Horoscopul zilei de 15 martie: Săgetătorii au proiecte îndrăzneţe, Gemenii se îndrăgostesc

De: Nicoleta Nicolae / 15.03.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 15 martie: Săgetătorii au proiecte îndrăzneţe, Gemenii se îndrăgostesc
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de 15 martie 2016.


BERBEC – Astăzi sunteţi dispusi doar la a va petrece timpul cu propria dumneavoastră persoană, oricine altcineva părându-vă inoportun. Familia pare a dori să stea în jurul dumneavoastră cu gândul de a vă ocroti de ceilalţi şi de dumneavoastră înşivă, dar felul în care le respingeţi afecţiunea ar putea să le rănească sentimentele unora.     
    
TAUR – Un gest special de afecţiune colorează această zi într-o aură romantică. Simţiţi cu adevărat frumuseţea primăverii, nu din cauza ameliorării vremii  ci a atmosferei care se instalează în inima dumneavoastră datorită prezenţei persoanei iubite.     
    
GEMENI – Pe plan sentimental, armonia va marca relaţia cu persoana iubită şi vă va duce pe culmile extazului. Există ocazii de a vă îndrăgosti sau de a renaşte iubirea în această zi deosebită.         

RAC – Pe plan sentimental, vă veţi bucura din plin de romantismul ce va atinge cote nebănuite şi veţi avea ocazia să vă exprimaţi adevăratele sentimente faţă de persoana iubită.     
    
LEU – Pe plan profesional, vă veţi bucura de succes şi este momentul să vă implicaţi într-un nou proiect sau să abordaţi o nouă manieră de lucru. Şi chiar dacă vă veţi simţi copleşit de nenumăratele sarcini care vă apasă, în schimb vă veţi bucura de materializarea unor proiecte mai vechi şi de anvergura.
        
FECIOARA – Este un moment extraordinar pentru a vă rezolva problemele de orice fel, pentru a încheia conflictele interpersonale în care suneţi implicaţi, pentru a vă relaxa chiar muncind şi pentru a pune bazele unor relaţii de amiciţie de durată. Nici aspectul sentimental nu este de neglijat, celibatarii acestei zodii putând astăzi să cunoască persoane care îi vor impresiona în mod mai mult decât plăcut.        

BALANTA – Relaţiile cu persoana iubită sunt astăzi mai bune ca oricând, mai ales dacă aţi avut grijă să îi oferiţi şi o mică atenţie ca simbol al sentimentelor dumneavoastră nobile. Veţi primi şi unele veşti bune de la nişte prieteni.    
    
SCORPION – Accentul cade în această zi pe bani şi pe bunuri materiale. S-ar putea să înregistraţi un eşec în afaceri sau să pierdeţi o sumă importantă. Vă recomandăm să nu semnaţi liste de adeziuni, pentru că s-ar putea să vă legaţi la cap fără să vă doară. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să aveţi probleme cu colegii de serviciu şi cu persoana iubită. Evitaţi cu orice preţ o ceartă cu partenerul de viaţă!    
    
SAGETATOR – Profitaţi de această zi, pentru că până şi cele mai îndrăzneţe proiecte au acum sorţi de izbândă. Vorbiţi cu persoana iubită şi ţineţi cont de părerea ei. Orice eveniment important pentru cariera dumneavoastră se poate întâmpla acum, pe parcursul acestei perioade, deci profitaţi de influenţele pozitive ale acestei perioade pentru a vă rezolva chiar şi cele mai importante aspecte legate de serviciu. Reuşita e prin preajmă, deci e greu de crezut că ceva rău se poate petrece tocmai acum.    
    
CAPRICORN – Nu prea ştiţi să acceptaţi fericirea, dar ziua de azi vă face să zâmbiţi şi să vă eliberaţi de stres. Profitaţi de o zi frumoasă şi optimistă! Pe de altă parte, este posibil ca astăzi să faceţi cunoştinţă cu o persoană importantă care vă poate deveni partener de afaceri, prieten sau chiar iubit.
        
VARSATOR – Dorinţa de schimbare îşi face simţită prezenţa şi astăzi şi încep să încolţească  în mintea dumneavoastră planuri noi în ceea ce priveşte cariera. Astăzi vi se oferă posibilitatea unor câştiguri nebănuite şi avantajarea relaţiile sociale. Este posibil ca în această zi să legaţi relaţii noi şi să obţineţi promisiuni demne de luat în seamă din partea unor persoane care vă pot ajuta.        

PESTI – Ziua de astăzi vă va conferi luciditatea necesară pentru a demara câteva proiecte în viaţa dumneavoastră de familie. Cel mai probabil va fi vorba de o mutare de locuinţă sau cel puţin de redecorarea actualei case. Niciun membru al familiei nu va fi exclus de la discuţii, mai ales că sunteţi dispus să ascultaţi cât mai multe păreri ca să fiţi siguri că în final veţi lua decizia cea mai bună.