Horoscopul zilei de 23 aprilie: Relaţii excelente şi prilej de aventuri

De: Nicoleta Nicolae / 23.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 23 aprilie: Relaţii excelente şi prilej de aventuri
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de sâmbătă, 23 aprilie 2016.

BERBEC – Relatia de cuplu se desfasoara pe un teren amiabil, pasnic, armonios, intim. Aveti mai mult timp sa puneti tara la cale, sa discutati, sa va oferiti unul altuia acele explicatii menite sa restabileasca echilibrul in viata sentimentala. Ar trebui sa va dedicati in totalitate celui drag, astazi, deoarece dragostea pluteste in aer si va apropie si mai mult.     

TAUR –  Incercati sa va exprimati nemultuirile in fata unor prieteni. In felul acesta veti afla o solutie ingenioasa pentru a le rezolva. Ati putea sa incepeti o noua actiune, dar momentul este prielnic si pentru finalizari. Este posibil sa cheltuiti o suma de bani pentru imbunatatirea sanatatii, dar rezultatele va vor satisface. Analizati cu mai multa responsabilitate actiunile pe care doriti sa le intreprindeti si incercati sa va stabiliti prioritati clare.    

GEMENI – La serviciu, evenimentele par din ce in ce mai favorabile planurilor dumneavoastra secrete. Cu tact si intelepciune veti reusi sa va convingeti sefii ca sunteti mai competitiv decat pareti si chiar puteti obtine o avansare. Nu trebuie sa ratati ocazia sa legati relatii utile carierei dumneavoastra. Relatiile sentimentale vor fi foarte bune in partea a doua a zilei, daca veti acorda mai multa atentie problemelor partenerului de viata si ale familiei.     

RAC – Sunteti usor de cucerit azi, pentru ca persoana iubita va prinde intr-o pasa sensibila, vulnerabila, cand orice cuvant frumos si orice declaratie de dragoste ajunge la tinta imediat. Va petreceti cateva ore cu cel drag si, din dialogurile intre patru ochi, apar solutii pe placul amandurora sau decizii de toata frumusetea pentru viata de cuplu.     

LEU – La serviciu veti fi foarte organizat si veti sti exact ce aveti de facut, astfel incat veti reusi sa terminati la timp toate sarcinile pe care le veti avea de rezolvat. Este posibil sa aveti o discutie cu seful dumneavoastra, care va va ruga sa va ocupati de un nou proiect important.     

FECIOARA – Incercati sa profitati din plin de aceasta zi, intrucat relatiile cu partenerul de viata sunt excelente si veti finaliza tot ce v-ati propus sa faceti astazi impreuna. Oricat de multe obligatii ati avea si oricat de multe ar fi problemele cu care va confruntati astazi, ar trebui sa va faceti timp si pentru dumneavostra.    

BALANTA – Ati fi in stare sa mutati muntii din loc. Va simtiti puternici si detasati, astfel ca zbuciumul care are loc in jurul dumneavoastra va lasa indiferenti. Se pare ca nicio grija nu va atrage si lasati impresia ca nu aveti nicio problema.     

SCORPION – Va place mai mult riscul si aventura. Orice moment si orice situatie este privita ca un prilej favorabil unor extravagante aventuri. Veti incerca sa fiti cit mai prezentabil, mai fermecator, in scopul de a atrage situatiile favorabile. Veti dori sa faceti cat mai multe plimbari, sa vedeti lume si locuri noi, sa traiti viata in toata splendoarea ei.     

SAGETATOR – Azi trebuie sa aveti mai mult curaj sa va prezentati munca in termeni laudativi pentru ca s-ar putea sa va auda cine trebuie pentru o viitoare promovare. Descrieti ce faceti cat mai pozitiv posibil, nu fiti modest si nu va subestimati valoarea, pentru ca tocmai de felul in care va faceti reclama depinde viitorul dumneavoastra succes. Scoateti la iveala numai calitatile, lasati la o parte defectele, altfel le vor remarca si ceilalti.    

CAPRICORN – Situatia dumneavoastra financiara se va imbunatati. Cineva din familie va va da un ajutor substantial sau va va propune o colaborare avantajoasa. Oricum, este o perioada in care ati putea face investitii in casa, iar banii va vor veni atat de la serviciu cat si din colaborari.     

VARSATOR – Ati reusit sa gasiti solutii pentru a ameliora problemele de la serviciu. Sansa va surade din nou in acest domeniu. Veti fi in masura sa puneti in aplicare un proiect mai vechi sau, pur si simplu, va veti infrumuseta biroul.     

PESTI – In plan profesional ar fi bine sa incercati sa fiti mai creativ astazi si sa nu acceptati sa puneti in practica ideile lipsite de imaginatie. Incercati sa veniti cu propuneri originale si interesante si nu va multumiti doar cu lucruri simple, care va ajuta sa rezolvati anumite probleme pe termen scurt. Incercati sa ganditi in perspectiva.