Horoscopul zilei de 5 martie: Capricornii primesc o veste aşteptată, Peştii au parte de surprize plăcute

De: Nicoleta Nicolae / 05.03.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 5 martie: Capricornii primesc o veste aşteptată, Peştii au parte de surprize plăcute
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de sâmbătă, 5 martie 2016.

BERBEC – Astăzi s-ar putea să aveţi sentimente contradictorii, atât în privinţa problemelor de serviciu, cât şi a celor sentimentale. Dilemele pe care le aveţi se vor lămuri în partea a doua a zilei, iar relaţiile dumneavoastră cu persoana iubită vor reveni pe făgaşul lor normal.

GEMENI – Astăzi inspiraţia vă poate ajuta să realizaţi ceva mai deosebit, aşa că nu va pierdeţi timpul cu activităţi de rutină. Popularitatea dumneavoastră este în creştere şi asta vă asigură o anumită protecţie.

RAC – Nu-l lăsaţi astăzi pe vreun binevoitor să vă dea sfaturi, ci mai bine urmaţi-vă propriile instincte în ce priveste speculaţiile. Sunteţi hipersensibili la părerile altora, dar nu vă lăsaţi influenţaţi. Perseverenţa şi imaginaţia vă garantează o ascensiune rapidă în carieră.

FECIOARA – În această zi veţi găsi soluţii pentru aplanarea unor discuţii în contradictoriu ce pot apărea la locul de muncă sau în familie. Pentru aceasta însă, va trebui să daţi dovadă de diplomaţie şi să ţineţi seama şi de părerile persoanelor implicate în conflict.

SCORPION – Este o zi bună pentru pus la punct acte sau statistici iar conştinciozitatea dumneavoastră va reuşi să facă impresie bună şefilor. Aţi putea câştiga nişte bani, o mărire de salariu sau o primă. Cu toate acestea, nu este recomandat să vă aruncaţi cu capul înainte făcând cheltuieli mari care nu sunt deloc urgente.

CAPRICORN – Este posibil să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de mai mult timp. Nu o luaţi drept bună, încercaţi să stabiliţi veridicitatea informaţiilor. Sunteţi cam neatent şi din această cauză aţi putea încurca multe lucruri.    

VARSATOR – Pe perioada acestei zile, ar fi bine dacă aţi încerca să trăiţi cât mai mult în lumea reală, renunţând la filosofiile abstracte. Probleme independente de dumneavoastră vă pot influenţa în mod negativ activitatea.

PESTI – Astăzi puteţi aborda cu succes probleme serioase din domeniul afacerilor şi sunteţi capabil să finalizaţi activităţi începute cu mai mult timp în urmă. Acasă veţi avea parte de surprize plăcute. Veţi reusi să vă priviţi viaţa particulară, relaţia cu persoana iubită dintr-un cu totul alt unghi.