Horoscopul zilei de 3 mai: Inspiraţie artistică şi schimbări în plan sentimental

De: Nicoleta Nicolae / 03.05.2016, 00:00

Horoscopul zilei de 3 mai: Inspiraţie artistică şi schimbări în plan sentimental
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de marţi, 3 mai 2016.

    
BERBEC – Ziua aceasta este insa una cu totul deosebita pentru dumneavoastra, pe motivul ca veti primi vesti financiare imbucuratoare. Exista posibilitatea de o schimbare de mare anvergura in viata dumneavoastra. Este posibil sa fie vorba de o schimbare pentru care ati facut mari eforturi in trecut dar la care acum nici nu va mai ganditi.    

TAUR – Aceasta zi pare confuza. Responsabilitatile par sa va ia cu asalt si in ciuda unor promisiuni primite se pare ca sunteti inca pe cont propriu. Din pacate, nu va purtati prea ferm, sunteti mai mult cu capul in nori si acele persoane cheie pentru viitorul dumneavoastra financiar nu vor avea deplina incredere in dumneavoastra, ca atare ati putea rata, dintr-o gafa copilareasca, niste contracte importante.    

GEMENI – Este o zi linistita in care va bucurati de compania unor persoane dragi. Lucrurile inainteaza usor in directia dorita si avansati rapid in proiecte. Gasiti de fiecare data ajutorul necesar pentru a rezolva problemele si toate par sa mearga ca pe roate. Nu apare nici o piedica ce v-ar putea opri avantul, deci pastrati-va entuziasmul si treceti la treaba.    

RAC – In aceasta zi puteti incepe noi activitati, nu numai in beneficiul dumneavoastra, ci si stimulatoare pentru cei din jur. Sunteti energici si munciti mult pentru a obtine ceea ce va doriti. Nu suportati imoralitatea sau incorectitudinea, sunteti onesti si foarte  corecti.    

LEU – Inspiratia artistica este la cota maxima azi si, in general, sunteti foarte creativ. Aveti sanse mari sa reusiti pe plan professional in aceasta zi. Pregatiti-va sa inotati putin impotriva curentului. Aveti adversari puternici care incearca sa va opreasca, dar dumneavoastra treceti peste orice impedimente ca sa va vedeti scopul atins.     

FECIOARA – Incepeti ziua energic si plin de idei. Sunteti hotarat sa duceti la bun sfarsit o activitate inceputa mai demult. Aveti succes in afaceri si in activitatile casnice. Schimbarile pe care le faceti in aceste domenii se vor dovedi benefice pentru dumneavoastra.    

BALANTA – Este o zi excelenta, pentru ca veti gusta din cupa victoriei. Dar unde e loc de felicitari, e loc si de barfe. Norocul dumneavoastra ca nu le auziti. Dupa amiaza, mergeti la cumparaturi si nu puteti rezista ispitei sa luati ceva care va fura ochii. Nu e chiar un lux, chiar aveti nevoie de ceea ce va atrage, dar poate nu e momentul cel mai potrivit sa dati banii pe asta.     

SCORPION – Este momentul propice sa va puneti in valoare, sa cereti favoruri, sa incercati sa inaintati in rang. Farmecul personal si relatiile sociale pot fi o punte spre succes. Sentimentele dumneavoastra vor fi mai puternice in aceasta perioada si implicit veti manifesta mai mult interes pentru relatia cu persoana iubita.     

SAGETATOR – Intuitia si sensibilitatea din prima parte a zilei va ajuta sa va afirmati pe plan profesional si social. Asteptati sa primiti bani, insa acestia vor intarzia mai mult decat credeti. Oricum aceasta intarziere nu va va face neplaceri pentru ca nu v-ati bazat oricum pe acesti bani.     

CAPRICORN – Aveti un cuvant de spus si azi va faceti auziti. Va detasati cu un cap deasupra celorlalti si aveti sansa sa fiti remarcat de persoane influente. Zi favorabila schimbarilor importante in viata dumneavoastra, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate intalnirile cu persoane importante, consolidarea relatiilor de prietenie si a celor sentimentale.     

VARSATOR – Comportamentul dumneavoastra ii va surprinde pe cei din jur, fiindca dati dovada de o energie si o dorinta de actiune surprinzatoare. Simtiti o puternica nevoie de a va consolida statutul profesional. Sunteti hotarat sa incepeti o noua etapa in viata sociala si profesionala.    

PESTI – Este o zi profitabila care va inspira un puternic sentiment de implinire. Tot ce faceti astazi prinde contur. Recompensele apar si ele si ati putea intra in posesia unui onorariu pentru munca depusa sau vi se aduc multumiri sincere.