Horoscopul zilei de 28 aprilie : Prieteni noi şi sprijin pentru proiecte

De: Nicoleta Nicolae / 28.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 28 aprilie : Prieteni noi şi sprijin pentru proiecte
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de joi, 28 aprilie 2016.


BERBEC – Trebuie sa fiti foarte intelept si atent la ceea ce vorbiti si cu cine. Puteti avea tendinta de a promite mai mult decat puteti face. V-ati asumat de unul singur niste riscuri, despre care ati fost avertizat, iar acum suportati o parte din consecinte. Cei dragi va indeamna sa plecati in concediu.    

TAUR – Romantismul va atinge cote maxime astazi si veti fi coplesit de afectiunea si atentia cu care va va trata partenerul de cuplu. Cu toate acestea, s-ar putea ca dumneavoastra sa intampinati unele dificultati in exprimarea sentimentelor fata de persoana iubita.    

GEMENI – In aceasta zi va puteti ocupa de probleme delicate, dar serioase, si puteti duce la bun sfarsit responsabilitatile pe care vi le-ati asumat. Discutiile si intalnirile de afaceri se vor desfasura in bune conditii daca ii veti asculta pe ceilalti cu atentie inainte de a va prezenta propriile pareri.    

RAC – Astazi aveti posibilitatea de a va face noi prieteni, dar si relatii importante. Astfel veti obtine un sprijin substantial pentru proiectele planificate. Chiar daca nu veti straluci asa cum sunteti obisnuit, orice veti face va avea un rezultat stabil.    

LEU – O usoara stare de iritare ce se va instala astazi se poate transforma intr-o energie ce v-ar putea folosi in rezolvarea problemelor profesionale. Nu trebuie sa fiti prea critic cu persoanele care au facut unele alegeri gresite, ci sa le oferiti exemple si sugestii, in asa fel incat sa ii faceti sa inteleaga cum trebuie sa procedeze pe viitor.    

FECIOARA – Cel mai bun lucru pe care il puteti face astazi este sa aveti grija de casa. Faceti curatenie generala si schimbati mobila sau cel putin locul ei. Este momentul sa va puneti la punct cu corespondenta si sa reinoiti relatiile cu anumite persoane pe care nu le-ati mai vazut de foarte mult timp.     

BALANTA – In aceasta zi puteti sa incepeti o noua afacere sau sa va faceti planuri de viitor pentru camin, impreuna cu partenerul. Faptul ca sunteti inconjurat de prieteni va face sa va simtiti increzator si plin de elan.     

SCORPION – Zi prielnica pentru studiu, pentru intalniri cu persoane importante, dar si pentru calatorii in interes. Aveti ocazia sa faceti noi cunostinte. Este un moment mai destins, mai lipsit de griji si probleme, cand relatia cu partenerul e mai vesela ca oricand, transformand totul intr-o joaca. E posibil sa existe si o oarecare tenta de superficialitate in aceasta relatie, dar e doar trecatoare.     

SAGETATOR – Speculatiile va avantajeaza astazi, asa incat nu pierdeti ocazia sa va rotunjiti in acest fel bugetul. In rest, doriti sa faceti foarte multe dar, contrar obiceiului, ideile va sunt cam imprastiate. Pasiunea va da tarcoale. Senzualitatea se manifesta aproape violent cu tot cortegiul de stari: emotii puternice, senzatii profunde, viscerale, gelozie, intensitate paroxistica a trairilor, spasme ale firii.    

CAPRICORN – Aceasta zi sta sub semnul comunicarii. Fie ca vreti, fie ca nu vreti, va trebui sa va intalniti cu multa lume. S-ar putea ca anumite lucruri sa va scape de sub control, dar lucrul acesta nu va nelinisteste. Veti afla o veste neplacuta despre un prieten apropiat si lucrul acesta v-ar putea crea o stare de tensiune.    

VARSATOR – Puteti incasa bani, sub forma unei prime sau vi se vor plati niste colaborari mai vechi, la care renuntaseti sa va mai ganditi. Cu toate acestea, cei dragi va vor reprosa ca stati prea mult la serviciu, iar lor le acordati prea putin timp. Au dreptate si ar trebui sa le faceti pe plac, caci oricum sunteti obosit si aveti nevoie de odihna.    

PESTI – Situatia dumneavoastra materiala se imbunatateste simtitor. Daca sunteti rugat sa faceti anumite drumuri in interes de serviciu, nu refuzati. Aveti chef de o escapada si va incercati norocul intr-o situatie riscanta. Va lasati la voia intamplarii si mare va va fi mirarea cand veti vedea ca va iese pasenta! Veti vedea cat de norocos puteti fi exact in acele domenii in care nu credeti ca aveti vreo sansa.