Horoscopul zilei de 11 martie: Optimism molipsitor şi şanse de promovare

De: Nicoleta Nicolae / 11.04.2016, 00:00

Horoscopul zilei de 11 martie: Optimism molipsitor şi şanse de promovare
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de 11 martie 2016.

BERBEC – Astazi veti deborda un optimism aparte de care se vor molipsi si cei din jurul dumneavoastra. Aveti o incredere nemasurata in fortele proprii si credeti cu tarie in ceea ce faceti. Problemele sunt sub control si pragmatismul de care dati dovada starneste invidia celor din jur. Va asteapta o perioada de impliniri pe toate planurile.     

TAUR – Astazi ar fi bine sa evitati luarea unor decizii importante, deoarece aveti tendinta de a fi nehotarat. De asemenea, este recomandabil sa evitati angajarea in activitati care necesita un efort intelectual deosebit.     

GEMENI – Incercati sa profitati din plin de aceasta zi, intrucat relatiile cu partenerul de viata sunt excelente si veti finaliza tot ce v-ati propus sa faceti astazi impreuna. In plus, este un moment propice pentru a promova idei noi si a pune in practica noi planuri.     

RAC – Chiar daca azi nu sunteti dispus sa comunicati cu cei din jur, sunteti deosebit de activ si optimist, ceea ce va va conduce la o buna colaborare cu colegii. Acum aveti, pe langa luciditate si calm, si entuziasmul necesar pentru a aborda o afacere profitabila.     

LEU – In aceasta zi sunt favorizate intalnirile de afaceri si semnarea unor documente oficiale, intrucat relatiile cu colaboratorii sunt foarte bune. Va aflati intr-o forma excelenta si este un moment favorabil sa va faceti planuri pentru a realiza ceva nou, in concordanta cu dorinta dumneavoastra de schimbare.     

FECIOARA – La locul de munca este posibil sa vi se ofere sansa unei promovari, ceea ce ar putea atrage invidia colegilor dumneavoastra. Sunteti insa cu constiinta impacata, caci ati muncit mult pentru a ajunge aici.    

BALANTA – Capacitatea de concentrare si ambitia dumneavoastra din cursul diminetii se vor situa la un nivel ridicat si se vor reflecta in activitatea profesionala. Astazi aveti posibilitatea sa gasiti cu usurinta rezolvari la toate problemele care ar putea sa apara la locul de munca si in familie. Pentru aceasta, insa, este recomandabil sa dati dovada de multa diplomatie si sa tineti cont si de parerile celor din jur.     

SCORPION – Programul dumneavoastra din aceasta zi s-ar putea sa sufere mici schimbari, ceea ce va va da planurile peste cap. In cursul diminetii, este posibil sa intalniti o persoana importanta care va va propune asocierea intr-o afacere pe termen lung. Ar fi bine sa nu va pripiti, intrucat ziua de astazi nu este favorabila rezolvarii problemelor financiare si nici luarii deciziilor transante.     

SAGETATOR – In aceasta zi nu este momentul potrivit pentru a va asuma riscuri. Sunteti destul de nervos, ceea ce va poate afecta intreaga activitate de azi. Va sfatuim sa va stabiliti clar prioritatile. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti musafiri si sa nu mai puteti face nimic. Faceti eforturi mari pentru a va ajuta familia, insa nu sunt apreciate de nimeni.    

CAPRICORN – Astazi va lipseste puterea de convingere si s-ar putea sa iesiti in pierdere. Claditi incredere in jurul dumneavoastra, iar altii va vor intoarce increderea. S-ar putea sa aveti o discutie in contradictoriu cu o femeie, pornind de la bani. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa nu ridicati tonul. Nu aratati ca sunteti nervos, ca sa nu tensionati atmosfera si mai mult!     

VARSATOR – Pe umerii dumneavoastra stau azi decizii importante, deci nici nu se pune problema sa stati pe margine si sa-i priviti pe altii cum se agita. Veti fi in centrul atentiei si trebuie sa dati impresia unui om responsabil, gata de actiune oricand. Din mainile dumneavoastra ies lucruri de care puteti fi mandru. Aveti sansa de a realiza ceva mai deosebit astazi in caminul dumneavoastra.    

PESTI – Ati facut o greseala la un moment dat si azi trebuie sa faceti in asa fel incat sa o reparati si sa va redobanditi imaginea imaculata in fata celorlalti. Abia acum va veti da seama ca unele schimbari pe care le-ati facut in trecut nu au fost din cele mai inspirate, mai ales ca ati fi putut castiga mai multi bani. Sunteti in criza de timp si nu va puteti rezolva decat o parte a problemelor pe care le aveti. Vizita unui prieten va va scoate din impas.