Horoscopul zilei de 22 aprilie: Emoţii puternice şi distracţii

De: Nicoleta Nicolae / 22.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 22 aprilie: Emoţii puternice şi distracţii
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de vineri, 22 aprilie 2016.

BERBEC – Sunteti hotarat sa incepeti o viata noua si sa va castigati independenta financiara. Dupa-amiaza aveti posibilitatea sa faceti un pas important in aceasta directie. Este si o perioada extrem de favorabila iubirii. Vi se pot aprinde calcaiele dupa oricine, chiar si la prima vedere, char si dupa cineva care nu merita atentia dumneavoastra, pentru ca dragostea este uneori oarba.    

TAUR – Astazi beneficiati de o conjunctura speciala a astrelor care va permite pe de o parte sa va puneti adversarii in incurcatura si pe de alta parte sa va puneti familia la adapost de orice probleme, in special de natura materiala. Si asta pentru ca vin bani destul de multi. O noua atitudine catre viata va va face sa deveniti mai toleranti, mai flexibili si sa comunicati cu mai multa sinceritate.     

GEMENI – Gandul va este numai la iubire, la tot ceea ce genereaza emotii puternice in inima dumneavoastra, fie ca e vorba de gesturi tandre din partea persoanei iubite sau doar de lucrurile frumoase din jur fata de care vibrati intr-un mod special. Arta, natura, distractiile, muzica sau o plimbare prin parc va fac sa visati.     

RAC – Popularitatea dumneavoastra este in continua crestere. Oriunde va veti duce, va veti face remarcati si simpatizati de persoanele de sex opus. Entuziasmul afectiv va atinge limita superioara si exista toate sansele sa va indragostiti.    

LEU – Orice eveniment important pentru cariera dumneavoastra se poate intampla acum, deci profitati de influentele pozitive pentru a va rezolva chiar si cele mai importante aspecte legate de serviciu. Reusita e prin preajma, deci e greu de crezut ca ceva rau se poate petrece tocmai acum.    

FECIOARA – Astazi veti avea foarte multe treburi de rezolvat, dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa deveniti foarte stresat. Este foarte bine ca sunteti ocupat si ca in viata dumneavoastra se intampla multe lucruri, pentru ca altfel v-ati plictisi si ati fi deprimat din cauza rutinei. Este bine sa fiti cat mai activ si sa aveti un program cat mai variat, care sa va ajute sa scapati de monotonie.    

BALANTA – Din punct de vedere afectiv nu aveti nici un motiv de nemultumire, ba chiar traversati o perioada foarte buna in plan sentimental. Cei care sunt casatoriti vor trebui sa acorde mai mult timp si atentie partenerului.    

SCORPION – In plan profesional va bucurati de unele avantaje si s-ar putea ca o parte dintre colegii dumneavoastra sa va invidieze pentru acest lucru. Nu trebuie sa va simtiti vinovat fata de ei, pentru ca ati reusit sa obtineti aceste beneficii in urma eforturilor pe care le-ati depus si le meritati din plin.    

SAGETATOR –  Va organizati mai bine timpul ca sa duceti cu bine la capat sarcinile de serviciu. Va concentrati asupra unui singur proiect pe care il claditi incet, cu seriozitate. Rezultatele vor fi satisfacatoare la finalul zilei, dati randament in tot ce faceti si aduceti multe treburi pe un nivel sigur.     

CAPRICORN – Este posibil ca in viata dumneavoastra sa intervina schimbari interesante, care va vor prilejui multe satisfactii. Sociabilitatea de care dati dovada si activitatea sustinuta pe plan intelectual va aduc succesul pe plan social si profesional.     

VARSATOR – Aveti multa energie, dar va trebui sa o canalizati eficient, daca nu vreti sa o consumati in zadar. Daca doriti sa incepti o activitate noua sau sa faceti unele schimbari in viata dumeavoastra, nu ar fi rau sa ascultati si parerile celorlalti. Este cu siguranta, o zi excelenta pe care ati putea sa o petreceti intr-un mod placut.    

PESTI – Este posibil sa dispuneti de mai multi bani sau chiar sa obtineti castiguri neastaptate pe care le veti investi in casa. Relatia dintre dumneavoastra si partener decurge bine, mai ales ca o buna parte a castigurilor vor fi obtinute de catre acesta.