Horoscopul zilei de 2 mai: Evenimente deosebite, care vă schimbă viaţa în bine

De: Nicoleta Nicolae / 02.05.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 2 mai: Evenimente deosebite, care vă schimbă viaţa în bine
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de luni, 2 mai 2016.

BERBEC – Este o zi calma in care puteti rezolva unele dezechilibre pe care le-ati intampinat zilele trecute.  Totul revine incet la normal si reusiti sa duceti la capat, cu rabdare, fara graba si mai ales cu intelepciune tot ceea ce v-ati propus. Nu faceti exces de zel, nu abuzati de nimic si nu va grabiti, pentru ca toate vin la timpul lor.    

TAUR – Planul profesional va ofera situatii profitabile. Este un moment benefic pentru gasirea unor solutii cu efecte favorabile asupra ambitiilor. Increderea bazata pe propriile posibilitati si pe optimism va conduce la initiative eficace.    

GEMENI – Astazi pot avea loc evenimente deosebite, care va schimba viata in bine. Va bucurati de rezultate palpabile ale eforturilor dumneavoastra de pana acum. Luati salariul sau primiti un gest concret de recunostinta din partea celor pentru care ati muncit. Sunteti multumit de roadele acestei zile si primul lucru pe care il faceti este sa cheltuiti banii pe tot felul de lucruri necesare.    

RAC – Pozitia astrelor din aceasta zi este de natura sa influenteze situatia dumneavoastra financiara. La aceasta schimbare vor contribui din plin prietenii, dar nu este exclus sa va gasiti niste protectori influenti.    

LEU – Este o zi destul de agitata si obositoare, in care trebuie sa va mentineti mereu in priza. Nu stati nicio clipa in loc si rezolvati ceea ce v-ati propus. Toate punctele de pe ordinea de zi va vor solicita mult la nivel fizic, pentru ca nu vor putea fi usor duse la indeplinire.    

FECIOARA – O veste neasteptat de buna soseste din mediul profesional. Se pare ca este vorba de o marire de salariu si chiar de o promovare. In planul relatiilor personale vi se cere sa nu mai fiti atat de modest si sa incercati sa va exprimati dorintele. Aveti toate motivele pentru a fi mandri de dumneavoastra. Stralucirea carismatica isi va face efectul si veti avea succes la sexul opus.    

BALANTA – Astazi cu siguranta vreti sa va rasfatati – cumparaturi de lux si poate un nou obiect de imbracaminte se vor adauga garderobei dumneavoastra. Le meritati. Aveti motive de multumire. Canalizati-va energiile int-un episod plin de pasiune impreuna cu partenerul dumneavoastra. Simtiti-va bine impreuna si nu veti mai avea nevoie de alta companie.    

SCORPION – Toata ziua aceasta va fi fragmentata in mici episoade in care trebuie sa va ocupati mereu de alte si alte detalii firesti ale muncii dumneavoastra. Nu reusiti sa construiti nimic maret, de aceea ar fi bine sa va ocupati de treburi de rutina. Marile proiecte nu vor cunoaste azi nici un progres, cu alte cuvinte este o zi ca oricare alta, careia nu-i dati nici o importanta.

SAGETATOR – Capacitatea dumneavoastra de concentrare nu va fi astazi la limita superioara, asa ca, ar fi bine sa va orientati spre activitati de rutina. In a doua jumatate a zilei starea dumneavoastra generala se va imbunatati simtitor. Veti avea mai multa energie si initiativa, ceea ce va atrage aprecierea celor din jur.    

CAPRICORN – Accentul se pune ziua aceasta pe socializare si pe implicarea dumneavoastra in comunicarea cu persoanele din anturaj. Persoane influente intervin in folosul dumneavoastra fara sa stiti care este motivul pentru care actioneaza astfel. Un prieten din strainatate va da in sfarsit telefon sau va scrie. Puteti primi un anume ajutor – inclusiv financiar – de la niste unchi sau matusi.    

VARSATOR – Este o zi a emotiilor si veti avea toate motivele sa va simtiti sufletul mult mai linistit in compania celor apropiati inimii dumneavoastra. Vi se vor face declaratii de dragoste infocate sau puteti descoperi gesturi de afectiune foarte intense din partea celui drag.    

PESTI – O zi excelenta in care sansa va surade cu adevarat. Aveti motive de optimism si veselie, pentru ca participati la un eveniment cu incarcatura pozitiva. Reusitele acestei zile sunt legate mai ales de planul sentimental sau familial, unde va bucurati, alaturi de cei dragi, de o surpriza placuta.