Horoscopul zilei de 17 aprilie: Schimbări de bun augur şi iubiri din trecut

De: Nicoleta Nicolae / 17.04.2016, 06:00


Horoscopul zilei de 17 aprilie: Schimbări de bun augur şi iubiri din trecut
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de duminică, 17 aprilie 2016.


BERBEC – Sunteti mai activ in plan sentimental, curajul caracterizeaza toate deciziile si actiunile in care il implicati si pe cel drag. Daca va place de cineva, nu asteptati, ci faceti primul pas, iar daca vedeti ca de la partener nu vine nicio propunere, veti prelua dumneavoastra conducerea cuplului din care faceti parte. Stiti sa va prezentati mult mai clar sentimentele si emotiile.     

TAUR – Luati decizia sa faceti o schimbare in viata dumneavoastra, in planurile incepute sau cu privire la sensul unor evenimente. Va dati seama ca este mai bine sa alegeti noua cale, decat sa continuati pe directia anterioara, care poate nu a adus rezultatele scontate. Mai devreme sau mai tarziu, consecintele acestei decizii va vor satisface, deci trebuie sa aveti curajul schimbarii.     

GEMENI – Sansa de a relua o relatie de demult, pe care, din diverse motive, ati abandonat-o, creste, deci aruncati o privire inapoi sa va redescoperiti prietenii sau iubirile de odinioara. Ati putea lua legatura cu o persoana de care va leaga amintiri puternice, cum ar fi un fost coleg de scoala sau de serviciu, de care nu mai stiati nimic.     

RAC – Incercati sa va abtineti de la comentarii critice sau acuze, care pot strica relatia cu cei din jur, mai ales astazi. Fiti mai tolerant, mai bine taceti decat sa va expuneti parerea sincera, pentru ca felul cum o spuneti va deranja cu siguranta pe cineva. Franchetea nu este binevenita intr-o astfel de zi, pentru ca poate declansa animozitati in comunicare.    

LEU – Este o zi calma, in care nu va aventurati in nicio directie fara sa analizati cu atentie avantajele sau dezavantajele. Puneti totul in balanta, va informati din mai multe surse si abia dupa ce veti culege pareri din toate partile, veti putea alege incotro e mai bine sa mergeti. Nu faceti nimic la voia intamplarii, prudenta, intelepciunea si controlul devenind caracteristicile oricaror actiuni ale acestei zile.     

FECIOARA – Ar fi de dorit sa nu mai incercati acum sa actionati pe mai multe directii in domeniul profesional, ci sa mergeti pe o singura cale, concentrandu-va la o singura problema, caci nu mai dispuneti de energia necesara pentru a va ocupa de tot si de toate. Dati prea multa importanta detaliilor si pierdeti din vedere ansamblul sau mai precis scopul actiunilor dumneavoastra de acum.     

BALANTA – Sensibilitatea dumneavoastra caracteristica va transforma azi intr-un confident ideal, in fata caruia oricine isi poate deschide inima. Stiti sa pastrati un secret, sa dati un sfat la nevoie sau sa-i aratati celuilalt ca va pasa de ce i se intampla. Intrati usor in pielea celor care trec prin momente dificile si suferiti alaturi de ei.    

SCORPION – Sansa unei noi iubiri pare sa infloreasca la orizont, chiar daca, deocamdata, pare mai mult o distractie. Chiar daca e un simplu flirt sau o joaca de copil, de aici se poate naste, candva, o mare iubire, ca atare merita sa ii dati mai multa atentie si, de ce nu, sa va implicati mai serios.    

SAGETATOR – O intalnire placuta va face ziua mult mai interesanta. Fie ca se termina cu o cina romantica, fie doar cu o discutie la o cafea, tot ce va atrage atentia in aceasta zi este persoana care va apare in cale. Cu sanatatea nu va faceti probleme. Ea nu va face!    

CAPRICORN – Relatia dumneavoastra cu partenerul poate beneficia azi de schimbari extrem de importante. Acest lucru este valabil in mod special pentru nativele zodiei. Dragostea dumneavoastra capata o tenta materialista, pentru ca veti aprecia altfel gesturile de iubire ale partenerului daca sunt imbracate intr-o haina financiara.     

VARSATOR –  In aceasta zi astrele va vor induce o stare melancolica ce v-ar putea da peste cap toate proiectele facute. Vor putea „trage” de dumneavoastra cat vor dori cei ce au nevoie de ajutorul sau aportul dumneavoastra la desfasurarea anumitor activitati, caci dumneavoastra veti ramane la fel de impasibili si de ganditoari pana spre seara.     

PESTI – Aveti o oarecare tendinta de a va tine ascunse sentimentele, de teama ca partenerul nu le-ar intelege la justa lor intentie sau chiar de teama sa nu va fie desconspirata marea taina ce o tineti in suflet. S-ar putea sa iubiti intens, dar in secret, ceea ce face viata sentimentala a acestei saptamani mult mai puternica, dar fara sa o manifestati in mod concret.