Horoscopul zilei de 12 martie: Scorpionii găsesc soluţii simple, Berbecii au parte de surprize în dragoste

De: Nicoleta Nicolae / 12.03.2016, 06:00
Horoscopul zilei de 12 martie: Scorpionii găsesc soluţii simple, Berbecii au parte de surprize în dragoste
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de 12 martie 2016.


BERBEC – Ingeniozitatea şi ideile pe care le aveţi în prima parte a zilei vă ajută la planificarea unei afaceri. Ceea ce va lipseşte, însă, este puterea financiară necesară investiţiilor. În viaţa dumneavoastră sentimentală se vor petrece azi evenimente de natură să vă surprindă. S-ar putea să primiţi o declaratie de dragoste sau, cel puţin, să vă implicaţi intr-un flirt.        
TAUR – Situaţia financiară se va ameliora. Veţi începe să încasaţi bani, dar puteţi semna şi nişte contracte avantajoase, care vă pot aduce satisfacţii materiale. Deveniţi un pion de bază în colectiv, la care oricine apelează cu încredere. Deşi nu sunteţi încă foarte optimişti cât priveşte perspectivele dumneavoastră, rezultatele vor fi neaşteptat de favorabile.     
    
GEMENI – Este posibil să primiţi veşti bune în legătura cu profesia. Dacă plănuiţi să faceţi unele schimbări trebuie să ştiţi ca acum este momentul. Talentul dumneavoastră creativ va fi apreciat astăzi în societate, însă ar fi bine să îl folosiţi pentru rezolvarea unor probleme profesionale şi pentru reuşita unei afaceri.     
    
RAC – Este posibil să vi se facă o propunere de afaceri cât se poate de avantajoasă, mai ales dacă aceasta vine din partea unei femei. Sunteţi mai preocupat de latura estetică a lucrurilor, astfel că veţi achizitiona un obiect de valoare la care aţi visat mult timp sau puteţi primi un cadou pe neaşteptate de la prieteni.    
    
LEU – Succesul este astăzi de partea dumneavoastră în toate activităţile legate de cămin. De asemenea, în această zi veţi primi o sumă importantă de bani de pe urma unei afaceri. În partea a doua a zilei, vă puteţi ocupa împreună cu partenerul de viaţă de planuri de viitor.    
    
FECIOARA – Încercaţi să profitaţi din plin de această zi, pentru că puteţi avea un spor deosebit, reuşind să finalizati aproape tot ceea ce v-aţi propus. Dacă, în trecut, anumite planuri nu v-au reuşit, acum este momentul să le puneţi în practică, mai mult ca sigur că ceilalţi vă vor lua în serios.
        
BALANTA – Vi se propune o colaborare interesantă din punct de vedere financiar. Gândiţi-vă bine înainte să o acceptaţi! Nu este cazul să vă suprasolicitaţi din nou fără rost. Este posibil să pierdeţi şanse sau să rataţi ocazii din cauza încrederii prost plasate.    
    
SCORPION – Capacitatea dumneavoastră de comunicare este foarte bună astăzi şi veti găsi mai uşor soluţii pentru problemele pe care le aveţi de rezolvat. Rudele apropiate vă cer socoteală pentru afirmaţiile pe care le-aţi făcut cu câteva zile în urmă. Este de preferat să vă cereţi scuze şi nu încercaţi din nou să-i contraziceţi.    
    
SAGETATOR – Se anunţă o zi în care aţi putea avea parte de evenimente importante, îin special acolo unde este vorba de bani. Este momentul în care totul v-ar putea reuşi dacă daţi dovadă de suficientă maturitate şi alegeti drept colaboratori persoane stabile sau chiar mai în vârstă.
    
CAPRICORN – Ziua anunţă agitaţie dar şi posibilitatea de a duce lucrurile la bun sfârşit, gratie ajutorului primit de la prieteni. Perspectivele par însă triste şi imaginatia cam lasă de dorit, dar finalul se ştie că este întotdeauna bun. Sentimental, veţi acorda mai multă atenţie atracţiei fizice.
        
VARSATOR – În această zi vi se oferă posibilităţi de alegere dar deciziile trebuie să fie prompte, altfel pierderea este iminentă. Va fi mare agitaţie la serviciu până după jumătatea zilei. Veţi avea de făcut faţă unei mulţimi de lucruri şi nu vă va fi câtuşi de puţin uşor. Colegii nu se vor arata prea amabili, de aceea nu mizaţi pe sprijinul lor.    
    
PESTI – Intuiţia de care daţi dovadă în această zi vă va permite să obţineţi o aprobare pe care o aşteptaţi de mai mult timp. Problemele rămase nerezolvate în ultima vreme încep să vă preseze. Dimineaţă, sunteţi agitat şi vreţi să începeţi mai multe treburi deodată.