Horoscopul zilei de 6 aprilie: Reconfigurări în carieră şi în viaţa sentimentală

De: Nicoleta Nicolae / 06.04.2016, 06:00
Horoscopul zilei de 6 aprilie: Reconfigurări în carieră şi în viaţa sentimentală
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de miercuri, 6 aprilie.


BERBEC – Este o zi favorabilă studiului şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. Este posibil să intraţi într-un grup nou, într-o organizaţie sau asociaţie. Este posibil să primiţi un ajutor important din partea cuiva din anturajul dumneavoastră apropiat. O veste de pe alte meleaguri vă va lua prin surprindere.    

TAUR – În primele ore ale zilei veţi avea nişte discuţii cu unii prieteni sau va trebui să cheltuiţi bani pentru a-l ajuta pe unul dintre ei care are probleme. Situaţia financiară se poate îmbunătăţi considerabil, pentru că sunt şanse să intraţi în posesia unei moşteniri.    

GEMENI – Astăzi nu puteţi evada din realitate. Mai mult decât atât, trebuie să infruntaţi problemele şi să le faceţi faţă. S-ar putea să nu câştigati prea mult din ce v-aţi propus, dar nici nu veţi pierde dacă acceptaţi să munciţi şi să meritaţi tot ce obţineţi. Aceasta este cheia zilei.     

RAC – Astăzi trebuie să faceţi un serviciu unei persoane din jur, să ajutaţi, să vă puneţi în slujba altuia, să vă oferiţi ajutorul. Şi asta fără să aşteptaţi recompensă. Sunteţi oarecum în pericol din cauza surmenajului, a programului foarte încărcat. Este momentul ideal să faceţi o pauză, pentru a nu apărea un blocaj psihic general.    

LEU – Puteţi primi o propunere foarte tentantă ori o veste importantă care poate conduce la o reconfigurare profundă a vieţii dumneavoastră. Este foarte posibil ca în această zi cariera sau relaţiile profesionale să înflorească, să se deschidă  o altă perspectivă. Veţi avea ocazia să vă expuneţi nişte idei pe care le aveţi în legătură cu un proiect în care sunteţi implicat.     

FECIOARA – Astăzi veti constata că o strategie pe care aţi aplicat-o nu a funcţionat cum trebuie şi veţi fi hotărât să vă schimbaţi tactica. Vă veţi ambiţiona să găsiţi o soluţie mai bună şi să le demonstraţi superiorilor că puteţi să rezolvaţi problema respectiva.    

BALANTA – Astăzi nu trebuie să vă lăsaţi cuprins de tot felul de griji. Nu vă pierdeţi vremea gândindu-vă la ceea ce nu aţi făcut sau la greşelile din trecut. Situaţia din planul financiar se va drege astăzi iîn mod neşteptat pentru dumneavoastră. Această redresare se va produce mai întâi lent, dar se va accelera în următoarele zile.

SCORPION – O zi surâzătoare, cu multe surprize frumoase. Este de aşteptat ca planurile şi orarul să nu fie respectate, să aveţi surprize pe parcursul zilei. În primele ore ale dimineţii ar fi bine să faceţi lista problemelor care se cer rezolvate urgent, altfel vă veţi pierde în activităţi mărunte lipsite de importanţă. Cu lucrurile sunteţi cam împrăştiat şi, mai mult ca sigur, veţi rătăci un obiect important.    

SAGETATOR – Promptitudinea de care daţi dovadă astăzi v-ar putea scuti de problemele care se prevăd acasă. Atenţie totuşi că posesivitatea în dragoste vă poate aduce reproşuri din partea persoanei la care ţineţi. Dacă anumite lucruri nu merg bine trebuie să ştiţi că lucrul acesta se datorează unui prieten care va încurca.    

CAPRICORN – Nu va angajati acum in proiecte mari, de anvergura, pentru ca nu este o zi propice unor actiuni ample, ci mai mult rutina de zi cu zi. Amanati orice proiect important pentru saptamana viitoare, poate vor fi auspicii mai bune.    

VARSATOR – Starea financiara cunoaste o noua curba descendenta. Fie ramaneti brusc fara bani, fie ii pierdeti printr-o investitie riscanta. Intampinati mari piedici in primirea banilor care vi se cuvin sau in achitarea datoriilor catre altii.    

PESTI – Sunteti inspirat si reusiti sa rezolvati o problema financiara. Puteti sa va ocupati de afaceri si aveti ocazia sa terminati lucrari mai vechi. Astazi veti avea parte de petreceri sau de actiuni mondene care va vor pune in valoare mai ales actiunile intelectuale. Va veti simti bine si veti mai reusi sa va mai relaxati.