Horoscopul zilei de 27 aprilie: Evenimente şi realizări în sfera carieră

De: Nicoleta Nicolae / 27.04.2016, 06:00


Horoscopul zilei de 27 aprilie: Evenimente şi realizări în sfera carieră
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de miercuri, 27 aprilie 2016.

BERBEC – Faceti cunostinta cu o persoana care va va ajuta sa depasiti aceasta perioada de readaptare si va va oferi sansa de a scapa de toate neajunsurile. Interesul dumneavoastra fata de filozofie si istorie va exploda intr-un si mai mare interes fata de calatorii si culturi necunoscute. Cautati-i pe acei oameni care va pot vorbi despre calatoriile care va intereseaza.    

TAUR – Vi se ofera posibilitatea de a face o investitie financiara avantajoasa. Sfatuiti-va cu o persoana apropiata care va poate invata cum sa procedati. Mintea va merge extraordinar de repede, ceea ce va ajuta in tot ce doriti sa faceti. Ati putea initia o afacere mai deosebita. Castigul nu se va lasa prea mult asteptat. In plus, cineva din familie va va anunta despre o mica realizare.    

GEMENI – Astazi va trebui sa transmiteti multe informatii in jurul dumneavoastra si nu prea veti avea suficient timp la dispozitie. De aceea, incercati sa nu va pierdeti in detalii. Aveti succes in afaceri, dar trebuie sa faceti mai multe drumuri scurte. Va ajuta mult o persoana mai in varsta, care va apreciaza corectitudinea.    

RAC – Ati putea primi o suma de bani sau un cadou important, dar n-ar fi exclus nici sa convingeti pe cineva sa va sponsorizeze initiativele. Ocupati-va de acele lucruri care va fac fericit. Fiti direct in conversatiile pe care le aveti. Nu va lasati colegii sa va dea la o parte. Trebuie sa invatati sa spuneti nu daca nu vreti ca ceilalti sa profite de pe urma dumneavoastra.    

LEU – In aceasta zi puteti fi nemultumit de faptul ca banii pe care ii aveti sunt insuficienti pentru a cumpara un lucru pe care vi-l doriti foarte mult. Sunteti convins ca numai o minune va poate ajuta in acest moment. Aveti de rezolvat probleme de acte si corespondenta, care s-au adunat de ceva timp. Ati putea face un drum scurt, ocazie cu care sa imbinati utilul cu placutul.    

FECIOARA – Cautati bucuria in lucrurile marunte. Un proiect pare sa devina din ce in ce mai valabil. Adaptabilitatea si flexibilitatea sunt pe ordinea de zi. Puteti fi mandru de realizarile dumneavoastra si veti fi dat drept model de catre sefi. Puteti profita de pozitia favorabila pe care ati obtinut-o, pentru a cere o marire de salariu.    

BALANTA – Entuziasmul dumneavoastra este maxim. Puteti sa va lansati intr-o afacere sau sa incepeti o noua relatie sentimentala. Ar fi bine sa petreceti mai mult timp pe acasa si sa profitati de timpul liber care va mai ramane pentru a iesi la o plimbare. Este posibil sa aveti o usoara stare de nervozitate produsa de cei care va sunt apropiati.     

SCORPION – Astazi este de preferat sa va concentrati asupra realizarii unei singure dorinte, daca vreti sa aveti sanse de reusita. Persoanele apropiate din anturaj incearca sa va scoata din starea de apatie in care va aflati in a doua jumatate a zilei. Aceasta stare, care nu va caracterizeaza, este cauzata de oboseala acumulata si de unele probleme financiare.     

SAGETATOR – Va fi o zi plina de evenimente, dar si de realizari. Nu veti sta nicio secunda degeaba, fiind in permanenta ocupat cu ceva. Energia de care dati dovada se va epuiza spre seara. Veti primi insa o oferta interesanta din partea unui necunoscut, dar puteti avea incredere, de altfel asta va spune si intuitia.    

CAPRICORN – Este o zi propice pentru a lega noi prietenii, relatii de orice fel, discutiile sunt vii, pline de emotie si sinceritate. Veti gasi in orice persoana pe care o intalniti un partener interesant de discutie si de petrecere a timpului liber.    

VARSATOR – Este o zi prielnica pentru rezolvarea unor probleme familiale amanate de mai mult timp. Va sfatuim sa tineti cont si de dorintele celorlalti. Veti simti nevoia sa va detasati de tot ceea este invechit. Este bine in aceasta perioada sa meditati asupra urmatoarelor obiective ale vietii dumneavoastra, sa circulati cat mai putin si sa nu semnati vreo hartie fara s-o fi citit cu mare atentie.     

PESTI – Aceasta zi incepe banal pentru dumneavoastra, insa dupa-amiaza veti primi o veste buna in legatura cu o suma de bani pe care urmeaza sa o primiti. Succesul este astazi de partea dumneavoastra in toate activitatile legate de camin, dar ar fi bine sa va stabiliti clar prioritatile, pentru ca numai asa veti putea sa finalizati tot ce ati inceput.