Horoscopul zilei de 14 aprilie: Recompense şi mici câştiguri financiare

De: Nicoleta Nicolae / 14.04.2016, 06:00
Horoscopul zilei de 14 aprilie: Recompense şi mici câştiguri financiare
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de joi, 14 aprilie 2016.


BERBEC – In prima jumatate a zilei este posibil sa semnati un act important sau sa aveti o intalnire deosebita cu o persoana mai in varsta. Afacerile incep sa va mearga din ce in ce mai bine, dovedind faptul ca ati stiut sa va administrati cu pricepere fondurile.    

TAUR – Este o benefica la munca. Se poate decide o marire de salariu sau va este recompensata o activitate peste program. Cerul incepe sa se limpezeasca la capitolul finante si puteti prelua controlul asupra unor situatii care pana acum va depaseau. Analizati pozitia in care va aflati, nevoile dumneavoastra reale si mijloacele de care dispuneti.    

GEMENI – Situatia dumneavoastra financiara este neutra. Un barbat, posibil cu functie, va poate ajuta sa castigati bani printr-o colaborare. Puteti sa incheiati contracte avantajoase si sa faceti investitii, mai ales ca relatiile cu colaboratorii sunt excelente.    

RAC – Astazi se va intensifica relatia dumneavoastra cu persoanele din strainatate sau din orase aflate departe de localitatea dumneavoastra de resedinta. La serviciu colegii sau superiorii va vor recunoaste niste merite. Veti fi laudat in mod public si asta va da o mai mare incredere in dumneavoastra.     

LEU – Aveti o zi plina de iubire. Sunteti creativ, spontan, ingenios, iar ideile dumneavoastra nu par sa se iroseasca. Profesional, iesiti in evidenta intr-o activitate in compania unor femei. Va ridicati pe merit in fruntea unui colectiv. Dati dovada de o personalitate puternica si sunteti angajat profund in actiunile dumneavoastra.    

FECIOARA – In aceasta dimineata faceti mai multe drumuri scurte, in interes familial. Puteti sa fiti optimist, pentru ca totul va merge conform planurilor. Sunteti intr-o forma foarte buna, dar aveti tendinta de a impune cam dur celor din jur parerile dumneavoastra.    

BALANTA – Starea dumneavoastra materiala stagneaza in aceasta zi. Daca in perioada anterioara a fost scazuta, asa va fi si acum. Nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa asteptati sa treaca luna, pentru ca nu va veni cu nicio modificare. Poate cu ceva sentimente negative cu privire la viitor, oricare ar fi nivelul pe care va aflati acum.    

SCORPION – Situatia dumneavoastra financiara este mai mult decat satisfacatoare. Va simtiti pe teren sigur si aveti incredere in veniturile dumneavoastra. Nu faceti niciun abuz, chiar daca va bucurati de sume importante. Veniturile dumneavoastra cresc lent, dar sigur, deci sunteti abia pe drum, inainte de a ajunge la o reusita financiara deosebita.    

SAGETATOR – Astazi aveti posibilitatea sa obtineti cu usurinta mici castiguri financiare: rasplata pentru o lucrare finalizata sau o tranzactie comerciala. Spre seara, o femeie din familie va va ajuta sa rezolvati o problema care treneaza de multa vreme.     

CAPRICORN – Tot ceea ce veti spune astazi, mai ales rudelor, va avea asupra dumneavoastra un efect de bumerang. Seara va aflati intr-o dispozitie foarte deschisa si probabil ca veti angaja o discutie despre relatia dumneavoastra conjugala.    

VARSATOR – Ar fi bine sa finalizati activitatile pe care le-ati inceput in camin cu mai mult timp in urma, pentru a evita unele discutii cu partenerul de viata. Tineti cont si de banii de care dispuneti. Nu va avantati prea tare in realitatile zilei stati mai retrasi si concentrati-va doar pe ceea ce este important pentru voi.    

PESTI – Activitatile pe care le demarati astazi, precum si colaborarea cu partenerii de afaceri sunt favorizate si se vor dovedi fructuoase. De asemenea, se va ivi posibilitatea de a solutiona favorabil o chestiune legata de casa. Poate fi vorba de modificari de natura practica sau estetica.