Horoscopul zilei de 7 martie: Balanţele sunt pe val, Săgetătorii au o zi grozavă

De: Nicoleta Nicolae / 07.03.2016, 06:00

Horoscopul zilei de 7 martie: Balanţele sunt pe val, Săgetătorii au o zi grozavă
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de luni, 7 martie 2016.

BERBEC – Astăzi se cere să cultivaţi cât mai mult diplomaţia, răbdarea şi în aceeaşi măsură exigenţa. Doriţi să vă afirmaţi, dar este ceva care vă împiedică, făcându-vă mai rezervat. N-ar fi exclus ca o persoană necunoscută să vă sară în ajutor.

TAUR – Dispuneţi de energia necesară pentru a face faţă cu succes tuturor activităţilor, deşi astăzi aveţi o zi grea, cu multe probleme de rezolvat. Profesia şi banii devin preocupările principale ale acestei zile. Se resimte o uşoară stare de agitaţie şi, în unele cazuri, suspiciune faţă de anumite persoane, lucru datorat dorinţei de reuşită cu orice preţ.

GEMENI – Ziua de astăzi este favorabilă rezolvării unei probleme financiare care nu vă dă linişte de câteva zile. Sunt favorizate şi schimbările, în special cele care vizează serviciul sau finanţele. Un lucru este sigur, beneficiile acestei zile vor da roade concrete în măsura în care vă veţi implica activ în rezolvarea chestiunilor prioritare.

RAC – Astăzi veţi avea succes la încheierea de contracte şi semnarea unor documente oficiale. Veţi avea o discuţie aprinsă cu colegii de serviciu, discuţie în urma căreia vă veţi susţine cu înverşunare punctele de vedere. Însă relaţiile cu superiorii se îmbunătăţesc.

LEU – Ar fi bine să amânaţi întâlnirile cu scop de afaceri planificate pentru astăzi, deoarece nu va aflaţi într-un moment favorabil pentru comunicare. În această zi sunteţi sfătuiţi să acordaţi mai multă atenţie problemelor pe care le au membrii familiei.

FECIOARA – Aveţi posibilitatea să obţineţi câştiguri financiare nesperate, dar şi să vă afirmaţi pe plan social. Aveţi posibilitatea să obţineţi câştig de cauză într-o dispută mai veche. O persoană mai în vârstă vă va da un ajutor substanţial, deşi este nemulţumită de superficialitatea cu care trataţi problemele.

BALANTA – Posibilităţile pe care le aveţi astăzi sunt nelimitate, în special din punct de vedere financiar. Veţi primi o aprobare care vă va alunga grijile făcute în ultimul timp. Vă aflaţi într-un moment favorabil din toate punctele de vedere şi aţi putea crede că tot ce întreprindeţi va fi încununat de succes.

SCORPION – Este o zi favorabilă schimbărilor importante în cămin şi drumurilor scurte în interesul familiei. Forma bună în care vă aflaţi azi vă ajută să vă adaptaţi cu uşurină la situaţiile noi care vă ies în cale şi să rezolvaţi cu succes problemele din viaţa particulară.

SAGETATOR – Dacă staţi bine financiar, porniţi la drum şi petreceţi-vă această zi într-un loc care vă place în mod deosebit. Bucuraţi-vă de ziua de astăzi fără a da importanţă problemelor  ce va frământă de ceva vreme şi apreciaţi-o cum se cuvine, pentru că este bună şi fără tensiuni. Încercaţi să nu le creaţi dumneavoastră.

CAPRICORN – Sunteţi deschişi şi foarte comunicativi, fapt pentru care veţi atrage atenţia şi simpatia publicului. Astăzi puteţi face drumuri, vă puteţi rezolva cu succes probleme oficiale sau sentimentale.

VARSATOR – Problemele materiale pe care le aveţi astăzi nu sunt în măsură să vă afecteze randamentul în activităţile intelectuale. Nu va mai bazaţi pe argumente verbale, deoarece sunteţi nerăbdător şi treceţi la demonstraţii practice. Asistaţi la certuri fără a interveni, cu toate că le-aţi provocat intenţionat.

PESTI – Activităţile pe care le demaraţi, precum şi relaţiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate în această zi. În domeniul socio-profesional vă pierdeţi în lucruri mărunte şi în teancuri de hârtii. Trebuie să vă concentraţi toată atenţia asupra acestor probleme.