Horoscopul zilei de 5 martie: Datorii achitate şi proiecte secrete

De: Nicoleta Nicolae / 05.04.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 5 martie: Datorii achitate şi proiecte secrete
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de marţi, 5 martie 2016.

BERBEC – Intuiţia funcţionează deosebit de eficient. Ideile de care daţi dovadă v-ar putea permite să obţineţi o aprobare pe care o aşteptaţi de mult timp. Problemele financiare sunt puţin cam încurcate în acest moment dar puteţi să le dirijaţi în aşa fel încât să vă aducă profit în viitorul apropriat. Toate bârfele din lume se vor duce în vânt daca ştiţi să fiţi ferm pe poziţie. Sunteţi nevoit să luaţi hotărâri pentru toţi cei din jurul dumneavoastră.     

TAUR – Astăzi veţi fi preocupat mai mult de rezolvarea problemelor casnice. Oricum se pare că s-au adunat cam multe de făcut şi nici nu prea va simţiţi în formă pentru a încheia o afacere, puteţi chiar să faceţi gafe, pe care cu greu le veţi putea remedia, în cazul în care nu vă puteţi stăpâni impulsivitatea.     

GEMENI – Veţi trăi o zi plină în evenimente pe plan afectiv. Nu va lăsaţi copleşiţi de intensitatea emoţiilor dumneavoastră. Nici reacţiile mai ciudate ale partenerului nu trebuie să vă dea de gândit. Curba financiară este mai mofturoasă acum, când portofelul dumneavoastră s-a cam subţiat. Din fericire, o veste financiară excelentă va înseninează şi chiar promite achitarea tuturor datoriilor.     

RAC – Aceasta zi este marcată de o nevoie imperioasă de a vă exprima îin aproape toate domeniile. Aveţi grijă însă să nu o faceţi într-un mod neconvenţional. Gândurile neclare, tendinţa de a vă precipita vă pot pune în faţa unei interpretări greşite a intenţiilor dumneavoastră de către anturaj.    

LEU – Aveţi nevoie de o sumă de bani sau datoraţi cuiva o suma de bani. În cazul în care căutaţi o sursă de împrumut, acum sunt şanse să o găsiţi. E posibil ca acum să fie momentul manipulării unei mari sume de bani care are scopul de a vă scoate dintr-un impas financiar, dar e posibil ca dobânzile pe care le veţi avea de plătit mai târziu pentru asta să fie şi ele la fel de îngrijorătoare ca şi situaţia actuală.    

FECIOARA – Astăzi va trebui să vă bazaţi pe sumele obişuite de bani, cele care veneau ca şi până acum, deci nu vă aşteptaţi la câştiguri suplimentare. Ceva cheltuieli neprevăzute ar putea apărea totuşi pentru sănătate, dar nu neapărat pentru dumneavoastră, ci pentru cineva din familie.     

BALANTA – Astăzi veţi reuşi să vă exprimaţi pe plan intelectual şi artistic şi veţi avea ocazia să străluciţi în societate. Interesul pentru chestiunile sentimentale va fi mult mai accentuat ceea ce ar putea duce la consolidarea relaţiei cu fiinţa iubită. Comunicarea cu aceasta va fi excelentă şi dacă aveţi de lămurit ceva, ziua de astăzi vă va da ocazia să o faceţi.    

SCORPION – Mici probleme financiare s-ar putea ivi în această zi, când veţi cheltui cu nepăsare mai mult decât vă permiteţi de obicei. Aţi putea să faceţi călătoria pe care o tot visaţi, bineînţeles alături de persoana iubită. Din discuţiile purtate cu un bărbat aţi putea culege şi câteva idei interesante pe care să le folosiţi în proiectele secrete pe care le aveţi.    

SAGETATOR – Astăzi condiţiile de acţiune vor fi vizibil îmbunătăţite chiar dacă şansele de avansare sau promovare par modeste. Un rol important îl vor juca relaţiile de colaborare fiindcă tot ceea ce va reuşi astăzi se va datora muncii în echipă. Este o zi favorabilă creşterii popularităţii sau influenţei la toate nivelurile.     

CAPRICORN – Temperamentul dumneavoastră impulsiv va fi foarte greu de stăpânit astăzi şi veţi reacţiona urât la orice critici aduse în mod obiectiv. Cei din jur vor comunica destul de greu cu dumneavoastră şi nu vor putea să vă facă să înţelegeţi anumite lucruri, chiar dacă vor veni cu argumente solide.    

VARSATOR – Primiţi pe neaşteptate o sumă importantă de bani, la care nici nu aţi îndrăznit să visaţi până acum. Vi se cere în schimb multă discreţie, ca şi cum aţi avea vreun interes să vă lăudaţi.    

PESTI – Este o ziua providenţei pentru că puteti primi ajutor neaşteptat fără că macăr să-l cereţi, vi se poate face un dar. În mod sigur primiţi ceva, chiar dacă nu material şi nici financiar, ceva care reprezintă o cheie pentru viitor.