Horoscopul zilei de 29 martie: Romantism şi schimbări în bine

De: Nicoleta Nicolae / 29.03.2016, 06:00
Horoscopul zilei de 29 martie: Romantism şi schimbări în bine
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de 29 martie 2016.


BERBEC – O zi destul de bună pentru creşterea venitului, vi se oferă ocazii favorabile pentru redresarea situaţiei materiale. În plan sentimental, aveţi o stare de agitaţie interioară care vă va face să rataţi multe şanse sau să faceţi gafe imense în relaţia cu partenerul. Nu vă puteţi controla energia debordantă şi gresiţi în cele mai nepotrivite momente.     

TAUR – Astăzi aveţi posibilitatea să puneţi în practica planurile în legătură cu o afacere rentabilă, de pe urma căreia veţi avea beneficii financiare. Vi se vor face o mulţime de propuneri la care aţi dori să daţi un răspuns. Ar fi cazul să vă gândiţi mai bine şi să nu fiţi aşa de nerăbdător. O reuniune cu mai multe rude vă va da un sentiment de siguranţă şi stabilitate. Puteţi afla în cei apropiaţi un sprijin de nădejde.    

GEMENI – Aveţi de rezolvat o mulţime de mici probleme. Sunteţi într-o formă bună, staţi bine la capitolul comunicare şi reuşiţi să scăpaţi repede. Vă asumaţi diferite responsabilităţi pe care doriţi să le finalizaţi cu succes. Vă puteţi distinge în profesiunile care cer un punct de vedere obiectiv, concentrare şi abnegaţie.

RAC – Ziua de astăzi este favorabilă planurilor în legătură cu o afacere care vă va aduce beneficii importante mai ales în plan financiar. Începând de astăzi, toate vă merg din plin. După ce veţi trece peste un ghinion financiar, lucrurile se vor îndrepta.    

LEU – Ziua de astăzi nu este favorabilă comunicării, din cauza stării de nervozitate pe care o aveţi în cursul dimineţii. În viaţa personală, însă, vă bucuraţi de armonie şi bună înţelegere. O vorbă bună adresată partenerului de viaţă sau un mic cadou pe care i-l oferiţi vor dezamorsa o situaţie tensionată, care, de altfel, pare să aibă o cauză banală.    

FECIOARA – Nu mai puteţi să vă controlaţi starea de nervozitate şi azi vor răbufni toate resentimentele pe care le-aţi acumulat în ultimul timp. Astăzi sunteţi predispus să lăsaţi domeniul sentimental pe planul doi şi să acordaţi prioritate preocupărilor de consolidare a unor relaţii cu persoane mai în vârstă, pentru încheierea unor afaceri profitabile.    

BALANTA – Astăzi s-ar putea să aveţi unele divergenţe cu membrii familiei din cauza unor cheltuieli pe care consideraţi că trebuie să le faceţi. Această situaţie ar putea fi evitată daca i-ati consulta si pe ei si daca ati tine cont si de necesitatile lor.     

SCORPION – Această zi este favorabilă planurilor de viitor, întâlnirilor cu prietenii şi comunicării. Este recomandabil, însă, să nu-i neglijaţi pe membrii mai tineri din familie. Un membru mai tânăr al familiei vă va solicita sprijin financiar pentru cumpărarea unui obiect de valoare. Chiar dacă în acest moment nu dispuneţi de resursele financiare necesare, nu vă grăbiţi să-l refuzaţi.    

SAGETATOR – Astăzi veţi noroc de importante schimbări în bine, care vă ofera multe satisfacţii pe plan social şi profesional. Aveţi atâta romantism în dumneavoastră, încât sunteţi ca un fruct copt, gata să fie cules. Vă puteţi bucura de iubire cu toată fiinţa doar atâta timp cât nu luaţi lucrurile prea în serios.    

CAPRICORN – Este o zi minunată pentru rezolvarea problemelor administrative şi pentru a folosi cât mai rentabil economiile. Dimineaţa primiţi o sumă mai mare de bani. De asemenea, este posibil să vi se ofere posibilitatea unei colaborări.     

VARSATOR – Zi bună din punctul de vedere al inspiraţiei artistice. Talentul şi originalitatea vă asigură un succes neaşteptat în societate. În prima jumătate a zilei, e posibil să vă revedeţi o rudă, un fost coleg, dar la fel de posibil e să treceţi printr-un loc de care vă leagă anumite amintiri, plăcute sau neplăcute, cum ar fi un fost loc de muncă sau un birou cu care aţi avut nişte legături altădată.    

PESTI: Azi sunteţi impulsiv şi aveţi tendinţa să săriţi repede la ceartă. Păstraţi-va calmul! Altfel, nu aveţi decât de pierdut. Dimineaţa, vă bulversează unele mici nereuşite. S-ar putea să deveniţi irascibil şi să vă certaţi cu cei din jur.