Horoscopul zilei de 21 aprilie: Lucruri noi şi veşti de la distanţă

De: Nicoleta Nicolae / 21.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 21 aprilie: Lucruri noi şi veşti de la distanţă
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de joi, 21 aprilie 2016.

BERBEC – Ziua anunta agitatie, dar si posibilitatea de a duce lucrurile la bun sfarsit. Beneficiati si de ajutor primit de la prieteni sau cunostinte. Desi perspectivele lasa de dorit, finalul este intotdeauna bun. Se ofera posibilitati de alegere, dar deciziile pe care le luati trebuie sa fie prompte. Sentimental, veti acorda mai multa atentie atractiei fizice si ar putea aparea iubiri ascunse.    

TAUR – In plan sentimental lucrurile au inceput sa se mai limpezeasca, ceea ce va va face sa fiti mai relaxat. Mai ales la inceputul zilei veti fi favorizat, caci un eveniment neasteptat va va fi de mare folos in ceea ce priveste comunicarea cu persoana iubita.    

GEMENI – Mai aveti de invatat si azi va veti imbogati bagajul de cunostinte cu o lectie noua oferita de un specialist in domeniul dumneavoastra de activitate. Nu trebuie sa refuzati sa invatati lucruri noi, pentru ca toate va vor ajuta candva, in timp. Participati la un eveniment in care experienta acumulata isi spune cuvantul, deci daca sunteti foarte tanar, nici nu ar trebui sa aveti pretentia ca le stiti pe toate.    

RAC – Ziua aceasta debuteaza in forta daca planurile dumneavoastra sunt atat de indraznete incat sa atraga atentia celor din jur. Relatiile sociale, ca si cele de familie, sunt pe primul plan, iar unele persoane sunt gata sa va sustina cauza. Daca doriti sa va impuneti, acum este momentul cel mai bun pentru a actiona.     

LEU – Veti primi vesti importante legate de o ruda, ori s-ar putea chiar sa solutionati o problema imobiliara care va framanta de mult timp. In a doua parte a zilei ati putea primi vizita nesteptata a unor prieteni, iar vestile pe care vi le vor aduce acestia vor fi dintre cele mai bune.     

FECIOARA – Dorinta de afirmare profesionala este foarte crescuta. Apar in prim-plan relatii noi sau cel putin proiecte indraznete, fapt ce va permite sa creionati mental scheme noi de actiune si chiar sa puneti la punct niste actiuni promitatoare. Daca planuiti sa faceti unele schimbari trebuie sa stiti ca acum este momentul prielnic oricarui demers.    0

BALANTA – Va dedicati trup si suflet muncii dumneavoastra. Va place ceea ce faceti si e posibil sa gasiti un refugiu perfect in munca in cazul in care celelalte planuri ale vietii sunt usor deceptionante in aceasta perioada.     

SCORPION – Aveti timp din belsug, pentru ca este o perioada mai lejera, fara proiecte urgente. Totusi lipsa activitatii va deranjeaza, ba chiar va oboseste, si aveti impresia ca pierdeti vremea fara rost, cand ati putea valorifica mai bine orele risipite. Azi nu apare nici o schimbare in program, si ajungeti acasa plictisit de o zi prea lunga si prea monotona.     

SAGETATOR – Grijile pe care vi le faceti nu sunt intemeiate, deoarece astazi aveti sanse de reusita, atat pe plan social, cat si sentimental. Din pricina problemelor la care trebuie sa gasiti rezolvare, va neglijati familia si reprosurile nu intarzie sa apara. Este posibil sa primiti si o veste neplacuta care se refera la sanatatea unei rude la care tineti mult.    

CAPRICORN – Este o zi in care se cere sa fiti activi pentru a nu rata ocaziile favorabile castigurilor sau pentru a obtine confirmarile mult asteptate. Sunteti plini de creativitate, de idei si de intentii bune, dar deosebit de comozi si de dornici de a pasa altora ceea ce aveti de facut, asa ca este foarte posibil ca multe dintre minunatele dumneavoastra idei sa se „evapore” inainte de a capata o forma oarecare.     

VARSATOR – Se anunta o zi in care ati putea avea parte de evenimente importante, in special acolo unde este vorba de bani. Este bine sa evitati monotonia si daca se ofera prilejul, sa faceti chiar si o scurta calatorie. Problemele legale s-ar putea rezolva mai repede. Este indicat sa va alegeti drept colaboratori persoane stabile sau chiar mai in varsta.    

PESTI – Zi favorabila planurilor de viitor si inceperii unor noi activitati in domeniul social. Aveti ocazia sa va manifestati talentul creativ. Veti primi niste informatii care va vor prinde foarte bine, dar va cam indoiti de veridicitatea acestora. Verificati-le cu mare atentie, caci suspiciunile dumneavoastra se pot dovedi intemeiate.