Horoscopul zilei de 8 martie: Leii primesc afecţiune, Balanţele au parte de vizite

De: Nicoleta Nicolae / 08.03.2016, 07:00

Horoscopul zilei de 8 martie: Leii primesc afecţiune, Balanţele au parte de vizite
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de marţi, 8 martie 2016.

BERBEC – Colaborarea dumneavoastră cu un partener de afaceri îşi va arăta astăzi roadele, prin finalizarea cu succes a unei activităţi importante. Este posibil să vă vedeţi cu o rudă apropiată pentru a rezolva o problemă care va cam irita. Intervenţia partenerului de viaţă nu va poate fi de niciun ajutor într-o astfel de situaţie.

TAUR – Această zi vă poate oferi satisfacţii pe plan intelectual şi social, deoarece dispuneţi de energii benefice echilibrate. Astăzi aveţi posibilitatea să găsiţi soluţii favorabile pentru rezolvarea unor conflicte care ar putea să apara fie la locul de muncă, fie în familie. Pentru aceasta, însă, este recomandabil să daţi dovada de multă diplomaţie şi să ascultaţi şi părerile altor persoane.

GEMENI – Traversaţi o zi în care va trebui să acceptaţi să faceţi compromisuri şi să ascultaţi şi de sfaturile altora. Pe plan financiar, veţi depune un efort considerabil pentru a vă spori finanţele. Vă veţi simţi copleşit de dorinţă de succes material şi este posibil să apară unele câştiguri din diferite speculaţii.

RAC – Pentru dumneavoastră, ziua aceasta se afla sub semnul neprevăzutului, deci nu vă faceţi planuri. Aţi putea totuşi să vă plănuiţi cum să vă petreceţi timpul liber, mai ales că persoana iubită îşi doreşte să petreacă mai mult timp alături de dumneavoastră.

LEU – Chiar dacă astăzi aveţi multe probleme de rezolvat, nu este cazul să alergaţi de colo-colo, întrucât riscaţi să vă consumaţi energia inutil. Viaţa de familie va fi foarte plăcută pentru dumneavoastră. Toţi  membrii familiei vă înconjoară cu multă afectiune, pe care ţin s-o dovedească şi prin daruri.

FECIOARA – În plan financiar, vi se cere să evitaţi acţiunile riscante. Şansa este de partea dumneavoastră, dar nu este bine să lăsaţi totul în seama ei. Vă grăbiti şi, din acest motiv, riscaţi să luaţi o decizie care vă poate determina să faceţi greşeli mari. Norocul dumneavoastră constă în ajutorul pe care vi-l va da o rudă apropiată.

BALANTA – Această zi va aduce o schimbare radicală în atitudinea dumneavoastră faţă de ceva sau de cineva. Unul dintre prieteni are probleme sentimentale şi vă va face o vizită ca să plângă pe umărul dumneavoastră. Veţi afla că în cele din urmă dragostea este mai importantă decât banii sau cariera.

SCORPION – Astăzi, relaţia dumneavoastră cu persoana iubită se va îmbunătăţi. Aveţi sansa de a găsi soluţii pentru problemele cu care va confruntaţi. Încercaţi să fiţi ceva mai indulgenţi şi acordaţi-i partenerului ajutorul de care are nevoie.

SAGETATOR – Apar posibilităţi de promovare sau de câştig. Este indicat de altfel să căutaţi compania celor care vă inspiră şi vă poartă noroc. Astazi nu vă lipsesc şarmul şi nici diplomaţia, fapt ce ar putea constitui un real avantaj în abordarea situaţiilor. În dragoste, vestea plecării persoanei iubite într-o calatorie sau o schimbare profesională a acesteia, vă cam pune pe gânduri.

CAPRICORN – O veste pe care o veţi primi de la o persoană mai tânără vă pune pe gânduri. Se pare că trebuie să rezolvati o problemă care are legatură cu familia dumneavoastră. Cheltuielile ce se impun pentru această perioadă nu vă vor ridica mari probleme căci câştigurile vor fi suficient de mari.

VARSATOR – Intuiţia şi tactul sunt atributele care trebuie să vă călăuzească pe parcursul acestei zile. Veţi descoperi că o situaţie nu trebuie să fie neapărat logică pentru a avea un final fericit şi, drept urmare, optimismul dumneavoastră va fi în creştere.

PESTI – Şansa este astăzi de partea dumneavoastră.Veţi reuşi să depăşiţi orice dificultate şi veti avea succes în toate activităţile pe care le întreprindeţi. Este o zi prielnică susţinerii examenelor, lucrărilor artistice şi proiectelor.