Horoscopul zilei de 13 martie: Scorpionii au noroc, Capricornii participă la evenimente mondene

De: Nicoleta Nicolae / 13.03.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 13 martie: Scorpionii au noroc, Capricornii participă la evenimente mondene
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de duminică, 13 martie 2016.


BERBEC – ÎIn ciuda obstacolelor pe care le-aţi putea întâmpina astăzi, ingeniozitatea acţiunilor dumneavoastră va fi recompensată cu aprecieri din partea membrilor familiei. Vă veţi bucura de o dispoziţie bună pe durata întregii zile. Însă o discuţie mai dură cu partenerul vă poate strica ziua. Trebuie să fiţi mai înţelegători. Posibile conflicte cu prietenii din cauza unor divergenţe de opinii.
        
TAUR – Este posibil ca în această zi să legaţi relaţii noi şi să obţineţi promisiuni demne de luat în seamă din partea unor persoane care vă pot ajuta. Cu puţină consecvenţă, veţi constata că un buget rezonabil şi un regim ocazional de austeritate pot fi instrumente excelente în educaţie.
        
GEMENI – Dacă doriţi ca lucrurile să evolueze, profitaţi de ziua de azi, când prezenţa dumneavoastră socială este deosebit de plăcută. Este bine să evitaţi posibilele dispute şi să nu vă asumaţi responsabilităţi ce nu pot fi duse la bun sfârşit. Puteţi găsi foarte atrăgatoare persoanele nou apărute în cercul dumneavoastră de prieteni.
        
RAC – Sunteţi foarte irascibil, fără a avea vreun motiv bine definit. Cei dragi încearcă întâi să vă liniştească, apoi se enervează şi ei. Seara acasă, s-ar putea să o petreceţi singur sau împreună cu unul dintre părinţi. Vă puteţi ocupa şi de planuri de viitor, întrucât ideile dumneavoastră pot fi apreciate atât de partenerul de viaţă, cât şi de partenerii de afaceri.     
    
LEU – Nu încercaţi să vă rezolvaţi singur problemele pe care le aveţi în această zi, întrucât starea de bulversare pe care o aveţi vă poate reduce randamentul. S-ar putea să întâlniţi oportunitatea unei afaceri reuşite prin intermediul unui bărbat mai în vârstă care ţine mult la dumneavoastră. O puteţi pierde totuşi din cauza indeciziei şi lipsei fondurilor necesare. Nu trebuie să disperaţi pentru că în cele din urmă tot răul va fi spre bine.        

FECIOARA – Randamentul pe care îl aveţi astăzi vă îndeamnă să măriţi ritmul muncii. Nimeni nu va poate sta în cale. Acum aveţi initiaţive foarte profitabile şi pe cele mai multe le veţi duce la îndeplinire – spre invidia multor persoane din mediul profesional.
        
BALANTA – Astăzi s-ar putea să aveţi discuţii cu persoana iubită, care vă reproşează lipsa de afecţiune şi timpul prea mare dedicat profesiei şi afacerilor. Ar fi bine să vă mai temperaţi dorinţa de obţinere a câştigurilor cu orice preţ şi să înţelegeţi şi problemele celor din jurul dumneavoastră.     
    
SCORPION – Vă preocupă o afacere pe care o aflaţi de la un partener de afaceri. Puteţi să vă încercaţ norocul pentru că această zi va aduce noroc. Ziua de azi prezintă o cotă ridicată de risc pentru relaţia cu persoana iubită. Nu este exclus ca aceasta să vă provoace la o discuţie, probabil pe un subiect delicat.
        
SAGETATOR – Este o zi favorabilă discuţiilor, întâlnirilor şi proiectelor pe termen lung. Nu trebuie însă să vă încredeţi prea mult în promisiunile primite. Evitaţi însă luarea deciziilor de unul singur, precum şi implicarea în activităţi delicate, care necesită multă luciditate!        

CAPRICORN – Este o zi favorabilă întreprinderilor care au ca scop creşterea popularităţii, obţinerea de slujbe sau promovarea examenelor sau a ideilor geniale. Vă puteţi întâlni cu prieteni mai vechi, dar vă puteţi face cu uşurinţă şi alţi prieteni. De asemenea, puteţi participa la unul sau mai multe evenimente mondene.
        
VARSATOR – Sunteţi într-o formă intelectuala excelentă şi veţi avea o zi foarte bună pe plan social şi sentimental. Ziua de astăzi este favorabilă călătoriilor scurte şi colaborării fructuoase cu partenerii de afaceri. După-amiaza veţi avea o întâlnire neaşteptată cu o persoană pe care o consideraţi foarte agreabilă. Nu veţi pierde nimic dacă veţi amâna toate lucrurile pe care le aveţi trecute în agendă.        

PESTI – Planul profesional vă oferă situaţii profitabile. Este un moment benefic pentru găsirea unor solutii cu efecte favorabile asupra ambiţiilor. Încrederea bazată pe propriile posibilităţi şi pe optimism va conduce la iniţative eficace.