Horoscopul zilei de 2 aprilie: Răsplată pentru munca depusă şi succes în plan sentimental

De: Nicoleta Nicolae / 02.04.2016, 06:00
Horoscopul zilei de 2 aprilie: Răsplată pentru munca depusă şi succes în plan sentimental
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de sâmbătă, 2 aprilie 2016.


BERBEC –  In plan personal, veti depune multa energie pentru a rezolva unele dintre problemele pe care le are partenerul dumneavoastra. Perioada ar putea sa va aduca unele neplaceri legate de sanatatea dumneavoastra sau a partenerului de viata. Acesta din urma ar putea avea si unele nemultumiri legate de serviciu si va avea nevoie de un sprijin consistent.    

TAUR – In plan sentimental veti inregistra succese repetate. Una dintre initiativele dumneavoastra mai vechi se va putea concretiza, ceea ce va va mari buna dispozitie. N-ar fi exclus sa reveniti la o dragoste mai veche.    

GEMENI – Astazi veti fi putin cam agitat si nelinistit din cauza unor probleme pe care trebuie sa le rezolvati intr-un timp foarte scurt. Incercati sa nu va stresati prea mult, deoarece veti putea sa va ocupati de toate aceste treburi si veti reusi sa le rezolvati. Nu aveti motive de ingrijorare, ci tot ce trebuie sa faceti este sa fiti foarte calm si atent, ca sa nu gresiti ceva, mai ales daca este vorba si de unele calcule mai complicate.    

RAC – In aceasta perioada veti reusi sa va imbunatatiti situatia financiara, iar daca veti fi chibzuit veti putea pune si un ban deoparte, pentru zile negre. O zi de succes in plan familial sau la domiciliu, unde ar putea avea loc un eveniment fericit in relatiile cu copiii, parintii sau partenerul de viata.     

LEU – Relatia cu prietenii se va imbunatati simtitor, veti reusi sa va largiti cercul de prieteni ceea ce va avea un efect pozitiv asupra starii dumneavoastra generale. Aveti multa energie, dar implicarea voastra in prea multe activitati poate genera probleme de sanatate pe fond nervos.     

FECIOARA – Ori primiti o suma de bani pentru o munca prestata cu succes – premiu, rasplata, onorariu – ori cumparati ceva costisitor si mult visat. Va simtiti bine in plan financiar, poate aveti chiar mai mult decat v-ati fi gandit!

BALANTA – Astazi este posibil ca o replica sau un comentariu sa ia proportii uriase in mintea dumneavoastra, aveti tendinta de a vedea in jur ostilitate si lipsa de intelegere, de aparare sau ajutor. Va considerati niste victime. Si, in mod sigur, nu sunteti pe cat va credeti.    

SCORPION – Dispuneti de suficient energie fizica si mentala cat sa animati spiritele in jur si sa ii mobilizati pe toti sau sa ii determinati sa va sustina. Lucrurile par sa mearga bine din toate punctele de vedere, in special in dragoste, unde declaratiile dumneavoastra vor fi primite cu multa placere de catre persoana iubita.    

SAGETATOR –  In familie savurati o perioada foarte linistita.  Desi va place cand lucrurile sunt in miscare, acum aveti nevoie de pace si armonie. Asteptati-va ca una dintre cunostintele apropiate sa va faca o surpriza placuta. S-ar putea sa fie vorba de o confesiune neasteptata sau de o dovada de loialitate.    

CAPRICORN – Capacitatea de a va comunica sentimentele ii va impresiona pe ceilalti, si in primul rand, pe persoana iubita. Ar fi cazul sa nu mai stati pe ganduri si sa actionati, pentru ca norocul va va surade.    

VARSATOR – Sunteti salvat de simtul practic deosebit si de capacitatea de a va organiza ireprosabil. Incercati totusi sa nu mai faceti eforturi deosebite! Amicitie prost inteleasa. Pentru evitarea unor surprize neplacute, ar fi bine sa dati dovada de multa rabdare si sa nu fortati lucrurile.    

PESTI – Traversati o perioada agitata in plan sentimental. Nu incercati sa fortati lucrurile, caci nu veti reusi decat sa tensionati situatia. Traiti sentimente puternice, dar va simtiti blocati si nu reusiti sa va manifestati.