Horoscopul zilei de 24 aprilie: Poftă de viaţă şi evenimente surprize

De: Nicoleta Nicolae / 24.04.2016, 06:00


Horoscopul zilei de 24 aprilie: Poftă de viaţă şi evenimente surprize
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de duminică, 24 aprilie 2016.


BERBEC – Avand in vedere ca astazi dispuneti de o mare putere de convingere, este cazul sa incercati sa fiti mai diplomat. Se pare ca vi se va implini o dorinta mai veche, privitoare la relatiile cu un prieten foarte apropiat. Poate ca impreuna veti porni o afacere extrem de profitabila. Primiti o invitatie la o petrecere, insa sunteti nevoit sa o refuzati din cauza programului supraincarcat si foarte solicitant.    

TAUR – Propunerile care vi se vor face astazi in plan afectiv va tenteaza, dar pe de alta parte, simtiti nevoia sa fiti mai rezervat. De fapt va puteti asuma si unele riscuri, deoarece conjunctura generala va avantajeaza.    

GEMENI – Asteptati prea mult de la partener fara sa oferiti ceva in schimb, dar sigur va veni clipa cand toate aceste gesturi pe care le cereti de la partener vor trebui returnate in aceeasi masura. Va puneti numai pe dumneavoastra in prim plan si va place sa fiti centrul universului celuilalt.     

RAC – Aceasta zi este prielnica pentru solutionarea unor probleme legate de relatiile sentimentale, amanate de mai mult timp. Va sfatuim, insa, sa tineti cont de intuitie, dar si de parerile partenerului de viata.     

LEU – Ar fi bine sa va ocupati mai mult de activitati de organizare si planificare, de decizie si structurare la nivel teoretic, lasand pe altii sa puna in practica ceea ce ganditi. Sunteti un bun strateg pe hartie, dar nu la fel de bun executant. Contactele cu superiorii, cu oficialitatile sau reprezentantii legii pot fi decisive in aceasta saptamana.    

FECIOARA – Va aflati intr-o dispozitie foarte buna si ar fi bine sa profitati de acest moment favorabil. Perioada este favorabila pentru investitii pe termen lung, pentru inceperea unei afaceri si pentru calatorii in interes personal. Dupa-amiaza, vi se va oferi sansa unei colaborari extraprofesionale.    

BALANTA – Va simtiti bine si aveti o pofta de viata fantastica. N-ar fi exclus sa va si indragostiti, prilej cu care veti pune la punct un plan de atac. Sunteti atrasi de o persoana, insa, nu prea stiti ce si cum sa faceti pentru a-i intra in voie. Cu putin curaj veti depasi insa orice bariera.    

SCORPION – Evenimentele acestei zile nu sunt chiar deloc comode, dar vor aduce bani mai multi, iar dumneavoastra v-ati obisnuit deja sa aveti obligatii. Este bine insa sa evitati investitiile sau schimbarile, de orice natura ar fi ele. Vor fi vesti bune acasa si nu ar fi exclus sa participati la o petrecere sau la celebrarea unei aniversari. Veti face unele cheltuieli suplimentare pe obiecte de prima necesitate.    

SAGETATOR – Generozitatea inimii dumneavoastra va fi dovedita si-n aceasta zi, cand va veti ajuta un amic aflat intr-o situatie delicata. Pe de alta parte, curba financiara nu da deloc semne de inviorare. Veti fi nevoit sa faceti unele cheltuieli neprevazute, cu care partenerul de viata nu va fi de acord. Gestul dumneavoastra va genera o cearta in familie si o atmosfera agitata.    

CAPRICORN – Posibilitatea de a va consolida relatia de dragoste este foarte mare astazi. Un telefon va va face sa incheiati ziua intr-o atmosfera romantica. Ar fi cazul sa acordati mai multa atentie propriei persoane.     

VARSATOR – Puteti fi optimist, intrucat astazi aveti posibilitatea sa gasiti o modalitate necostisitoare de a va pune planurile in aplicare. S-ar putea sa confruntati astazi cu unele neplaceri legate de sanatate. Va trebui sa va menajati si sa fiti atenti caci este posibil ca persoane pe care le cunoasteti sa construiasca o multime de intrigi in spatele dumneavoastra.    

PESTI – Va simtiti in forma si sunteti pusi pe fapte mari. N-ar fi exclus sa va confruntati cu un eveniment surpriza care insa va va face mare placere. Veti primi o propunere de colaborare deosebit de tentanta. Veti avea o surpriza de proportii in legatura cu o afacere pe care erati pe cale sa o abandonati. Veti lua legatura cu persoane noi, poate chiar persoane din strainatate care v-ar putea ajuta mult. Este bine sa urmati majoritatea sfaturilor pe care le primiti de la apropiati.