Horoscopul zilei de 16 aprilie: Momente de romantism şi inspiraţie

De: Nicoleta Nicolae / 16.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 16 aprilie: Momente de romantism şi inspiraţie
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de sâmbătă, 16 aprilie 2016.

BERBEC – Atentia dumneavoastra este indreptata in primul rand catre munca, spre oficializari de acte si semnari de contracte. Ati putea elabora proiecte indraznete cu ajutorul sfaturilor primite din partea unor persoane de incredere. Merita chiar sa riscati putin, pentru ca sunt foarte posibile marile castiguri financiare.    

TAUR – Sunteti mai indraznet cand e vorba de iubire, pentru ca nu vreti sa ratati sanse bune din cauza timiditatii. Partenerul va aprecia foarte mult initiativele dumneavoastra, deci fiti factorul activ in relatie. Veniti cu idei interesante, pe care celalalt le accepta imediat, iar faptul ca va lasa pe dumneavoastra sa decideti tot, va confera un sentiment de satisfactie si mandrie aparte.     

GEMENI – Aveti tendinta de a va implica in proiecte care nu prea va avantajeaza sau care pur si simplu va obosesc. N-ar fi rau daca inainte de a va apuca de treaba schitati o lista de prioritati si abia dupa aceea sa treceti la lucru, altfel mai mult veti pierde. Resursele financiare ale acestei perioade nu vor fi dintre cele mai bune. Mai mult trebuie sa va bazati pe rezervele mai vechi.    

RAC – Se pare ca o duceti destul de bine din punct de vedere financiar, insa obligatiile dumneavoastra sunt destul de mari si in final veti ramane cu buzunarele goale. Veti reusi insa sa faceti si unele achizitii importante daca va ganditi mai intai la dumneavoastra si la familia dumneavoastra si mai apoi la ceea ce datorati altora.    

LEU – Nu faceti nimic la primul impuls, nici cheltuieli, nici investitii, nici imprumuturi, pentru ca s-ar putea sa nu fie atat de bune pe cat ati crede la prima vedere. Mai bine va mai ganditi o zi-doua asupra oportunitatii acestui gen de actiune financiara. Graba, nervozitatea si neatentia pot naste mari gafe financiare pe care le veti repara greu.     

FECIOARA – Sunteti dornic de dragoste si capabil sa va angajati total, oferind din plin, fara a astepta ceva in schimb. Depuneti multa energie pentru a-l face pe partener sa se simta bine si iubiti cu mult entuziasm. De mentionat ca in aceasta zi puteti incepe un tratament, mai ales daca este vorba de o afectiune a stomacului.    

BALANTA -Viitorul arata excelent, de aceea aveti toate motivele sa asteptati cu optimism un eveniment ce se anunta pentru perioada urmatoare. Sunteti asigurat ca se va ajunge acolo unde sperati, de aceea nu grabiti cu nimic lucrurile, ci lasati totul sa inainteze firesc. Perspectivele sunt mai mult decat promitatoare si vi se umple sufletul de fericire.    

SCORPION – Orice greseala din neatentie va fi sanctionata destul de dur, tocmai de aceea nu mai riscati nimic in situatiile care par facile la prima vedere. Nu e chiar asa, deci luati lucrurile in serios, chiar daca, in alte momente, le-ati fi tratat ca si cum ar fi fost floare la ureche. Fiti prudent, stapaniti-va nebunia care va mai cuprinde si faceti totul asa cum trebuie, nu asa cum va vine.

SAGETATOR –  Inspiratia va este astazi aliata de nadejde, dar poate ca ar fi mai bine sa ramaneti doar in sfera ideilor, cel putin pana maine, daca va ganditi sa faceti unele investitii, sa va implicati in tranzactii comerciale sau sa cumparati bunuri imobiliare. Pe de alta parte, o calatorie v-ar prinde foarte bine chiar daca ar insemna sa cheltuiti cam multi bani.     

CAPRICORN –  Din iubire, sunteti dispus sa faceti mari sacrificii, ca atare azi uitati de propriile dorinte doar pentru a-i fi pe plac celui drag. Acceptati niste conditii clar dezavantajoase doar pentru ca celalalt va cere asta sau treceti cu vederea detalii care, altadata, v-ar fi deranjat. Este dovada dumneavoastra de iubire suprema, tolerand greselile partenerului gandindu-va doar ca ar face si el la fel in situatii similare.    

VARSATOR –  Influentele astrale de astazi anunta o zi tumultoasa, plina de aventura si de neprevazut. Evenimentele se vor precipita in toate domeniile si prea putine activitati se vor desfasura conform planurilor de dimineata. In orice caz, a va impune punctele de vedere este hotarator, intrucat este un moment propice pentru a va consolida pozitia atat in familie cat si la locul de munca.    

PESTI – Este un moment de un romantism aparte, cand relatia dumneavoastra a ajuns intr-o etapa de daruire totala. Va purtati cu partenerul ca si cum ati forma deja un cuplu, o familie, totul fiind cat se poate de deschis si sincer. Simtiti nevoia sa va rasfatati partenerul sau sa va lasati alintat de acesta, pentru ca e un moment prielnic relatiilor afective intense.