Horoscopul zilei de 13 aprilie: Optimism şi revederi emoţionante

De: Nicoleta Nicolae / 13.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 13 aprilie: Optimism şi revederi emoţionante
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de 13 aprilie 2016.


BERBEC – Astăzi aţi putea primi vizita unei persoane cu care aţi pierdut legătura de multă vreme. În cadrul întâlnirii, este posibil să aflaţi informaţii confidenţiale pe care le puteţi apoi folosi în interesul propriu.     

TAUR – Aveţi o stare de agitaţie interioară care vă face să rataţi multe şanse sau să faceţi gafe imense în relaţia cu partenerul. Nu vă puteţi controla energia debordantă şi greşiţi în cele mai nepotrivite momente. Sunteţi repezit, neatent, nu vă concentraţi şi faceţi numai gesturi pripite care l-ar putea face să sufere pe partener. Intraţi mult prea uşor în conflict cu acesta şi aruncaţi vorbele fără să gândiţi.     

GEMENI – Astăzi aţi putea primi un cadou de la un coleg, dar poate fi vorba şi de un simplu sfat, ce se va dovedi foarte util. Puteţi avea contacte cu mulţi funcţionari şi unii dintre ei vă vor uimi cu promptitudinea şi amabilitatea lor.    

RAC – Sunteţi binedispus şi comportamentul pe care îl afişaţi astăzi în faţa celorlalţi vă va avantaja. Asa stand lucrurile, ati putea fi mai ingaduitor cu persoanele care v-au dezamagit la un moment dat. O persoana se arata interesata de situatia dumneavoastra financiara, ceea ce nu va va fi tocmai pe plac.    

LEU – Starea dumneavoastra materiala e buna si stabila, fara sanse de a fi zdruncinata in aceasta zi. Puteti cumpara ceva important pentru casa, sub forma unui articol de mobilier sau un obiect greu sau voluminos, de folosinta indelungata, prin care va veti mari zestrea personala.    

FECIOARA – Astazi este posibil sa va revedeti o ruda, un fost coleg, dar la fel de posibil e sa treceti printr-un loc de care va leaga anumite amintiri. Revederile pot fi emotionante, fie in sens pozitiv, fie in sens negativ, oricum trairile pot fi vii si puternice.    

BALANTA – O mare reusita va caracteriza evenimentele acestei zile. Daca nu va fi a dumneavoastra, atunci va fi a partenerului de suflet. Il veti stimula, il veti felicita si va veti bucura alaturi de el. Puteti fi totodata atat de dornic de a va face cunoscute sentimentele, incat veti face mari gesturi sau chiar declaratii de iubire fata de cel pe care il iubiti, lucru care va face atmosfera in cuplu mult mai frumoasa.    

SCORPION – Se anunta o zi buna, pe care o puteti aborda cu incredere si optimism. Printre altele, reusiti sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Va trebui sa va luptati cu greutatile financiare, cheltuielile neprogramate fiind si ele posibile. S-ar putea ivi o sansa financiara la orizont, dar pentru a ajunge la ea trebuie sa va implicati intr-un fel de competitie, fiind mai multe persoane care tind catre realizarea aceleiasi perspective.    

SAGETATOR – Va asteapta o zi grea cu cei de acasa. Va trebui sa stiti sa dati explicatii referitor la deciziile pe care le-ati luat pe propria raspundere. Datorita puterii de convingere pe care o aveti veti reusi totusi sa calmati repede spiritele. Cineva v-ar putea pacali cu o suma de bani.    

CAPRICORN – Relaxarea financiara incepe sa se simta de astazi si va va rasfata o buna bucata de vreme. Este o perioada in care puteti fi mai introvertit sau in care acordati o importanta mai mare trairilor, emotiilor si vietii intime.     

VARSATOR – O veste buna de la cineva plecat in strainatate sau in legatura cu o plecare a dumneavoastra in strainatate va va bine dispune pentru toata ziua. Incercati sa apreciati cu obiectivitate informatiile, caci altfel veti crea o multime de incurcaturi.    

PESTI – Cineva incearca sa va forteze mana pentru a va plati niste datorii. Nu are rost sa faceti comentarii, mai ales ca dispuneti de suma necesara. Fiti insa foarte atent, caci orice neglijenta va poate da peste cap planurile.