Horoscopul zilei de 20 martie: Atenţie la reacţiile celor din jur, pot fi surprize plăcute!

De: Nicoleta Nicolae / 20.03.2016, 06:00


Horoscopul zilei de 20 martie: Atenţie la reacţiile celor din jur, pot fi surprize plăcute!
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de 20 martie 2016.

BERBEC – Aceasta este o zi a armoniei, a intelegerii si impacarii cu cei dragi. Veti lasa deoparte orice grija sau preocupare inutila pentru ca totul va iese perfect. Va veti schimba parerea despre o persoana pe care o credeati ca va este inamic. O simpla discutie cu aceasta v-ar putea revela lucruri la care nu va asteptati.

TAUR – Nu sunteti multumit de rezultatele si de reactiile celor din anturaj, dar ezitati sa le atrageti atentia, de teama ca va parasesc. Aveti parte o realizare la serviciu care nu va satisface prea mult, din cauza unor intrigi ori a nepasarii celorlalti.

GEMENI – Parcurgeti o perioada favorabila pe plan profesional. Reusitele se tin lant si sunteti din ce in ce mai apreciat. Munca depusa de dumneavoastra isi arata rezultatele, atat pe plan financiar, cat si prin pozitia sociala la care ati ajuns prin eforturi proprii. Va sfatuim insa sa va pastrati modestia.

RAC –  Gasiti-va timp pentru dumneavoastra insiva, incearcati sa va puneti gandurile in ordine si multe intrebari vor disparea ca prin minune. Simtiti o mai mare nevoie de ocrotire si dragoste. Relatiile cu familia sunt intensificate, deci mergeti mai des la parinti sau jucati-va mai mult cu copiii. Schimbari de decor in domiciliu.

LEU – Popularitatea dumneavoastra in randul persoanelor de sex opus este in crestere, asa ca puteti spera la o imbunatatire a relatiei cu persoana iubita. In cazul in care sunteti singur, ati putea cunoaste pe cineva care va va cuceri prin farmecul ei.

FECIOARA – Persoana iubita si prietenii va pot pregati o surpriza placuta. Puteti fi invitat la o petrecere sau sa plecati intr-o mica excursie. In partea a doua a zilei, o ruda va ofera o suma importanta de bani sau va propune o colaborare avantajoasa.

BALANTA – Relatia cu persoana iubita s-ar putea sa intre in impas in aceasta zi si nu prea stiti ce ati putea face in acest domeniu. Astrele va sfatuiesc sa nu luati nicio hotarare, deocamdata. Va puteti consulta prietenii in aceasta problema si va puteti baza pe sfatul lor.

SCORPION –  Lucrurile incep sa se linisteasca acasa. Discutia purtata cu partenerul de viata va va mai alunga gandurile negre pe care le aveati referitor la acesta. Ati dori sa aratati ca sunteti capabili de fapte mari, va trebui insa sa o luati mai usor: graba v-ar putea da planurile peste cap. S-ar putea sa calatoriti sau cel putin sa fiti nevoiti sa faceti numeroase drumuri in interes de serviciu.

SAGETATOR –  In cursul diminetii aveti posibilitatea sa va dovediti tenacitatea si perseverenta in tot ceea ce intreprindeti, dar este recomandabil sa evitati discutiile in contradictoriu. Dupa-amiaza este favorabila comunicarii cu copiii si cu persoanele mai tinere din anturajul dumneavoastra. Ar fi bine, insa, sa nu faceti promisiuni pe care nu le puteti respecta.
CAPRICORN – Ar fi bine daca ati incerca sa iesiti din starea de plictiseala in care va aflati, incepand prin a privi lucrurile din alt unghi. Fiti deci mai optimisti si treceti peste teama de nou si de a va asuma riscuri. Va avantajeaza deplasarile si schimburile de idei.

VARSATOR – Astazi veti deborda un optimism aparte de care se vor molipsi si cei din jurul dumneavoastra. Aveti o incredere nemasurata in fortele proprii si credeti cu tarie in ceea ce faceti. Problemele sunt sub control si pragmatismul de care dati dovada starneste invidia celor din jur. Va asteapta o perioada de impliniri pe toate planurile.

PESTI – Imaginea dumneavoastra va fi vizibil imbunatatita. Modul in care apareti in public este placut, atragator. Totusi, maniera in care decurg evenimentele ce vor avea loc in aceasta zi par sa poarte amprenta imprevizibilului. Veti fi uimiti de lipsa de profunzime a ideilor descoperite in jurul dumneavostra sau de decizii cu impact general care cel putin par bizare.