Horoscopul zilei de 3 aprilie: Vise îndeplinite şi stare de calm

De: Nicoleta Nicolae / 03.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 3 aprilie: Vise îndeplinite şi stare de calm
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de duminică, 3 aprilie 2016.

BERBEC – Cu banii nu stati prea bine, dar ajutorul primit din partea unor rude va va ajuta sa depasiti cu bine micile impasuri financiare. Catre amiaza veti cunoaste insa o revenire spectaculoasa, gratie unor castiguri nesperate.     

TAUR – Luati o decizie importanta pentru viata dumneavoastra care are scopul de a aduce un plus de calm si securitate emotionala. Trebuie sa faceti aceasta schimbare de comportament, pentru ca este spre binele dumneavoastra si a celor apropiati, altfel veti continua sa va complaceti intr-o stare de agitatie fara capat. Readuceti calmul in suflet si linistea in jur.    

GEMENI – Se pare ca sunteti agitat si tensionat din cauza numeroaselor probleme dificile pe care le aveti de rezolvat. Daca nu va stapaniti nervozitatea, riscati sa faceti afirmatii sau gesturi pe care mai tarziu le veti regreta.

RAC – Astazi ar fi bine sa dati dovada de mai multa flexibilitate in relatiile cu prietenii si familia, dar mai ales cu partenerul de viata. Incercari sa treceti cu calm peste asocierile dificile, implicand o terta persoana pentru a servi drept asociat sau intermediar. A continua cearta ar fi contraproductiv. Asociatii noi va vor ajuta sa obtineti ceea ce doriti.    

LEU – O zi atat de pasiva nu ati mai avut de foarte mult timp. Totul pare blocat, oricat ati incerca sa urniti cumva treburile, ele raman pe loc. Va izolati de lume pentru ca nu aveti verva necesara sa deveniti un companion placut. Mai ingandurat si mai sobru decat de obicei, afisati o figura de om cu responsabilitati, care nu are timp de distractii.    

FECIOARA – Este o zi buna pentru a stabili un nou parteneriat, legal sau de alta natura. Este un moment favorabil care va permite sa va dezvoltati potentialul. Daca v-ati dorit sa calatoriti acum este momentul propice. Iesiti in lume si experimentati tot ceea ce va ofera aceasta.    

BALANTA – Va veti confrunta cu unele probleme de care ati putea totusi sa scapati destul de repede. Insa o cearta cu unul dintre colaboratori va poate pune pe ganduri. Desi incercati sa evitati conflictele, se pare ca acestea va cauta.     

SCORPION – Nu tratati cu superficialitate ziua de azi, deoarece este posibil sa va aduca castiguri importante. Incercati sa duceti ideile dumneavoastra pana la limita superioara pentru ca astrele va sunt favorabile. Relatiile dumneavoastra cu cei din jur sunt excelente si de aceea va puteti baza pe sprijinul lor.     

SAGETATOR – In domeniul relatiilor personale se realizeaza noi asocieri. Personalitatea dumneavoastra plina de farmec va fi remarcata de toti cei cu care veti intra in contact asa incat nu vor lipsi ocaziile de a va face noi prieteni.     

CAPRICORN – Astazi, din cauza unei experiente neplacute sau a unei oarecare instrainari fata de persoana iubita, inima dumnevoastra va fi pusa la grea incercare. Daca insa veti reusi sa va detasati de toate problemele, veti putea sa indepartati durerea. Perioada anunta, in acelasi timp, posibilitatea unor mosteniri pierdute in investitii hazardate sau prin contracte ilegale. Nu luati decizii pripite in materie de bani.    

VARSATOR – Raspunsurile sau aprobarile pe care le asteptati astazi din partea unor persoane vor fi obtinute cu mai multa usurinta si incredere. Popularitatea dumneavoastra este in continua crestere printre colegi si in special femeile. Acestia sunt cu totul de partea dumneavoastra.    

PESTI – Visele dumneavoastra se pot materializa astazi, intrucat o persoana mai in varsta din familie va va oferi ajutor material si moral. Va bazati pe initiativa si abilitate si va conduceti dupa norme morale. Veti avea posibilitatea de a va face noi prieteni, dar si relatii importante. In felul acesta veti obtine un sprijin substantial pentru proiectele pe care le aveti in plan.