Horoscopul zilei de 20 aprilie: Cadouri şi călătorii neprevăzute

De: Nicoleta Nicolae / 20.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 20 aprilie: Cadouri şi călătorii neprevăzute
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de miercuri, 20 aprilie 2016.

BERBEC – Astazi comportamentul dumneavoastra ii va surprinde pe cei din jur, fiindca dati dovada de o energie si o dorinta de actiune surprinzatoare. Puteti sa va asteptati si la un cadou de la o femeie, posibil unul substantial.    

TAUR – Nu va implicati azi in aventuri de natura financiara. Veti avea probleme de consens cu grupul din care faceti parte. Consolidati-va pozitia imbunatatindu-va imaginea. Nu lasati pe nimeni sa profite de pe urma dumneavoastra.    

GEMENI – O veste foarte buna de departe, probabil de natura financiara, va va ridica moralul si veti reusi sa duceti la bun sfarsit o problema delicata. Principala dumneavoastra proba in acest interval este echilibrul sentimental – ideea este sa nu faceti treceri bruste de la o emotie la alta, de la o senzatie la alta. Acum veti nevoie de echidistanta, de armonie, de pace interioara.    

RAC – Aveti in fata o zi favorabila tratativelor, chiar si incheierii unor afaceri. Primiti un cadou sau chiar niste bani care vor imbunatati starea de spirit. In plan financiar nu va preocupati de greutatile care apar astazi, folositi vibratia pozitiva. Se vor rezolva toate daca le veti aborda cu mai mult calm.    

LEU – Astazi veti avea o influenta uimitoare asupra celor din jurul dumneavoastra, care vor fi extrem de interesati sa asculte ceea ce aveti de spus. Veti fi in centrul atentiei si veti avea ocazia sa va faceti cunoscute opiniile. Sunteti foarte convingator si aveti toate sansele sa va afirmati prin originalitate si creativitate.    

FECIOARA – In plan financiar situatia se imbunatateste. Prietenii va vor inapoia banii pe care i-au imprumutat de la dumneavoastra. Din punct de vedere profesional, este o perioada favorabila pentru stabilirea unor noi teluri, noi scopuri de atins. Sunteti in masura sa puneti la punct noi coordonate pentru evolutia in viitor.     

BALANTA – In aceasta zi faceti mai multe drumuri unde rezolvati lucruri importante. Va va merge foarte bine in plan sentimental si financiar. Cei din anturajul dumneavoastra care au experienta va pot oferi niste sfaturi extrem de utile, asa ca nu ezitati sa le solicitati informatiile de care aveti nevoie.     

SCORPION – Este posibil sa apara unele probleme financiare. De fapt, exista riscul sa va certati cu o persoana apropiata pe tema banilor. Va trebui sa munciti mult pentru finalizarea unor lucrari pe care le considerati foarte dificile din cauza faptului ca nu veti putea beneficia de sprijinul colegilor. Va trebui sa aveti rabdare, altfel nu va veti putea descurca.     

SAGETATOR – Dimineta s-ar putea sa plecati intr-o calatorie neprevazuta, in interes de familie. Este o zi favorabila pentru comunicare si negocieri. O reuniune de familie va va fi un moment prielnic pentru a depana amintiri placute si de a mai uita de micile animozitati din ultimul timp. N-ar fi exclus sa intalniti un prieten din copilarie.     

CAPRICORN – Este o zi optima pentru conceperea unor proiecte, de mare anvergura. Veti cunoaste mai multe persoane dispuse sa va sprijine in ceea ce faceti. Daca aveti de rezolvat niste detalii legate de o mostenire s-ar putea sa intampinati piedici legate de aceasta. Situatia financiara poate deveni confuza datorita neglijentei sau indeciziei. Oricum, evitati cheltuielile inutile si nu faceti imprumuturi.    

VARSATOR – Astazi veti avea de luat o decizie foarte dificila si va trebui sa va ganditi daca veti face ce zic ceilalti sau numai ce vreti dumneavoastra. Analizati cu atentie si luati in considerare problemele care ar putea sa apara daca veti alege calea care vi se pare mai usoara. Cu cat veti amana mai mult sa rezolvati problema respectiva, cu atat mai mult se va complica situatia.    

PESTI – Astazi veti dori sa va simtiti in siguranta, cautand ocrotirea si sustinerea celor din jur. Reactiile emotionale sunt puternice, dar sentimentele tind sa fie retinute sau cenzurate.