Horoscopul zilei de 21 martie: Se anunţă călătorii şi succes în afaceri

De: Nicoleta Nicolae / 21.03.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 21 martie: Se anunţă călătorii şi succes în afaceri
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de 21 martie 2016.


BERBEC – Astazi veti avea succes in demararea unei noi activitati in domeniul afacerilor si puteti sa va faceti planuri de viitor in legatura cu o investitie. Financiar, nu se anunta nici o schimbare in bine. Mai mult decat atat, ar fi bine sa fiti atent cum cheltuiti banii sau cum umblati cu portofelul.

TAUR – Astazi va puteti ocupa de probleme serioase din domeniul afacerilor si aveti posibilitatea sa finalizati lucrari incepute cu mai mult timp in urma. Relatiile cu strainatatea sunt foarte bune astazi si ati putea sa plecati intr-o calatorie impreuna cu partenerul de cuplu. Poate fi vorba, de asemenea, de un incheierea unui contract cu o firma straina.

GEMENI – Azi sunteti in masura sa treceti peste orice greutate si sa reusiti in actiunile pe care le intreprindeti. Entuziasmul dumneavoastra de azi v-ar putea canaliza cel mai probabil spre stiinta, calatorii sau religie. Daca aveti de sustinut examene, sunteti intr-o perioada deosebit de favorabila.   

RAC – Accentul cade pe bani si bunuri. Este ziua optima afacerilor. Ati putea programa o intalnire de afaceri pentru ca sigur veti avea succes. Acelasi lucru se poate spune si despre tranzactii sau schimburi de bunuri; pentru ca tot ceea ce are legatura cu comertul prezinta avantaje reale pentru pentru cei care sunt activi.

LEU – Astazi ar fi bine sa acordati o atentie mai mare activitatilor casnice, chiar daca sunteti preocupat in mare masura de reusita unei afaceri. Situatia financiara s-ar putea sa nu fie tocmai buna, dar acest lucru nu va impiedica sa va puneti planurile in practica. Ati putea obtine suportul unei persoane de sex opus intr-o afacere care solicita timp si bani. Astrele va surad in toate privintele.

FECIOARA – Activitatea intelectuala din aceasta zi ar putea sa fie perturbata de unele mici dificultati din relatiile parteneriale. Pentru aceasta insa este recomandabil sa nu fortati norocul si sa va pastrati prudenta. In prima parte a zilei, s-ar putea sa aveti unele sentimente contradictorii, atat pe plan profesional, cat si pe plan familial. Aceasta stare va disparea in scurt timp, iar dupa-amiaza veti petrece momente placute alaturi de persoana draga.

BALANTA – Astazi s-ar putea sa fiti extrem de precaut cu banii dumneavoastra si veti incerca sa economisiti cat puteti de mult. Puneti ceva bani deoparte deoarece veti fi nevoit sa participati pe nesteptate la o aniversare. Fiind mare amator de petreceri, veti fi incantat de propunerile respective.

SCORPION – Sunteti prea tensionati si lucrul acesta poate dauna situatiei delicate in care va aflati in raport cu cei din anturaj sau acasa. Nu trebuie sa ezitati in a urma sfaturile altora, mai ales ca unele dintre persoanele pe care le aveti alaturi sunt chiar bineintentionate. Ideile pe care vi le furnizeaza o femeie mai in varsta v-ar putea scoate din incurcatura.

SAGETATOR – Ziua se dovedeste favorabila in ce priveste planul social. Sunteti in masura sa constientizati conditiile care va inconjoara. Acestea va provoaca sa va ganditi mai mult la dumneavoastra. Veti avea tot felul de idei originale pe care veti dori sa le puneti in practica deoarece credeti ca vor avea succes. Sunteti dispus sa va asumati orice risc si sa faceti tot ceea ce este necesar pentru ca idealurile dumneavoastra sa devina realitate.

CAPRICORN – Inspiratia va va ajuta sa depasiti cu usurinta orice pericol sau dificultate care ar putea aparea astazi. Cineva va dori sa va insele dar, veti intui imediat ca persoana este necinstita. Primiti o veste buna din partea unei femei care v-a promis ca va ajuta intr-o chestiune profesionala. Va urmareste ideea abordarii unor noi afaceri, care sa va confere satisfactie si siguranta financiara.

VARSATOR – Astazi dispuneti de energia si dispozitia necesare pentru rezolvarea unor probleme parteneriale pe care le aveti de mai mult timp. N-ar fi exclus sa inregistrati o pierdere din cauza ca nu ati dat atentie unor sfaturi primite de la apropiati. Vestea plecarii pertenerului de viata intr-o calatorie va va indispune, dar nu aveti ce face. Spre seara lucrurile vor lua o turnura fericita, in ciuda pesimismului de care dati dovada.

PESTI – Astazi aveti sansa sa cunoasteti o persoana care va va ajuta in concretizarea intentiilor dumneavoastra de demarare a unei afaceri. Simtiti nevoia sa va luati revansa asupra unei persoane care merita o lectie din partea dumneavoastra. Dar astrele nu sunt de partea dumneavoastra si poate ar fi mai bine sa faceti armistitiu.