Horoscopul zilei de 19 aprilie: Noi responsabilităţi şi o situaţie financiară bună

De: Nicoleta Nicolae / 19.04.2016, 00:00

Horoscopul zilei de 19 aprilie: Noi responsabilităţi şi o situaţie financiară bună
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de marţi, 19 aprilie 2016.


BERBEC – Puteţi să încheiaţi contracte şi să semnaţi documente oficiale, deoarece relaţiile cu anturajul sunt foarte bune. Însă, fiţi prudent. Vi se impune să faceţi multe deplasări, tocmai când credeaţi că aţi scăpat de drumurile de până acum. Este necesar să faceţi un tur de forţă, pentru că aveţi unele interese personale.    

TAUR – Starea financiara se afla intr-o stare foarte proasta in aceasta perioada. Puteti  suferi o pierdere sau un esec financiar. E posibil ca cineva totusi sa va intinda o mana pentru a va scoate din impas, poate chiar sub forma unui imprumut sau a unui credit, dar orgoliul – si poate chiar teama ca nu ii veti putea da inapoi prea curand – va face sa nu acceptati gestul acestuia.    

GEMENI – Este o zi favorabila studiului. Comunicati mai usor cu cei din jur si puteti castiga bine din tranzactii comerciale. Cercetati si verificati fiecare solicitare pe care o primiti. Nu este o chestiune de incredere, ci de onestitate.    

RAC – Vi se returneaza niste datorii sau pur si simplu castigati o mica suma de bani, pe care aveti de gand sa o investiti in ceva ce va face placere. Poate fi o zi potrivita pentru cercetare si scris, pentru pregatirea unei noi stategii financiare.    

LEU – Astazi s-ar putea sa manifestati o oarecare tendinta de impulsivitate, atat pe plan sentimental, cat si in afaceri sau la serviciu. In dragoste se anunta cer senin si, daca persoana la care tineti v-a refuzat sistematic in ultimul timp, fiti siguri ca astazi lucrurile sunt schimbate vizibil. Ca prin minune observati ca totul va merge din plin si, mai mult, unele persoane a caror prietenie era indoielnica vor vrea sa va ajute.    

FECIOARA – In aceasta perioada veti reusi sa va imbunatatiti situatia financiara, iar daca veti fi chibzuit veti putea pune si un ban deoparte. Intalnirile cu prietenii va favorizeaza caci puteti afla lucruri interesante pe care nu ar strica sa le retineti, chiar daca momentan nu va folosesc. Atentie insa, desi starile tensionate au scazut considerabil, sunteti inca impresionabil, reactionati agitat.    

BALANTA – Astazi veti da dovada de eficienta si disciplina. Aveti mari sanse sa puneti la punct un plan de lucru pentru saptamana viitoare. In acest sens, o cunostinta apropiata va da o idee asupra careia merita sa meditati.    

SCORPION – Este un moment favorabil pentru a incepe o activitate noua si a va asuma noi responsabilitati. Puteti avea succes in activitati intelectuale. Descoperiti ca o mare parte din prietenii dumneavoastra nu sunt atat de sinceri pe cat pretind. Din pacate, nu puteti sa-i pedepsiti asa cum merita si asa cum ati dori, dar puteti incerca sa le dati macar o lectie.    

SAGETATOR – Comunicarea cu superiorii s-ar putea sa nu decurga prea bine astazi si atmosfera de la serviciu sa fie putin cam tensionata. Acestia s-ar putea sa nu fie in toane prea bune si sa va faca observatii din orice motiv.     

CAPRICORN – Este o zi buna pentru dialog si colaborare. Popularitatea dumneavoastra este in crestere, ceea ce va poate oferi si unele succese in plan sentimental. Numai in familie ati putea avea unele neplaceri, poate o discutie cu parintele de sex opus. Divergentele de opinii va pot marca profund.    

VARSATOR – O persoana apropiata s-ar putea sa va de o idee interesanta in legatura cu o problema pe care o aveti in acest moment. Aceasta va va ajuta sa va dati seama ca lucurile nu sunt atat de complicate pe cat par si ca totul poate reveni la normal mai repede decat sperati.    

PESTI – Astazi puteti avea succes in activitatile legate de camin si in societate. Sunteti foarte comunicativ si rezolvati mai usor toate problemele. Relatiile cu strainatatea sunt foarte bune astazi si ati putea sa plecati intr-o calatorie. Poate fi vorba, de asemenea, de un incheierea unui contract cu o firma straina.