Horoscopul zilei de 3 martie: Taurii cheltuiesc, Peştii îşi fac planuri de viitor

De: Nicoleta Nicolae / 03.03.2016, 07:00
Horoscopul zilei de 3 martie: Taurii cheltuiesc, Peştii îşi fac planuri de viitor
Iată ce prezic astrele pentru fiecare zodie în parte, referitor la ziua de 3 martie 2016.

BERBEC – Intentia dumneavoastra de a incepe o noua activitate va fi intampinata cu suspiciune de partenerul de viata. Ganditi-va bine ce vreti sa faceti si stabiliti-va clar prioritatile! Referitor la sanatate: sunt benefice toate formele de tratament, indiferent de afeciunne sau boala, datorita puterii de regenerare a organismului.

 

TAUR – Ar fi bine sa va organizati mai bine cheltuielile acestei zile, sa fiti mai chibzuit si mai prudent in tot ce investiti. Veti reusi sa va abtineti sa mai cheltuiti fara limita, ba chiar va schimbati atitudinea si deveniti dintr-o data foarte limitat. Traversati o perioada benefica in plan sentimental. Relatia de suflet este foarte buna.

 

GEMENI – Sarmul dumneavoastra irezistibil va va aduce o multime de avantaje in plan personal. Cu partenerul de viata  veti cauta sa aplanati disputele si sa reintroduceti armonia. Daca nu sunteti implicat intr-o relatie stabila, va veti dori sa tineti deocamdata secreta aparitia iubirii in viata dumneavoastra, pentru a nu bulversa toate relatiile sociale.

 

RAC – Va veti simti in stare sa mutati muntii din loc, dar, atentie, canalizati-va energia in scopuri bine definite. Risipirea ei in toate directiile va duce la scaderea eficacitatii si nu veti duce nimic la bun sfarsit. Farmecul personal isi spune cuvantul si oriunde va veti duce veti produce o excelenta impresie, mai ales asupra persoanelor de sex opus.

 

LEU – Aveti de pus la punct multe lucruri. Este bine sa nu va pierdeti in detalii pentru a va ramane si timp de odihna pentru ca spre seara va veti intalni cu o persoana care va va face o propunere interesanta. Se prevede ca veti fi invitati la o aniversare. Ati putea cunoaste persoane care va pot ajuta intr-o problema de natura profesionala.

 

FECIOARA –  Sunteti putin agitati, dar plini de energie si dornici de treaba. Starea generala este buna, chiar daca se intrevede o usoara inclinatie spre pesimism. Ar fi bine sa mai reduceti ritmul de munca si sa acordati mai mult timp odihnei.

 

BALANTA – Interesul dumneavoastra pentru relatia cu persoanele de sex opus va creste, dar totodata si gustul pentru aventura. Cu toate ca sunteti o persoana rationala, veti incerca sa va razbunati pe cei ce doresc sa va incurce planurile. Vi se ofera o recompensa si uitati pentru moment de conflicte.

 

SCORPION –  Ingeniozitatea de care dati dovada astazi v-ar putea creste popularitatea si, mai mult, v-ar putea ajuta sa faceti o cucerire. Ingeniozitatea de care dati dovada astazi v-ar putea creste popularitatea si, mai mult, v-ar putea ajuta sa faceti o cucerire. Simtiti nevoia sa faceti unele schimbari in aspectul dumneavoastra exterior si, chiar veti face acest lucru , poate prin cumpararea unui obiect vestimentar.

 

SAGETATOR – Climatul sentimental este cald si armonios. Prietenia si prietenii par sa aiba o implicare directa in relatiile dumneavoastra de cuplu. Fie dumneavoastra si partenerul dumneavoastra petreceti mult timp in compania amicilor, fie ca o prietena va prezinta o persoana care va tulbura, fie ca pur si simplu va amorezati de un fost sau actual amic.

 

CAPRICORN – Va bucurati in aceasta zi de o mare inspiratie, de calm si de dorinta de a va impaca cu toata lumea. Cei tineri se pot indragosti fulgerator. Fizic, aveti mai multa putere, iar reactiile sunt mai rapide si mai viguroase. Aveti chef de actiune si sunteti mai razboinic.

 

VARSATOR –  Aveti idei interesante, care, chiar daca nu sunt originale, au meritul de a fi salvatoare pentru o anumita situatie limita. In sfarsit, vi se confirma prin evenimentele de astazi ca directia aleasa este cea corecta, chiar daca ati fost acuzat de nenumarate ori ca sunteti prea ambitios.

 

PESTI – Din punct de vedere profesional avansati drept catre tinta si cautati sa va impuneti punctul de vedere. Puneti la cale noi planuri pentru viitor. Activitatile de grup va stimuleaza, iar rata dumneavoastra de popularitate este binisor peste cota obisnuita. Daca lucrati, aveti sanse sa castigati mai bine.