Horoscopul zilei de 15 aprilie: Energie deosebită şi lucrari de anvergură

De: Nicoleta Nicolae / 15.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 15 aprilie: Energie deosebită şi lucrari de anvergură
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de vineri, 15 aprilie 2016.

BERBEC – Cel mai bun lucru pe care il puteti face astazi este sa aveti grija de casa. Faceti curatenie generala si schimbati mobila sau cel putin locul ei. Este posibil sa intrati din nou in conflict cu o parte dintre rude, daca veti incerca sa le organizati viata asa cum considerati dumneavoastra ca este bine pentru toti.    

TAUR – Exista mari sanse ca situatia dumneavoastra financiara sa se imbunatateasca. Este vorba de o suma primita de la un membru al familiei. Daca va tine puteti sa faceti o schimbare majora chiar in modul dumneavoastra de viata. Pentru toate acestea aveti inspiratia necesara pentru ca sa va iasa lucrurile bine. Nu dati inapoi si nici nu asteptati o alta data pentru a face mutarile dorite.    

GEMENI – Pentru dumneavoastra, ziua de azi se caracterizeaza prin activitate sporita. Veti avea mai multa energie pentru finalizarea activitatilor in care sunt implicat. Este o zi in care puteti obine un succes financiar, o promisiune pentru marirea salariului. Este adevarat ca aceasta se realizeaza cu mult efort si cu multe emotii.    

RAC – Dorinta de schimbare si reinnoire va avea o influenta benefica asupra intregii activitati din aceasta zi. Superiorii sau parintii va vor lauda, deci aveti numai motive de mandrie fata de ceea ce ati realizat.     

LEU – Tot ce incepeti si tot ce construiti azi vor purta pecetea durabilitatii. De asemenea, starea de spirit de azi va caracteriza intreaga perioada urmatoare. Aveti aspecte grozave la munca. Tranzitele va pot propulsa in randul din fata. Noi proiecte se initiaza si asta nu face decat sa scoata in evidenta calitatile dumneavoastra ca profesionist.    

FECIOARA – Astazi veti beneficia de energii deosebit de puternice. Daca vreti sa faceti ceva ce necesita eforturi mari, astazi totul va va parea mult mai simplu. Ziua va aduce si vesti bune pentru situatia dumneavoastra materiala. E posibil sa aveti parte chiar de un dar in bani, dar care s-ar putea sa il folositi pentru alte persoane dragi (copii, persoana iubita, parinti) sau pe o distractie.     

BALANTA – Intentia dumneavoastra de a demara o lucrare ampla in interes personal se va materializa astazi. Daca, totusi, banii nu va vor fi suficienti, nu renuntati la planurile dumneavoastra, ci imprumutati-va de la prieteni de suma care va lipseste.    

SCORPION – Incepeti ziua pe un ton optimist. Va preocupa, in special, relatia cu persoana iubita. Pentru asta s-ar putea sa va cheltuiti toti banii. Incapacitatea dumneavoastra de a respecta cu strictete un program stabilit anterior va creeaza o stare de nervozitate care poate sa duca la discutii in contradictoriu cu persoanele din jur.    

SAGETATOR – Situatia financiara a familiei se va imbunatati astazi considerabil, intrucat in cursul diminetii veti intra in posesia unei sume importante de bani. Este posibil sa primiti un imprumut pe care l-ati solicitat cu putin timp in urma.    

CAPRICORN – Este o zi formidabila pentru relationare. Sunteti autentic si tocmai de aceea intalnirile dumneavoastra cu prietenii castiga un plus de sinceritate. Pentru ca azi domeniul carierei nu este foarte bine aspectat, mai ales in cursul diminetii, ar fi bine sa evitati sa va apucati de lucrari de anvergura. De asemenea, e recomandabil sa nu va contraziceti seful.    

VARSATOR – Situatia financiara este bine aspectata. Exista persoane care va vor sustine in investitiile pe care doriti sa le faceti. Eforturile dumneavoastra sunt observate si nu va trece mult pana sa obtineti rezultatele asteptate. Deocamdata, insa, este cazul sa fiti prudent.    

PESTI – Astazi, chiar daca veti avea foarte multa treaba, incercati sa nu va grabiti, deoarece s-ar putea sa faceti unele greseli si sa omiteti unele detalii. Dupa-amiaza, aveti sansa de a cunoaste o persoana venita de departe, poate chiar din alta tara.