Horoscopul zilei de 30 martie: Dragoste la prima vedere şi energie creativă

De: Nicoleta Nicolae / 30.03.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 30 martie: Dragoste la prima vedere şi energie creativă
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de miercuri, 30 martie 2016.

BERBEC – Este o zi în care puteţi manipula sume provenite dintr-o activitate extraprofesională. Fiţi atent cum îi manevraţi şi foarte prudent. În a doua parte a zilei, s-ar putea ca o persoană mai în vârstă să vă facă tot felul de reproşuri şi să vă provoace la ceartă. Fiţi diplomat şi evitaţi să spuneţi tot ce gândiţi! S-ar putea să fiţi greşit înţeles.    

TAUR – Începeţi ziua energic şi plin de idei. Sunteţi hotărât să duceţi la bun sfârşit o activitate începută mai demult. Este o perioadă dificilă din punctul de vedere al comunicării afective cu partenerul de cuplu. Emoţiile dumneavoastră sunt mai intense, sunteţi susceptibili şi deveniţi uşor geloşi. Aceasta este cauza pentru care puteţi căuta reafirmarea puterii dumneavoastră de seducţie în afara cuplului.     

GEMENI – Succesul va fi astăzi de partea dumneavoastră în tot ceea ce întreprindeţi cu privire la viaţa personală. În prima parte a zilei, veţi intra în posesia unei sume importante de bani de pe urma unei afaceri.     

RAC – Intuiţia şi sensibilitatea din prima parte a zilei vă ajută să vă afirmaţi pe plan profesional şi social. Pot apărea şanse noi pentru dumneavoastră. Acum ar putea fi momentul cel mai bun să începeţi o nouă relaţie bazată pe multă afecţiune, încât ar putea fi vorba chiar de dragoste la prima vedere.     

LEU – Energia fizică şi entuziasmul de azi vă sunt de mare folos în activităţile casnice. Partenerul de viaţă vă este alături, ca întreaga familie, de altfel. Resimţiţi mult mai puternic presiunea timpului în aceasta perioadă. Aveţi nişte termene limita pe care nu reuşiţi să le respectaţi  şi de aceea stresul va fi mai mare ca de obicei.     

FECIOARA – Astăzi veţi avea un succes deosebit în afaceri şi în activităţile desfăşurate pentru cămin. Schimbările pe care le veţi face, atât în camin cât şi în privinţa afacerilor, vor fi benefice. Cât priveşte studiile, nu e momentul să faceţi vreun pas greşit, fiindcă va fi sancţionat.    

BALANTA – Este o perioadă propice pentru a începe o lucrare care necesită inspiraţie şi talent. Capacitatea creativă poate atinge apogeul. În plus, ştiţi cum să speculaţi momentele favorabile şi să vă puneţi în lumină. Vă puteţi servi de ocaziile mondene, de spectacole sau petreceri pentru a vă pleda cauza.    

SCORPION – Deşi se anunţă o zi grea, aveţi destulă energie pentru a face faţă cu succes tuturor problemelor. Aşa că fiţi cât se poate de optimist. Rezultatele eforturilor depuse se vor vedea la sfârşitul săptămânii, mai ales sub forma unei măriri de salariu, a unei prime sau a unui nou contract.    

SAGETATOR – Apar mici dificultăţi, care pot evolua supărător, daca nu le interziceţi celor din familie să se mai amestece în treburile dumneavoastră. Doriţi să faceţi unele achiziţii pentru cămin, dar aveţi prea multă mândrie pentru a apela la rude. Vă decideţi să faceţi un credit la bancă şi vă loviţi de alte bariere: conditiile cerute de bancă, împotrivirea partenerului.     

CAPRICORN – Se pare că astăzi aveţi un randament foarte scăzut şi nu reuşiţi să obtineţi rezultatele pe care le aşteaptă de la dumneavoastră şefii şi colegii de serviciu. Nu vă ambiţionaţi să duceţi la bun sfârşit o activitate dificilă, întrucât s-ar putea să suferiţi un esec!     

VARSATOR – Aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană mai în vârstă care vă va ajuta cu sfaturi utile la demararea unei activităţi profitabile. Nu neglijaţi problemele pe care le aveţi de rezolvat la locul de muncă, pentru că întârzierea unor lucrări ar putea să atragă penalizarea dumneavoastră de către şefi.    

PESTI – Astăzi sunt posibile schimbari importante în viaţa dumneavoastră, în special pe plan sentimental. Sunt favorizate relaţiile de parteneriat, întâlnirile romantice şi planurile de viitor.