Horoscopul zilei de 4 mai: Succes în societate şi propuneri de colaborare

De: Nicoleta Nicolae / 04.05.2016, 06:00


Horoscopul zilei de 4 mai: Succes în societate şi propuneri de colaborare
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de miercuri, 4 mai 2016.

BERBEC – Sunteti cuprins de o neliniste inexplicabila, simtiti ca nu vă iese nimic din prima. Curba psihicului are oscilatii destul de pronuntate si ar fi bine sa evitati sa luati decizii importante.     

TAUR – Incepeti ziua foarte obosit si nu sunteti prea comunicativ. Nu va angajati in activitati care necesita multa concentrare! Faceti greseli dupa greseli, dar nu recunoasteti nici in ruptul capului, cu toate ca afectati profund si soarta rudelor dumneavoastra apropiate. Foarte curand veti avea de recuperat timpul pierdut si nu o sa va fie foarte usor.    

GEMENI – Un mic succes va face ziua mai vesela si buna dispozitie creste atat de mult incat vreti neaparat sa cinstiti vestea cea buna alaturi de cineva drag. Va bucurati de o atmosfera luminoasa in familie datorita prezentei unor copii care va aduc zambetul pe buze. Bucurie, soare, armonie, toate vin astazi in casa dumneavoastra.    

RAC – O zi banala, ca atatea altele, in care dati piept cu atat de multe amanari si intarzieri incat sunteti tentat sa lasati totul balta pentru alta zi. Este o zi in care totul ce intreprindeti iese dupa multe teste de rabdare. Dumneavoastra oricum aveti doze imense de rabdare, deci aceasta zi nu va va deranja prea tare… Sunteti capabil sa asteptati atat cat se cuvine ca sa vedeti treburi rezolvate.     

LEU – Sufletul dumneavoastra e plin de optimism si sunteti multumit de viata dumneavoastra. Cel putin astazi spuneti cu mana pe inima ca sunteti fericit. Intrati intr-un mediu care va primeste cu bratele deschise, ca pe un oaspete mult asteptat. Atmosfera devine placuta in jurul dumneavoastra, si aveti relatii amabile si prietenoase cu toata lumea, de parca prezenta dumneavoastra i-ar face pe toti mai veseli si mai optimisti.     

FECIOARA – Ziua este plina de amanari, asteptari, oprelisti, incat tot ce reusiti apare prin mari investitii de rabdare. Timpul trece parca impotriva dumneavoastra – ori prea repede, ori prea incet fata de cum ati avea nevoie – si sunteti robul minutelor care trec.     

BALANTA – Astazi, aveti ocazia sa realizati ceva nou, in concordanta cu dorinta dumneavoastra de schimbare. Dati prea multa importanta detaliilor si pierdeti din vedere ansamblul sau mai precis scopul actiunilor dumneavoastra de acum.     

SCORPION – Astazi puteti avea un succes deosebit in societate, deci nu va abtineti de nici un fel. Daca vi se propune o colaborare, va sfatuim sa nu refuzati. Din dorinta de a perfectiona tot ceea ce coordonati in aceasta zi la serviciu, riscati sa stricati o relatie de cooperare cu unul dintre cei mai buni amici pe care ii aveti. Nu este indicat sa il puneti sa refaca ceva!    

SAGETATOR – Lipsa de diplomatie va dezavantajeaza in aceasta zi, deci incercati sa va abtineti. Nu trebuie sa raspundeti provocarilor. Aspectele de azi favorizeaza creativitatea, dar si o continua nemultumire, care va indeamna sa refaceti permanent, sa imbunatatiti tot ceea ce ati inceput.     

CAPRICORN – Vi se contureaza clar viziunea unei afaceri la care va ganditi de multa vreme. Analizati cu mare atentie propunerile pe care le primiti! O ruda mai in varsta va sfatuieste sa nu mai alergati dupa castiguri usoare si va pune pe ganduri. Faceti foarte bine ca ii luati parerea in considerare.    

VARSATOR – Viata sociala va cunoaste o schimbare astazi. Cineva va usureaza accesul in cercurile cele mai importante. In plan sentimental va trebui sa stiti sa va dozat afectiunea intre partenerul de cuplu si celelalte persoane dragi din viata dumneavoastra. Nu este greu sa va impartiti timpul intre familie si persoana iubita, in asa fel incat sa multumiti pe toata lumea.     

PESTI – Sunteti intr-o forma intelectuala buna, care va influenteaza favorabil relatiile cu cei din jur. Aveti succes in toate activitatile legate de familie. Imaginatia, abilitatea si farmecul dumneavoastra, deosebit de puternice in aceasta perioada, va asigura succesul.