Horoscopul zilei de 22 martie: Câştiguri mai mari şi stare de melancolie

De: Nicoleta Nicolae / 22.03.2016, 00:00


Horoscopul zilei de 22 martie: Câştiguri mai mari şi stare de melancolie
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de 22 martie 2016.


BERBEC – Astăzi sunt posibile unele dispute cu membrii familiei, din cauza unor probleme financiare. Pentru a evita o astfel de situaţie tensionată, ar fi bine să ţineţi cont şi de necesităţile lor. Cu toate că începeţi să vă pierdeţi curajul, brusc, planurile dumneavoastră legate de o investiţie sau de nişte demersuri încep să capete contur.    

TAUR – Cineva vă propune să faceţi o investiţie în casa dumneavoastră, dar nu sunteţi încă hotărâţi. Activităţile legate de câştiguri băneşti vă sunt favorizate astăzi. Aveţi nevoie de sprijin din partea persoanei iubite. O discuţie cu aceasta vă va prinde bine, ajutându-vă să vă puneţi ordine în gânduri.     

GEMENI – Energia fizică şi entuziasmul de care dispuneţi astăzi vă ajută să începeţi noi activităţi utile pentru familie şi cămin. Familia şi partenerul de viaţă sunt alături de dumneavoastră şi vă susţin. Sunteţi cam nemulţumit de situaţia financiară, dar nu este cazul să aveţi o discuţie pe această temă. Aveţi răbdare şi lucrurile se vor rezolva de la sine nu peste mult timp.    

RAC – În această zi s-ar putea să fiţi prea agitat şi să nu reuşiţi să vă controlaţi impulsivitatea, ceea ce riscă să dea naştere la discuţii în contradictoriu. Este posibil ca această stare să se datoreze amânării unei călătorii în care ar fi trebuit să plecaţi pentru rezolvarea unor probleme personale.     

LEU – Astăzi este posibil să fiţi prea nervos şi să nu vă puteţi controla impulsivitatea, ceea ce ar putea să genereze discuţii aprinse cu cei din jur. Chiar dacă debutul acestei zile vă determină să credeţi că ziua este aducătoare de ghinioane şi surprize neplăcute, evoluţia dumneavoastră va fi satisfăcătoare.     

FECIOARA – În această prima zi a anului daţi dovadă de sensibilitate şi romantism, iar starea de melancolie şi depresie nu este departe. Vă faceţi noi relaţii amicale, dar nu greşiţi încercând să le şi exploataţi din acest moment. Răbdarea vă va fi răsplătită, mai ales dacă vă respectaţi promisiunile făcute.    

BALANTA – Optimismul şi ambiţia pe care le aveti astăzi vă vor încuraja şi vă vor ajuta să treceţi cu mare uşurinţă peste o deziluzie sentimentală. Este foarte posibil să găsiţi un sponsor pentru o investiţie pe termen lung, dar vă trebuie garanţii serioase. Dacă aveţi de semnat acte, nu vă asumaţi niciun fel de riscuri.    

SCORPION – În programul dumneavoastră vor apărea astăzi evenimente neaşteptate, care vă vor împiedica să vă desfăşuraţi activitatea potrivit planurilor. S-ar putea să primiţi vizita unor musafiri sosiţi de departe sau dumneavoastra veţi fi invitat de rude să le faceţi o vizită.    

SAGETATOR – În această zi aţi putea elabora planuri de călătorie sau aţi putea primi unele asigurări din partea unei persoane din străinătate. Va obişnuiţi greu cu noile dumneavoastră obligaţii şi faceţi destul de des gafe ce stârnesc buna dispoziţie a adversarilor. Descoperiţi că aveţi nevoie de ajutor şi vă resemnaţi.    

CAPRICORN – Aflaţi că vi se pregăteşte o perioadă grea în care veţi munci mai mult, dar şi câştigurile vor fi mai mari: deci, puneţi-vă pe treabă. Colaboraţi excelent cu persoanele mai tinere. Nu îi neglijaţi însă nici pe cei mai în vârstă din familie. Vă pot fi de un real ajutor.    

VARSATOR – Ziua aceasta favorizează accesul în preajma bunurilor astfel că dacă sunteţi o persoană activă în afaceri, astăzi va veţi simţi în largul dumneavoastră. Acordaţi mai multă atenţie relaţiei cu persoana iubită. Pentru că este o zi de relaxare, ar fi bine dacă aţi petrece mai mult timp numai în doi.

PESTI – Azi aveţi tendinţa de a-i critica pe toţi. Mai bine  controlaţi-vă, pentru că este foarte posibil să vă stricaţi relaţiile! Aflaţi că vi se pregăteşte o perioadă grea în care veţi munci mai mult, dar şi câştigurile vor fi mai mari; puneţi-vă pe treabă. Se pare că norocul vă favorizează Daca tot vă merg toate din plin astăzi, aţi face bine să vă luaţi măsuri pentru zilele care urmează, nu se ştie niciodată.