Horoscopul zilei de 26 aprilie: Proiecte noi şi câştiguri importante

De: Nicoleta Nicolae / 26.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 26 aprilie: Proiecte noi şi câştiguri importante
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de marţi, 26 aprilie 2016.

BERBEC – Norocul pare sa-si intoarca fata catre dumneavoastra si un curent de energie pozitiva va ajuta sa vedeti viata cu alti ochi, mai putin cenusie. Astfel, veti da dovada de ceva mai mult optimism si sunteti dispusi sa treceti peste unele probleme sau esecuri. Daca este cazul sa o luati de la capat in ceea ce priveste unele proiecte esuate, ar fi cazul sa nu mai stati pe ganduri.    

TAUR – Este momentul sa iesiti in lume, intrucat astazi aveti ocazia sa intalniti persoane care ar putea sa joace un rol important in viata dumneavoastra. Inspiratia va va ajuta sa rezolvati unele probleme importante in domeniul financiar. Ati putea realiza unele castiguri importante prin speculatii sau la jocuri de noroc.    

GEMENI – Cei din jur nu sunt de acord cu initiativele dumneavoastra si s-ar putea sa va reproseze insistenta cu care va sustineti punctul de vedere. Aveti ocazia sa va afirmati atat in societate, cat si in familie. Farmecul personal va ajuta sa incheiati o afacere deosebit de avantajoasa.    

RAC – Evenimentele care vor avea loc pe parcursul zilei vor fi importante in privinta deciziilor personale. Acestea pot viza viata sentimentala si intima. Daca va veti ocupa de pregatirile pentru ziua de Paste, astrele va avertizeaza in privinta folosirii aparatelor electrocasnice, deoarece se pot defecta. Ar fi bine sa verificati, inainte de a pleca de acasa, daca aveti inchis robinetul de apa, pentru ca puteti avea surprize neplacute.    

LEU – Relatiile parteneriale vor fi excelente daca veti incerca sa dati dovada de multa diplomatie si daca veti asculta si parerile persoanelor care se afla alaturi de dumneavoastra. Chiar daca astazi s-ar putea sa va mearga excelent pe toate planurile, ar fi bine ca, inainte de a actiona, sa apelati la ratiune in orice problema.    

FECIOARA – Ceea ce se decide astazi poate avea efect pe termen lung, tocmai de aceea trebuie sa fiti foarte atent la directia spre care porniti. Nu va lasati atras de caile facile, ci acceptati provocarile destinului cu seriozitate.    

BALANTA – Astazi veti depune eforturi ca sa mentineti un echilibru perfect in viata dumneavoastra, dar in cele din urma veti vedea ca este in zadar. Anumite lucruri sunt intotdeauna mai importante decat altele si chiar daca va place sau nu, trebuie sa va stabiliti niste prioritati. Ar fi bine sa separati viata personala de cea profesionala si sa petreceti mai mult timp alaturi de persoanele dragi care va ajuta sa ganditi mai optimist.    

SCORPION – Daca ceva intra in responsabilitatea dumneavoastra astazi, ocupati-va cu atentie de toate detaliile, caci aveti tendinta sa fiti putin superficiali. Si, in plus, exista si posibilitatea ca, daca ati lasa responsabilitatea pe umerii altcuiva, sa fiti dezamagiti de rezultate.     

SAGETATOR – Sunteti creativ si apar posibilitati de a castiga autoritate in acest domeniu. Persoana iubita si prietenii va pot pregati o surpriza placuta. Ziua este favorabila comunicarii cu persoanele mai tinere din familie, dar aveti grija sa respectati promisiunile facute acestora!     

CAPRICORN – O reuniune cu prietenii, o iesire la o manifestare sociala va pot schimba starea de spirit si reinnoi bucuria de a fi cu cei dragi. Acordati-le deci mai mult timp. In plus, relatia cu strainatatea va avantajeaza, indiferent ca este vorba de o calatorie pe care o intreprindeti sau de stabilirea unor relatii de afaceri.    

VARSATOR – Si astazi dati piept cu unele piedici, dar sunteti deja obisnuit cu multele obstacole pe care trebuie sa le treceti inaintea unui succes. Este un continuu proces de calire a nervilor, pentru ca numai prin insistenta si lupta veti ajunge la ce v-ati propus.    

PESTI – Este o zi de succes pentru dumneavoastra, pentru ca reusiti sa va exprimati cu mai multa energie ideile, care pot sta la baza unor proiecte marete. Aveti sansa de a discuta cu persoane importante care va vor aprecia calitatile si va vor remarca pentru viitoare recompense. Nu stati in umbra, este sansa dumneavoastra de a va afirma, pentru unii poate fi momentul mult asteptat pentru a-si demonstra valoarea.