Horoscopul zilei de 28 martie: Investitii financiare şi călătorii în interes personal

De: Nicoleta Nicolae / 28.03.2016, 06:00


Horoscopul zilei de 28 martie: Investitii financiare şi călătorii în interes personal
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de luni, 28 martie.

BERBEC – Astazi, foarte sigur pe calitatile dumneavoastra, pe care stiti sa le puneti in valoare, obtineti laude si recunoastere din partea celorlalti. Aveti un magnetism puternic si stiti sa fiti atragator si simpatic fara prea mari eforturi. Va impuneti printr-o prezenta falnica si prin prestanta, chiar daca manierele uneori cam brutale si firea dumneavoastra batjocuritoare va pot face mai putin accesibil.    

TAUR – Este ziua in care veti munci mai mult dar rezultatele nu se vor lasa asteptate. Sunt favorizate contactele si discutiile cu superiorii. Exersati-va tactul si diplomatia. Chiar daca dati dovada de o atitudine individualista iar ceilalti va reproseaza acest lucru, este indicat sa va vedeti de propriul drum. Sansa de promovare sau de a obtine aprobarile sperate creste.     

GEMENI – Veti avea mult de alergat, pentru a rezolva niste chestiuni marunte. Ideea nu va surade, dar nu aveti ce face. Prietenii care va vor veni in vizita, va vor ajuta sa fiti mai optimist si va vor da sfaturi.     

RAC – Astazi este o zi potrivita pentru a va ocupa de problemele familiale si pentru a finaliza activitati incepute mai demult. Este recomandabil sa ascultati cu rabdare si parerile partenerului dumneavoastra de viata si sa nu va opuneti initiativelor venite din partea acestuia.    

LEU – In prima parte a zilei, este posibil sa fiti nemultumit de situatia financiara a familiei dvs, ceea ce risca sa genereze dispute cu cei din jur. Daca unele lucruri nu ies cum v-ati dori, evitati sa intrati in panica pentru ca rezolvarea vine cand va asteptati mai putin.    

FECIOARA – Ziua debuteaza sub semnul unor disensiuni destul de puternice in mediul profesional. Nu este cazul sa va impuneti cu orice pret opiniile. Comportamentul dumneavoastra optimist atrage simpatia celor cu care lucrati, mai ales ca nu aratati nici pe departe atat de bine cum sustineti ca va simtiti. Sanse neasteptate de avansare.    

BALANTA – Ziua de astazi este favorabila investitiilor financiare, demararii unei afaceri si calatoriilor in interes personal. Faceti planuri extrem de importante, insa nu va ajuta nimeni, mai ales cand prezentati lista cu socoteli, care este foarte lunga.      

SCORPION – Astazi sunt vizate in special relatiile cu persoanele sus puse. Ati putea obtine o aprobare asteptata de mult timp. Reprezentati, in aceasta perioada, cinstea, naivitatea, moralitatea la cel mai inalt grad. Ca de obicei sunteti o persoana amabila, hotarata, foarte originala si uneori excentrica.     

SAGETATOR – Astazi s-ar putea sa fiti prea agitat si sa nu reusiti sa va controlati impulsivitatea, ceea ce risca sa dea nastere la discutii in contradictoriu. Este posibil ca aceasta stare sa se datoreze amanarii unei calatorii in care ar fi trebuit sa plecati pentru rezolvarea unor probleme personale.    

CAPRICORN – Este o zi excelenta pe care ati putea sa o petreceti intr-un mod placut. Este  un moment bun pentru a petrece mai mult timp cu familia. Puneti ceva bani deoparte deoarece veti fi nevoit sa participati pe nesteptate, la o nunta sau la o aniversare. Fiind mare amator de petreceri, veti fi incantat de propunerile respective.    

VARSATOR – S-ar putea sa primiti o propunere interesanta legata de afacerile pe care le-ati demarat sau la care va ganditi de ceva vreme. Incercati sa nu luati decizii pripite. Pe de alta parte ar trebui sa puneti in practica ideile originale pe care le aveti astazi. Colaboratorii dumneavoastra vor fi incantati de ingeniozitatea de care dati dovada.    

PESTI – Astazi sunteti nervosi si neastamparati si se pare ca nu va gasiti locul. Va agitati mult, cu rezultate mediocre. Nu este cazul, pentru ca pe plan profesional dati dovada de o eficienta sporita, care va va aduce o frumoasa gratificatie financiara, iar prietenii vor fi tot timpul niste buni sfatuitori.