Horoscopul zilei de 18 aprilie: Tratative şi deplasări în interes de afaceri

De: Nicoleta Nicolae / 18.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 18 aprilie: Tratative şi deplasări în interes de afaceri
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de luni, 18 aprilie 2016.


BERBEC – Astazi s-ar putea sa va confruntati cu unele probleme de natura birocratica, pe care le puteti depasi cu rabdare. Puteti sa va felicitati pentru o treaba terminata cu succes, dar nu uitati ca si norocul a avut un rol important de aceasta data. Veti fi tentat sa incercati sa faceti mai mult, dar daca veti forta nota s-ar putea sa aveti probleme de sanatate.    

TAUR – Astazi nu veti avea o buna capacitate de concentrare si de comunicare. Ca atare, veti raspunde in raspar celor care vi se vor adresa. Totusi, oricat de mult va tenteaza sa va razbunati, tineti cont de faptul ca aceasta atitudine v-ar putea afecta productivitatea.    

GEMENI – Ziua de azi poate marca inceputul unei perioade in care veti beneficia de restructurari morale. Este o zi favorabila pentru comunicare, tratative, intalniri cu persoane tinere si deplasari in interes de afaceri.    

RAC – Cariera, munca si banii au ajuns la un echilibru minunat. In aceasta zi veti simti mai mult decat altadata lipsa prietenilor. Este posibil sa nu gasiti nicio persoana pe care sa o simtiti cu adevarat langa dumneavoastra acum. Dorinta dumneavoastra de manifestare la serviciu va fi mai mare pentru ca vi se va aduce la cunostinta ca veti castiga mai multi bani. Veti colabora mai mult cu colegii.    

LEU – Energia fizica si entuziasmul de azi va ajuta sa incepeti noi activitati pentru familie si camin. Familia va incurajeaza si va ajuta in tot ce faceti. In a doua parte a zilei, s-ar putea sa primiti vizita unor prieteni, in compania carora veti petrece cateva ore foarte placute.    

FECIOARA – O afacere pe care ati inceput-o cu putin timp in urma va va aduce astazi beneficii financiare. Succesul dumneavoastra se datoreaza in parte colaborarii bune cu partenerii de afaceri si increderii pe care acestia v-au acordat-o.    

BALANTA – Este o zi in care puteti manipula sume mari de bani. Puteti face o investitie pe termen lung, cumparand un imobil sau o proprietate. Veti avea imboldul ciudat, inexplicabil, de a face ceva, de a merge intr-un anumit loc, unde intalniti o anumita persoana, fara sa va explicati de unde a venit acest imbold.    

SCORPION – Este un moment potrivit ca sa generati noi idei pentru viitor, chiar daca le veti rafina si finisa mai tarziu. Luati legatura cu o persoana aflata in alta tara (sau oras) si descoperiti ca inca mai aveti datorii neachitate. Va folositi de relatiile dumneavoastra, pentru a face rost de bani.    

SAGETATOR – E posibil sa intrati in posesia unei sume care vi se datoreaza de mai multa vreme, probabil de catre o ruda sau un vechi prieten. Nu prea stiti sa va administrati banii in aceasta zi. Sunteti tentat sa ii cheltuiti pe tot felul de obiecte care va atrag la prima vedere, care va plac sau care va inspira un anume sentiment, dar fara a va gandi neaparat la utilitatea acestuia sau la oportunitatea achizitionarii acestuia.    

CAPRICORN – In prima jumatate a zilei este foarte posibil sa primiti bani. Este ziua cea mai norocoasa pentru dumneavoastra din acest punct de vedere. Posibile conflicte in familie. Ar fi bine sa ascultati ambele tabere fara sa va implicati. Daca sunteti casatorit, partenerul va provoca la o discutie mai lunga. Ar fi bine sa va pastrati calmul si sa nu-i cautati nod in papura.    

VARSATOR – Astazi apar mici sanse, de care, daca nu profitati in momentul cand apar, s-ar putea sa le ratati. In plan personal poate fi momentul unei mari decizii, pentru a o porni pe o noua cale, aceasta schimbare de optica aducand noutati in acest plan: fie o noua relatie, fie o noua perspectiva in cadrul celei existente, fie pur si simplu o solutie de compromis, dificila dar obligatorie.    

PESTI – Astazi va dedicati muncii. Realizarile dumneavoastra ar putea sa va aduca si unele castiguri in plan material. Intuitia va ajuta sa gasiti cele mai bune metode pentru rezolvarea problemelor de la locul de munca. Colegii de serviciu si sefii va sustin initiativele si isi pun mari sperante in ideile dumneavoastra.