Horoscopul zilei de 11 martie: Racii se bucură de popularitate, Leii sunt îndrăgostiţi

De: Nicoleta Nicolae / 11.03.2016, 00:00

Horoscopul zilei de 11 martie: Racii se bucură de popularitate, Leii sunt îndrăgostiţi
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de 11 martie 2016.

BERBEC – În cursul acestei dimineţi este posibil să fiţi puţin iritat şi să aveţi o reacţie necontrolata faţă de o persoană mai în vârstă din familie. Atitudinea dumneavoastră riscă să provoace un conflict cu partenerul de viaţă. La job, lucrurile stau mult mai bine, puteţi să primiţi laude şi aprecieri din partea şefilor.

TAUR – Cariera ocupă un loc din ce în ce mai important în viaţa dumneavoastră, dar este greu să-i faceţi pe cei dragi să vă înţeleagă. Sunt şanse mari de a înregistra o realizare profesională. Ar fi indicat să nu vă expuneţi prea mult deoarece nu toţi se bucură pentru reuşitele dumneavoastră.

GEMENI – Continuaţi să traversaţi o perioadă bună în plan afectiv şi, astfel, veţi putea trece mai uşor peste nemulţumirile apărute în plan profesional. Persoana iubită vă va susţine în ceea ce vreţi să faceţi şi vă va ajuta şi în plan financiar.

RAC – Popularitatea dumneavoastră se va bucura de o creştere evidentă şi nu veţi duce lipsă de parteneri de distracţii, dar nici de colaborări. Şi în această zi veţi fi preocupaţi de sensul în care evoluează relaţia cu persoana iubită.

LEU – În plan afectiv, perioada marchează noi începuturi, ruperea vechilor legături şi acceptarea de noi obligaţii. Vă îndepărtaţi de familie, pentru ocuparea unui loc social mai bun, pentru a începe o carieră, pentru consolidarea altor legături. Vă reorganizaţi viaţa din temelii.

FECIOARA – Creativitatea şi pofta de lucru sunt cele două atribute care va caracterizează în această zi. Fiţi cu ochii în patru şi nu lăsaţi să vă scape o ofertă de lucru foarte profitabilă. Şi poate n-ar fi rău să reluaţi nişte planuri mai vechi.

BALANTA – Sociabilitatea dumneavoastră atinge cote maxime astăzi. Aveţi un chef extraordinar de a comunica, de a participa la discuţii pe cele mai diverse teme. Veţi fi uimit de cât de multe lucruri aveţi în comun cu persoane până mai ieri „transparente”.

SCORPION – Deşi v-aţi făcut un anumit plan pentru această zi, apare pe parcurs o schimbare care vă trimite într-o altă direcţie decât era programat. Nu vă prea convine că trebuie să vă stricaţi ziua cu altceva decât era prevăzut, dar abandonaţi orice alte intenţii.

SAGETATOR – Această zi este prielnică pentru soluţionarea unor probleme legate de relaţiile sentimentale, amânate de ceva mai mult timp. Ar fi bine, însă, să ţineţi cont de intuiţie, dar şi de părerile partenerului de viaţă.

CAPRICORN – Această zi este favorabilă schimbărilor esenţiale în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relaţiilor de prieteni, precum şi relaţiile sentimentale.

VARSATOR – Este foarte probabil să vi se propună o călătorie în străinătate, de plăcere sau de afaceri. Nu refuzaţi o asemenea ofertă. Aveti ocazia să vizitaţi locuri minunate şi să întâlniţi tot soiul de oameni interesanţi.

PESTI – Chiar dacă astăzi nu sunteţi dispus să comunicaţi, sunteţi deosebit de activ şi optimist, ceea ce vă va conduce la o colaborare fructuoasă cu colegii. Acum aveţi, pe lângă luciditate şi calm, şi entuziasmul necesar pentru a aborda o afacere profitabilă.