Horoscopul zilei de 14 martie: Racii îşi atrag prieteni noi, Vărsătorii fac schimbări în cămin

De: Nicoleta Nicolae / 14.03.2016, 00:00
Horoscopul zilei de 14 martie: Racii îşi atrag prieteni noi, Vărsătorii fac schimbări în cămin
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de luni, 14 martie 2016.


BERBEC – Sensul general al zilei este unul bun şi anunţă momente favorabile de câştig. Este posibil să primiţi veşti bune în legătură cu profesia. Dacă plănuiţi să faceţi unele schimbări trebuie să stiţi că acum este momentul prielnic oricărui demers.             

                                                                                                       
TAUR – Se anunţă o zi în care aţi putea avea parte de evenimente importante, în special acolo unde este vorba de bani. Lucrurile pot fi consolidate mai uşor. Este momentul în care totul v-ar putea reuşi dacă daţi dovadă de suficientă maturitate şi alegeţi drept colaboratori persoane stabile sau chiar mai în vârstă.           

                                                                             
GEMENI – Este o zi calmă care urmează tumultului zilelor precedente. O zi de relaxare, de căutare a propriei linişti şi de împăcare cu semenii. Lucrurile vor progresa încet iar dumneavoastră veţi fi mai sentimentali şi mai afectivi. Gândurile vă aduc aproape de casă, de familie şi de cei dragi. Prin urmare, aceasta zi favorizează tot ceea ce are de-a face cu casa şi familia.                                                                                                                                            
RAC – Farmecul pe care îl afişaţi astăzi în relatiile cu ceilalţi vă atrage o mulţime de complimente sau chiar prieteni. Acasă sunteţi puşi în situaţia de a lua apărarea unei persoane mai tinere care a făcut o mică gafă. Puteţi fi totuşi multumiţi pentru că totul vă merge din plin.                                                                                                                                        
LEU – Posibilităţile pe care le aveţi astăzi sunt nelimitate, în special din punct de vedere financiar. Veţi primi o aprobare care vă va alunga grijile. Perioada bună a zilei apare spre seară când aflaţi că aveti susţinători de încredere.                                                                                                                                 
FECIOARA – Sunteţi binedispus şi comportamentul pe care îl afişaţi astăzi în faţa celorlalţi vă va avantaja. Aşa stând lucrurile, aţi putea fi mai îngăduitori cu persoanele care v-au dezamăgit la un moment dat. O persoană se arata interesată de relaţia dumneavoastră intimă, ceea ce nu vă va fi tocmai pe plac.     

                                                                                           
BALANTA – Este foarte posibil ca în aceasta zi să fiţi mai dispus să luaţi apărarea câtorva apropiaţi sau colaboratori sau să puneti capăt unor conflicte. Cel mai bine aspectate sunt călătoriile lungi sau colaborările cu persoanele străine. Nu este bine însă să vă grăbiţi în a trage concluzii legate de posibilele câştiguri pe care le aşteptaţi astăzi.                                                                                                                                            
SCORPION – Astăzi aţi putea simţi o dorinţă acută de a va izola de restul lumii şi de a lucra singur într-un birou sau acasă. Este bine să daţi dovadă de prudenţă în discuţiile pe care le purtaţi sau în afirmaţiile pe care simtiţi nevoia să le faceţi.                                                                                                                                        
SAGETATOR – Tot ceea ce faceţi astăzi faceţi pe cont propriu şi vă reuşeşte, în special dacă sunt vizate câştigurile. Temerile pe care le aveţi la adresa unei persoane de la serviciu se vor dovedi în cele din urmă a fi false. Din contră, cei pe care îi credeaţi apropiaţi v-ar putea abandona în momentul în care aveţi nevoie de sprijinul lor. Dacă aveţi de purtat negocieri nu trebuie să contaţi pe nimeni.                                                                                                                                        
CAPRICORN – Astăzi puteţi să solutionaţi probleme delicate şi să-i ajutaţi pe cei din jur care vă solicită sprijinul. Dorinţa dumneavoastră de a vă implica în problemele unor cunoscuţi nu este bine venită. Mai bine aţi ceda insistenţelor părinţilor, care au o reală nevoie de ajutorul dumneavoastră în rezolvarea unor probleme casnice.                                                                                                                                        
VARSATOR – Este un moment prielnic pentru a investi în afaceri, pentru că este o perioadă când se poate rezolva orice problema a bugetului familiei. Schimbările pe care intenţionaţi să le faceţi, atât în privinţa afacerilor, cât şi în camin, vor fi apreciate de anturaj numai daca veţi ţine seama şi de părerile lor.                                                                                                                                            
PESTI – Ziua de astăzi nu este favorabilă activităţilor intelectuale, întrucât s-ar putea să nu aveţi „inspiraţia” necesară finalizării unor lucrări importante. Dacă actionaţi în mod inteligent, se întrevăd succese importante ba poate chiar unele schimbări în bine. Oameni importanţi se interesează de viitorul dumneavoastră.