Horoscopul zilei de 19 martie: Întâlniri romantice şi activităţi legate de cămin

De: Nicoleta Nicolae / 19.03.2016, 07:00

Horoscopul zilei de 19 martie: Întâlniri romantice şi activităţi legate de cămin
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de 19 martie 2016.

BERBEC – Dacă vi se oferă şansa asocierii într-o afacere, este recomandabil să nu refuzaţi propunerea, întrucât ziua de astăzi reprezintă pentru dumneavoastră o rampă de lansare. Tot ceea ce începeţi astăzi are şansa de a fi dus la bun sfârşit cu condiţia unei reale împlicări.

TAUR – În plan sentimental este o perioadă mai dificilă, câand simţiţi că nu înaintaţi prea uşor în direcţia dorită. Faceţi eforturi să fiţi pe placul partenerului şi chiar şi comunicarea merge defectuos, greoi, ineficient. Uneori daţi dovada că sunteţi obosit să mai suportaţi un anumit comportament din partea persoanei iubite, dar totuşi aveţi răbdare să ajungeţi la un nivel de unde lucrurile vor merge mai bine.

GEMENI – În dragoste, numai de bine. Aţi putea primi propuneri tentante sau v-aţi putea planifica o întâlnire deosebit de romantică. Dacă doriţi să aveti relaţii bune cu alţii, începeţi prin a construi o relaţie buna cu dumneavoastră înşivă. Atunci veţi vedea cum relaţiile dumneavoastră cu oamenii se schimbă. Veţi pierde unii prieteni, unele relatii, dar veţi întâlni alţi oameni care vor corespunde noului dumneavoastră mod de viaţă.

RAC – Nu staţi singur, pentru că aveţi nevoie de o companie tonică, altfel veţi aluneca spre pesimism şi nostalgii nedorite. Veţi primi şi veti face numeroase vizite la rude, dar n-ar fi rău să tineti seama şi de faptul că ochii care se văd mai rar se iubesc mai mult, chiar şi în ceea ce priveşte relaţiile de rudenie.

LEU – Grijile financiare vă vor determina să luaţi decizii cam drastice în ceea ce priveşte planurile celorlalţi, dar soluţia se va dovedi a fi una bună. Doriţi să-i cuceriţi inima unei persoane care v-a atras atenţia de mult timp. Astrele va sunt favorabile, deci luaţi-vă inima în dinţi şi faceţi primul pas. Nu veţi regreta.

FECIOARA – Legatura afectivă cu partenerul este intensă, descoperiţi cu bucurie cât de profunde sunt sentimentele care va leagă. Comunicarea emoţionala este intensă. Feriţi-vă însă să faceţi reproşuri dacă vi se pare că partenerul dumneavoastră flirtează cu cineva.

BALANTA – Evenimentele par să vă avantazeje din toate punctele de vedere: câştiguri fianciare, armonie în cuplu şi înţelegere cu ceilalţi. Este momentul în care aţi putea pune lucrurile la punct între dumneavoastră şi persoana iubită, bineînţeles în sensul bun. Dacă este cazul, veţi semna armistiţii cu unele rude faţă de care nutreaţi sentimente îndoielnice.

SCORPION – Intuiţia vă va ajuta astăzi să găsiţi soluţiile optime pentru rezolvarea mai eficientă a problemelor de la locul de muncă. Colegii de serviciu şi şefii va susţin iniţiativele şi îşi pun mari speranţe în reuşita dumneavoastră.

SAGETATOR – Astăzi veti avea succes în toate activităţile legate de cămin, iar relaţiile cu membrii familiei vor fi foarte bune. Relaţia cu partenerul de viata se va îmbunătăţi, iar dacă sunteţi necăsătorit n-ar fi exclus să vă gândiţi la oficializarea relaţiei.

CAPRICORN – O problemă personală îşi vă găsi azi rezolvarea într-un mod foarte avantajos pentru dumneavoastră şi cu efecte pe termen lung. La soluţionarea acesteia va avea o contribuţie importantă un prieten, probabil o femeie.

VARSATOR – Este momentul să vă concentrati mai mult asupra propriilor probleme daca doriţi ca dificultăţile dumneavoastra sa se rezolve cât mai repede. Nu îi mai lăsaţi pe alţii să se bage în viaţa dumneavoastră şi puneti punct amestecului curios, chiar daca acesta vine din propria familie.

PESTI – Aveţi un sentiment de nemulţumire, din cauza persoanei iubite, care nu înţelege că aveţi nevoie de mai multă afecţiune. Cel mai bine ar fi să aveţi o discuţie deschisă cu aceasta, fără a-i face însă, prea multe reproşuri.