Horoscopul zilei de 4 aprilie: Noi cunoştinţe şi o victorie în plan profesional

De: Nicoleta Nicolae / 04.04.2016, 07:00

Horoscopul zilei de 4 aprilie: Noi cunoştinţe şi o victorie în plan profesional
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de luni, 4 aprilie 2016.


BERBEC – Este insa o zi buna pentru pus la punct acte sau statistici iar constiinciozitatea dumneavoastra va reusi sa faca impresie buna sefilor. Inactivitatea si dorul de duca sunt dominantele acestei zile fara sare si piper. Din fericire, spre sfarsitul perioadei primiti o veste buna din sanul familiei si moralul dumneavoastra tasneste iar spre culmi.     

TAUR – Astazi sunteti deosebit de curios si ati putea afla informatii interesante care v-ar putea ajuta in rezolvarea unor chestiuni personale. Fiti mai ferm in opinii, dar evitati sa va implicati in discutii contradictorii.    

GEMENI – Totul pare sa mearga din ce in ce mai bine. Sunteti afectuos si simtiti nevoia de a va exprima sentimentele la adevarata lor intensitate. Va place compania celui drag, sunteti mai tot timpul impreuna, daca nu fizic, macar la nivel emotional. Puneti cu siguranta dragostea pe primul plan si nu va mai pasa de nimic altceva, rasufland usurati dupa tensiunile din lunile anterioare.    

RAC – Ziua favorizeaza castigurile, astfel, daca sunteti o persoana activa in afaceri, aveti posibilitatea de a va savura victoriosi reusita. La serviciu vi s-a dat in grija un proiect important pe care trebuie sa-l terminati intr-un termen scurt. Sunteti insa nemultumiti de o decizie pe care o ia unul dintre sefi. Ceea ce pare a fi o problema grava pentru dumneavoastra se va dovedi in cele din urma a fi o simpla furtuna intr-un pahar cu apa.    

LEU – Profitati de aceasta zi, caci veti reusi sa impresionati o persoana care va fi un sprijin important in viitor. Astazi veti reflecta mai mult asupra activitatii dumneavoastra, veti comunica mult mai usor, in special cu persoanele de sex opus. Dragostea va surade si ea in aceasta zi.    

FECIOARA – Astazi va sustineti punctul de vedere si nu cedati deloc la opiniile dumneavoastra. Se pot isca deci conflicte si certuri cu familia. Problemele financiare cad pe un plan secund al preocuparilor dumneavoastra. Poate ca v-ati revenit simtitor din acest punct de vedere dupa o perioada mai dificila, de aceea aratati aceasta atitudine detasata fata de venituri si cheltuieli, ca si cum nu v-ar pasa de situatia dumneavoastra materiala, ca e sus sau ca e jos.     

BALANTA – Astazi este posibil sa faceti noi cunostinte pe care nu ar trebui sa le neglijati pentru ca s-ar putea sa va fie de ajutor cand nici nu ganditi. Problema banilor este importanta, la fel si dorinta de consolidare a pozitiei, a securitatii, placerea confortului si prosperitatea materiala. Atentie la tentatia de a risipi prea mult care poate duce in final la saracire.     

SCORPION – Tot ceea ce intentionati sa intreprindeti azi puteti rezolva prin dialog. Va puteti lansa in conversatii, pentru ca veti avea putere de convingere. In relatiile afective evitati discutiile in contradictoriu. Partenerul este foarte sensibil si cu tendinta dumneavoastra de contrazicere s-ar putea sa ajungeti la despartire.     

SAGETATOR – Este foarte posibil sa obtineti un succes social. Acasa veti avea musafiri, ceea ce va va da intr-o oarecare masura programul peste cap. Sunteti ambitios, nerabdator si orgolios in ceea ce priveste statutul dumneavoastra profesional si imaginea publica. Efortul pe care il depuneti astazi si indemanarea de care dispuneti va conduc spre preogrese neasteptate in plan profesional.

CAPRICORN – Astazi este posibil sa incepeti un proiect nou prin care sa puneti in aplicare niste planuri facute pana acum. Aveti numeroase optiuni despre modul in care ati putea sa va petreceti ziua, dar nu sunteti insa sigur care dintre acestea v-ar multumi pe deplin. Cel mai posibil este sa vreti sa va petreceti timpul liber alaturi de persoana iubita si prieteni in afara localitatii.    

VARSATOR – O oarecare schimbare va aparea in plan financiar in aceasta zi, dar va fi mai degraba o schimbare negativa. E posibil ca o suma, pe care o aveati programata pentru un anume scop, sa fie deturnata in alta directie, fiind o cheltuiala neprevazuta care va cam ia prin surprindere si va dezechilibreaza bugetul.     

PESTI – Este o zi incarcata, cu multe probleme de rezolvat. Puteti fi optimist: sunteti o fire practica si in aceasta zi aveti un randament bun. Perioada predispune la reactii bruste, nesteptate, dar si la schimbari radicale. Doriti parca o si mai mare independenta, suportati cu greu constrangerile, ceea ce va poate aduce in conflict cu cei din jur si mai ales cu parintii.