Horoscopul zilei de 17 martie: Leii au parte de reuşite personale, Capricornii fac schimbări

De: Nicoleta Nicolae / 17.03.2016, 06:00
Horoscopul zilei de 17 martie: Leii au parte de reuşite personale, Capricornii fac schimbări
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de 17 martie 2016.

BERBEC – Sunteţi plini de energie şi aveţi în plan o mulţime de proiecte. Inspiraţia de care daţi dovadă atinge cote maxime şi afirmarea devine mai comodă. Sunteţi foarte deschis în relaţiile cu ceilalţi, sunteţi un coleg plăcut de toată lumea şi mulţi vor conta pe ajutorul dumneavoastră. Luaţi legătura cu multe persoane prin diverse căi de comunicatie şi mobilitatea va caracteriza toate acţiunile acestei zile.
        
TAUR – În această perioadă puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental şi în relaţiile cu persoanele mai tinere din familie. Trebuie să vorbiţi plăcut cu persoana iubită, amabil, liniştit, să împărtăşiţi totul, să vă consultaţi în permanenţă, să dialogaţi, să formaţi într-adevăr un tandem, fără să facă fiecare ce-i trece prin cap, pentru că în această zi e foarte important să comunicaţi uşor şi amical între voi.     
    
GEMENI – Evitaţi pe cât posibil să mărturisiţi apropiaţilor planurile dumneavoastră referitoare la un câştig pe care îl urmăriţi. Gândurile invidioase ale celorlalţi vă pot purta ghinion.    
    
RAC – Aveţi planuri importante pe ordinea de zi, dar vă este greu să vă urniţi din cauza situaţiei financiare modeste în care va aflaţi. Probabil că veţi găsi ceva de făcut sau veţi reacţiona pozitiv la auzul unui câştig sau al unei afaceri rentabile.    
    
LEU – Această zi v-ar putea aduce mari reuşite personale, la care aveţi numai dumneavoastră contribuţii, fără să fie nevoie să împărţiţi succesul cu nimeni. Şefii dumneavoastră v-ar putea lăuda în mod public şi asta vă umple sufletul de mândrie. Dar daţi dovadă şi de mult orgoliu şi nu suportaţi să nu se ia în seama părerile dumneavoastră.
        
FECIOARA – Încercaţi să vă menajaţi căci următoarea perioadă nu se anunţă prea bună a sub aspectul sănătăţii. Se pare că v-a ajuns din urmă oboseala acumulată la serviciu şi aveţi neapărată nevoie de relaxare. Sunteţi nervos, nu va găsiţi locul, nimeni nu va intră în voie.
        
BALANTA – Vă adaptaţi spontan la noile cerinţe profesionale şi reuşiţi să vă faceţi noi amici, care se dovedesc persoane foarte influente. Forma intelectuală şi capacitatea de comunicare sunt la cote maxime. Astăzi puteţi avea un succes deosebit în societate.
        
SCORPION – Este momentul apariţiei unor presentimente sau emoţii neobisnuite cu privire la relaţia dumneavoastră de suflet. Intuiţia dumneavoastră vă atrage atenţia că există un punct vulnerabil sau o taină ce se cere cercetată în amanunţime înainte de a va implica mai serios.    
    
SAGETATOR – Este o zi bună pentru a lua decizii tranşante şi pentru a rezolva problemele financiare. Evitaţi însă exagerările. Fiţi mai liniştiţi şi mai ponderaţi. Nu vă lăsaţi cuprinşi de nerăbdare şi nici de nervi. Sunteţi o persoană destul de activă şi aveţi momente când exageraţi cu modul de manifestare în anumite situaţii.
        
CAPRICORN – Doriţi o schimbare în viaţa dumneavoastra şi astăzi dispuneţi de entuziasmul şi ideile necesare pentru reuşită. De asemenea, în această zi puteţi obtine rezultate bune la examene şi concursuri. S-ar putea să întâmpinaţi unele dificultăţi în organizarea programului, dar cu răbdare veţi reusi să duceţi la bun sfârşit acţiunile în care v-aţi angajat.
        
VARSATOR – Ziua de astăzi ar putea să vă aducă unele neînţelegeri cu asociaţii, dar şi cu partenerul de cuplu. Perioada vă face mai închis, mai rezervat, dar şi ceva mai tenace. Ar fi indicat să nu va amestecaţi în discuţiile care se vor purta la serviciu şi să nu încercaţi să vă impuneţi în faţa colegilor dumneavoastră.    
    
PESTI – Astăzi, relaţia dumneavoastră sentimentală va fi învăluită în mister şi acest lucru o va însufleţi şi mai mult. Pasiunea va atinge cote maxime. În privinţa relatiilor familiale va exista o armonie deosebită, vă veţi înţelege foarte bine cu cei dragi şi vă vor asculta toate sfaturile pe care le veţi da astăzi.