realizarile dumneavoastră vor fi de durată. Reuşiţi să vă ţineţi emoţiile sub control şi reacţionaţi cu tact în situaţii limită, ce presupun şi medieri de conflicte.

BALANTA – Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt armonioase şi vă bucuraţi de buna înţelegere cu toţi membrii familiei. Profitaţi din plin de toate ocaziile care vă ies în cale, dar încercaţi să fiţi cumpătat! Tot ceea ce faceţi astăzi ar fi bine să faceţi pe cont propriu şi vă va reuşi, în special dacă sunt vizate câştigurile.

SCORPION – Pentru a putea să aveţi în continuare nişte zile lipsite de griji, trebuie să administraţi cu grijă fondurile existente. O discuţie amicală se termină cu o critică greu de suportat de dumneavoastră, de care oricum sunteţi decis să nu ţineţi seama. Apar drumuri neaşteptate, iar seara, familie reunită şi fericită.

SAGETATOR – Din păreri contrare se poate naşte o direcţie constructivă, de aceea nu fugiţi de confruntări sau dispute aprinse, pentru că pot fi o cale bună de a ajunge la un scop important. Vă ambiţionează şi mai tare să intraţi în luptă, pentru că aveţi încredere în argumentele dumneavoastră şi ştiţi că-i puteţi convinge şi pe ceilalţi de puterea lor.

CAPRICORN – În cuplu vă doriţi şi aveţi stabilitate. Trăirile dumneavoastră vor fi deosebit de profunde în această perioadă. Vă implicaţi mult în relaţia cu persoana iubită, dar nu lăsaţi de izbelişte nici treburile gospodăreşti. O parte importantă a timpului liber va trebui să o petreceţi rezolvând probleme de natură casnică sau familială.

VARSATOR – Sentimentele dumneavoastră vor fi mai puternice în această perioadă şi implicit veţi manifesta mai mult interes pentru relaţia cu persoana iubită. Dorinţa, dar şi capacitatea de comunicare vor fi mai mari şi veţi exercita o influenţă deosebită asupra persoanelor de sex opus din anturajul dumneavaostră.

PESTI – Abilităţile dumneavoastră de a face ceva practic sunt mult diminuate, motiv pentru care mai bine vă concentraţi asupra chestiunilor teoretice. Farmecul personal vă va ajuta să ieşiţi în evidenta în grupul din care faceţi parte. Veţi primi o veste de la un prieten aflat în străinătate sau veţi primi nişte informaţii care, folosite corespunzător, vă vor servi la realizarea socială pe care o visaţi.