Horoscopul zilei de 31 martie: Sumă de bani neaşteptată şi provocări la locul de muncă

De: Nicoleta Nicolae / 31.03.2016, 06:00
Horoscopul zilei de 31 martie: Sumă de bani neaşteptată şi provocări la locul de muncă
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de joi, 31 martie 2016.


BERBEC – Sensul general al zilei este unul bun şi anunţă momente favorabile de câştig. Este posibil să primiţi veşti bune în legătură cu profesia. În dragoste, stăpâniţi toate armele seducţiei. Este o zi favorabilă unor decizii importante legate de viaţa dumneavoastră sentimentală.    

TAUR – Ziua de astăzi este favorabilă investiţiilor, demarării unei afaceri şi călătoriilor în interes personal. Inspiraţia vă va ajuta să depăşiţi cu uşurinţă orice potenţial pericol care ar putea apărea astazi. Cineva va dori să vă înşele dar veţi intui imediat că persoana este necinstită.    

GEMENI – Astăzi veţi câştiga o sumă de bani la care nu v-aţi fi aşteptat. În viitorul apropiat astrele vă prevăd o serie de responsabilităţi suplimentare faţă de cele pe care le aveţi acum, iar acestea ar putea fi consecinţa unei promovări.    

RAC – Astăzi nu trebuie să vă încredeţi în nimeni şi nimic, iar dacă aţi plănuit să semnaţi acte care au de-a face cu o vânzare sau un schimb, mai bine amânaţi. Nu are niciun rost să puneţi starea dumneavoastră pe seama celorlalţi, pentru că dacă o veţi face, aţi putea să vă atrageţi resentimente. Încercaţi să vă odihniţi mai mult.    

LEU – Astăzi e cea mai bună zi din ultimele luni pentru a demonstra de ce anume sunteţi capabili. Eforturile vor fi mari, dar răsplata nu se vă lăsa aşteptată. O provocare de proporţii la serviciu v-ar putea ambiţiona în asemenea masura încât nimeni să nu vă mai stea în cale când vine vorba de ducerea la bun sfârşit a unei sarcini deosebit de dificile.    

FECIOARA – Astăzi aveţi intenţia de a vă lărgi cercul de prieteni, dar şi să câştigaţi noi adepţi pentru ideile dumneavoastră. Şi chiar dacă aveţi tendinţa de a vorbi mai mult ca de obicei, pe nimeni nu va deranja. Ceea ce asteptaţi de la apropiaţi sau colaboratori aţi putea obţine într-un mod mai uşor daca daţi dovadă şi de dorinţa de comunicare. Veţi colabora mai mult cu ceilalţi, aceasta este maxima acestei zile.    

BALANTA – Ziua aceasta este favorabilă schimbărilor, noilor proiecte, relaţiilor sentimentale şi chiar călătoriilor. Vă gândiţi să faceţi o vizită unei rude pentru a apela la ajutorul ei. Dacă vă doriţi să captaţi atenţia cuiva sau să fiţi ajutaţi, acum este momentul să vă faceţi cunoscute ideile.    

SCORPION – Este o zi favorabilă rezolvării problemelor financiare, cu condiţia să evitaţi speculaţiile de orice fel. Pentru luarea deciziilor importante, puteţi să vă bazaţi pe sfaturile celor din jur. Puteţi cere ajutor de la diverse persoane, fie că este vorba de prieteni sau de persoane cu funcţii importante. Veţi reuşi să-i atrageţi de partea dumneavoastră, fără prea multe insistenţe.    

SAGETATOR – Vă aşteaptă o zi grea cu cei de acasă. Va trebui să ştiţi să daţi explicaţii referitor la deciziile pe care le-aţi luat pe propria răspundere. Datorită puterii de convingere pe care o aveţi veţi reuşi totuşi să calmaţi repede spiritele.     

CAPRICORN – Vi se oferă şansa de a începe un proiect nou şi, ca tot ce e abia început, aveţi multă energie şi chef de luptă. Lucrurile înaintează foarte bine, sunteţi mulţumit de ritmul în care mergeţi. Scopul este important, desigur, dar nu faceţi din asta o obsesie, dorind să ajungeti acolo prin orice căi. Graba poate strica totul!    

VARSATOR – Relaţiile sociale vor fi favorizate azi. Veţi putea discuta chiar cu persoane care până mai ieri nu vă ascultau. De asemenea, veţi putea să vă exprimaţi opiniile chiar în mod public. Dacă se iveşte şansa n-ar fi rău să cereţi o mărire de salariu, căci puterea de convingere pe care o aveţi azi i-ar putea determina pe şefi să dea curs cererii dumneavoastră.    

PESTI – De unde vă aşteptaţi mai puţin, apare azi o veste excelentă, ce va scoate din apatie şi din rutină. Aproape că v-aţi pierdut speranţa că ceva bun se poate întâmpla, dar iată, azi totul pare să capete alt ritm, viaţa dumneavoastră devine mai animată, mai optimistă, mai aglomerată.