Horoscopul zilei de 12 martie: Veşti minunate şi realizări financiare

De: Nicoleta Nicolae / 12.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 12 martie: Veşti minunate şi realizări financiare
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de marţi, 12 martie 2016.


BERBEC – Vă dedicaţi trup şi suflet unei activităţi la care va aduceţi aportul de ceva vreme. Rezultatele acestei munci sunt palpabile, materiale, deci sunteti foarte motivat să duceţi cu bine la capăt ceea ce aţi început.     

TAUR – La serviciu, este posibil să primiţi propuneri tentante pe care vă va veni greu să le refuzaţi. Poate fi vorba de venituri financiare suplimentare sau de o colaborare benefică pentru dumneavoastră.     

GEMENI – Accentul cade astăzi pe bani şi bunuri. Aţi putea programa o întâlnire de afaceri, pentru că sigur veţi avea succes. Acelaşi lucru se poate spune şi despre tranzactii sau schimburi de bunuri pentru că tot ceea ce are legătura cu comerţul prezintă astăzi avantaje reale pentru dumneavoastră.     

RAC – În plan sentimental simţiţi nevoia de a controla totul şi nu lăsaţi nici un pic de libertate de initiaţiva partenerului. Dacă aşteptaţi un răspuns privind starea de sănătate a cuiva drag se pare că veştile vor fi destul de îmbucurătoare.    

LEU – Mergeţi pe la autorităţi sau pe la diverse instituţii, pe unde aveţi de rezolvat câte ceva şi puneţi-vă problemele la punct. Veţi constata că ceea ce până nu de mult părea imposibil, devine astăzi posibil.     

FECIOARA – Primiţi veşti minunate despre câteva realizări financiare ale unor persoane dragi. Bucuriile se ţin lanţ dimineaţa oricum, căci veştile despre însănătoşiri neaşteptate, vizite sau călătorii, posibil chiar şi o căsătorie vă sosesc una după alta.

BALANTA – Aveţi de rezolvat o serie de probleme personale, dar nu veţi putea să le faceţi faţă singuri. Se pare că veţi fi nevoit să lansaţi sistemul de „pile şi relaţii” ca să ajungeţi la nişte rezultate satisfăcătoare.     

SCORPION – Sunteţi cuprins de o energie debordantă, pe care trebuie să o canalizaţi spre un plan dinamic, aducător de noutate în viaţa dumneavoastră. Porniţi pe un drum nou şi, ca orice început, totul e palpitant şi atrăgător, de aceea va implicaţi cu toată fiinţa spre această noua perspectivă. Totul e să nu va pierdeţi avântul pe parcurs.    

SAGETATOR – Aveţi în plan o călătorie, dar nu sunteţi sigur că vă veţi rezolva problemele dacă plecaţi la drum, sau doar cheltuiţi banii aiurea. Dacă aveţi dubii, poate că n-ar fi rău să daţi crezare intuiţiei. N-ar fi prima oară când vă scuteşte de eforturi inutile.    

CAPRICORN – Starea financiară, deşi relativ bună, e foarte fluctuantă. Azi aveţi mult, mâine nu mai aveţi nimic. Vă permiteţi cam multe capricii personale, de aceea s-ar putea să vă treziţi la un moment dat fără niciun ban în buzunar din cauza acestor mici abuzuri.    

VARSATOR – Iniţiativele pe care le veţi lua astăzi se vor dovedi utile şi puteţi spera la realizări de invidiat, pentru că vă reuşeşte tot ce întreprindeţi. Acest lucru îi cam nemulţumeşte pe unii colegi de la birou, dar nu trebuie să vă lăsaţi influenţati de părerile celorlalţi. Invidia lor nu va va ocoli nici de data aceasta, dar reuşita este mai aproape ca oricând.     

PESTI – ÎIn cuplu, nu vă puteţi controla energia debordantă şi greşiţi in cele mai nepotrivite momente. Sunteti repezit, neatent, nu va concentrati si faceti numai gesturi pripite care l-ar putea face sa sufere pe partener. Intrati mult prea usor in conflict cu acesta si aruncati vorbele fara sa le ganditi.