Horoscopul zilei de 4 martie: Schimbări la job pentru Fecioară, probleme în dragoste pentru Săgetători

De: Nicoleta Nicolae / 04.03.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 4 martie: Schimbări la job pentru Fecioară, probleme în dragoste pentru Săgetători
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de vineri, 4 martie.

BERBEC – Ziua aceasta se află sub semnul noului, nu numai în ceea ce priveşte veştile şi informaţiile pe care le primiţi, ci şi datorită evenimentelor care au loc în jurul dumnevoastră. Atenţie însă la schimbările care vor rezulta în urma acestor noutăţi.
 
TAUR – Astăzi aveţi posibilitatea să obtineţi cu uşurinţă mici câştiguri financiare: răsplata pentru o lucrare finalizată sau o tranzacţie comercială. Spre seară, o femeie din familie va va ajuta să rezolvaţi o problemă care trenează de multă vreme.

GEMENI – Ar fi bine să vă organizaţi mai bine cheltuielile acestei zile, să fiţi mai chibzuit şi mai prudent în tot ce investiţi. Veţi avea parte de o călătorie sau de o recunoaştere a capacităţilor dumneavoastră cu totul neaşteptată.

RAC – Aveţi o zi plină de iubire. Sunteţi creativi, spontani, ingenioşi, iar ideile dumneavoastră nu par să se irosească. Singura problemă pe care o puteţi avea este legată de partenerul de viaţă sau de o persoană apropiată.

LEU – Este o zi prielnică pentru consolidarea unor prietenii, pentru parteneriat sau asocieri. Ar fi bine să profitaţi de această conjunctură favorabilă, pentru a va lărgi cercul de prieteni. Totodată, astăzi puteţi finaliza cu succes toate problemele legate de sănătate.

FECIOARA – Iniţiativele dumneavoastră se vor bucura de succes, mai ales dacă doriţi să faceţi unele schimbări în domeniul profesional. Este posibil să aveţi nevoie de ajutorul celor din familie pentru a face faţă problemelor cu care vă confruntaţi la serviciu.

BALANTA – Aţi putea face mari schimbări la serviciu, venind cu idei noi şi expunându-le tuturor şi luptându-vă pentru a le demonstra viabilitatea. Responsabilităţile sporesc, orele de muncă se înmulţesc, condiţiile se înăspresc.

SCORPION – Iată că norocul va surâde din nou. Evidenţierea sau promovarea în activitate vă vor da un sentiment de împlinire şi de bucurie. Tot ceea ce vă doriţi este să-i faceţi fericiţi şi pe cei care vă sunt alături.

SAGETATOR – Descoperiţi că o persoană din anturaj (din cercul de prieteni) vă iubeşte cu adevărat şi nu va puteţi explica refuzul repetat de implicare într-o relaţie amoroasă. Cereţi sfaturi!

CAPRICORN – Toate formele de distracţie vă atrag ca un magnet, cu cât sunt mai costisitoare, cu atât mai mult va incită. Acest impuls de-a cheltui, poate şi pentru a face impresie, poate produce găuri semnificative în bugetul dumneavoastră.

VARSATOR – Astăzi aveţi un farmec personal aparte, care va atrage atenţia şi chiar admiraţia persoanelor din jurul dumneavoastră. Puteţi să practicaţi cu succes activităţi comerciale şi să faceti investiţii necesare pentru cămin.

PESTI – Într-un fel sau altul, astăzi descoperiţi sau aflaţi ceva care dă mai mult sens vieţii dumneavoastră, care schimbă direcţia pe care aţi mers până acum. Iar schimbarea este benefică.