Horoscopul zilei de 16 martie: Balanţele fac cuceriri, Capricornii sunt dornici de aventură

De: Nicoleta Nicolae / 16.03.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 16 martie: Balanţele fac cuceriri, Capricornii sunt dornici de aventură
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de miercuri, 16 martie 2016.

BERBEC – Nu este un moment favorabil călătoriilor şi nici încercărilor de îmbunătăţire a situaţiei dumneavoastră financiare. Posibilă stare de confuzie şi simţul practic situat astăzi la cote scăzute pot duce la deziluzii şi la eşecuri în afaceri.
        
TAUR – Astăzi este o zi favorabilă finalizării unor activităţi începute mai demult, precum şi rezolvării unor probleme familiale. Este recomandabil să vă consultaţi cu partenerul de viaţă şi să nu vă opuneţi initiaţivelor acestuia.    
    
GEMENI – După-amiaza este posibil să aveţi mici dificultăţi în cămin, care se vor rezolva însă cu mult calm. O simplă vorbă bună adresată partenerului dumneavoastră de viaţă va dezamorsa o discuţie în contradictoriu care, de altfel, ar putea avea o cauză banală.
        
RAC – După-amiază aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană care vă va face o ofertă tentantă de schimbare a locului de muncă. Este recomandabil să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă şi să nu vă grăbiţi în luarea unei decizii.         

LEU – În a doua parte a zilei, activităţile de divertisment vă vor ajuta să vă petreceţi mai mult timp cu persoana iubită. Astfel veţi reuşi să vă consolidaţi relaţia şi să depăşiţi mai uşor unele nemulţumiri.         

FECIOARA – Iniţiativele dumneavoastră se vor bucura de succes, mai ales dacă doriţi să faceţi unele schimbări în domeniul profesional. Este posibil să aveţi nevoie de ajutorul celor din familie pentru a face faţă problemelor cu care vă confruntaţi la serviciu.
        
BALANTA – Aţi putea avea noi succese în relaţiile cu persoane de sex opus. Este o perioadă excelentă pentru a face o nouă cucerire. Dacă sunteţi căsătorit ar fi mai bine să vă petreceţi timpul doar în compania persoanei iubite.         

SCORPION – Astăzi s-ar putea să fie nevoie să faceţi unele mici compromisuri şi să renunţati la unele lucruri în favoarea unei persoane apropiate. De această dată este bine să lăsaţi de la dumneavoastră şi să gândiţi în interesul ei, însă acest lucru nu înseamnă ca de acum înainte trebuie să îi faceţi mereu pe plac. Data viitoare va fi rândul dumneavoastră să faceţi ceea ce va place şi să acordati prioritate propriilor dumneavoastră dorinţe şi nevoi.        

SAGETATOR – Astăzi nu sunteţi în cea mai bună formă fizică, va simţiţi cam obosit. Încercaţi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele apropiate. Sunteţi deosebit de nemultumiţi de situaţia financiară a familiei şi acest lucru vă dă peste cap întreaga zi, căci nu aveţi chef de nimic şi acest lucru îl resimt toţi cei dragi.        

CAPRICORN – Astăzi sunteţi gata să faceţi faţă oricăror provocări, pentru că sunteţi dornic de schimbare şi aventură. Vreţi să scăpaţi de rutină cu orice preţ şi veţi încerca să exploraţi lucruri noi sau să vă implicaţi în activităţi cât mai interesante şi creative, care să vă pună imaginaţia la contributie. Nu mai sunteţi dispus să rămâneţi blocat în tipare învechite, ci vreţi să adoptaţi un alt stil de viaţă.        

VARSATOR – În această zi aţi putea să aveţi multe succese, dar trebuie să daţi mai mult credit intuiţiei şi inspiraţiei dumneavoastră, şi deci să faceţi ceea ce simţiţi mai degrabă decât ceea ce vi se spune că trebuie. O reuniune de familie vă va da ocazia să vă spuneţi toate of-urile. De asemenea, discuţiile cu cei apropiaţi vă vor duce la unele rezultate satisfăcătoare şi vă pot ajuta să reînnodaţi vreo legătură aflată pe ducă.    
    
PESTI – În plan sentimental va fi o zi mai liniştită, iar partenerul de cuplu va încerca să se revanşeze faţă de dumneavoastră, după ce v-a cam supărat zilele trecute. Vă puteţi exprima cele mai tainice ganduri. Nu ezitaţi să vorbiţi cu alţii despre problemele dumneavoastrăa. Schimbul de idei, dacă aveţi răbdare să ascultaţi, vă sporeşte simţul practic.