Horoscopul zilei de 9 martie: Fecioarele încep o nouă relaţie, Capricornii fac apel la şarm

De: Nicoleta Nicolae / 09.03.2016, 06:00


Horoscopul zilei de 9 martie: Fecioarele încep o nouă relaţie, Capricornii fac apel la şarm
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de 9 martie 2016.


BERBEC – În cursul dimineţii, veţi fi puţin iritat şi, din această cauză, s-ar putea să aveţi o reacţie verbală necontrolată faţă de partenerul de viaţă. Vă cam plictisiţi şi cheful de muncă vă lipseşte. Din această cauză, aţi putea crede ca este mai comod să urmaţi sfatul altuia decât să faceţi ceea ce ştiţi dumneavoastră că este bine.

TAUR – Lucrările în care v-ati angajat astăzi la locul de muncă ar putea să vă creeze o stare de nerăbdare, pentru că nu găsiţi soluţii pentru finalizarea lor. Chiar dacă sunteţi foarte ocupat cu problemele dumneavoastră personale, va sfătuim să nu neglijaţi planul sentimental.

GEMENI – Ziua pare amestecată şi confuză. Responsabilităţile par să vă ia cu asalt, şi în ciuda unor promisiuni primite se pare că sunteţi încă pe cont propriu. Graba în care vreţi să faceţi lucrurile nu va face altceva decât să întârzie realizarea acestora. Chiar dacă nu va iese nimic din ceea ce v-aţi propus să realizaţi ar fi bine să nu vă pierdeţi răbdarea.

RAC – Ziua de astăzi vă va da posibilitatea de a călători atât în compania prietenilor, cât şi pentru rezolvarea problemelor restante de la serviciu. Succesul în aceste călătorii este mai mult ca sigur ceea ce vă va face mai optimist, mai încrezător în propriile capacităţi. În plus, ar putea să vă aducă şi unele câştiguri.

LEU – Astăzi vor avea loc schimbări importante în viaţa dumneavoastră, care vă vor oferi multe satisfacţii. Activitatea intelectuală intensă şi puterea creativă de care dispuneţi în această zi vor contribui la succesul dumneavoastră pe plan social.

FECIOARA – În această zi veţi găsi soluţia optimă pentru rezolvarea unor probleme existente de mai mult timp în relaţia dumneavoastră cu persoana iubită. Aţi putea lega relaţii cu persoane importante sau aţi putea pune bazele unei noi relaţii sentimentale. Tonusul fizic şi intelectual sunt în creştere.

BALANTA – Astăzi aveţi entuziasmul necesar pentru demararea unei afaceri, dar singurul lucru care vă mai taie din elan este lipsa banilor. Dacă veţi reuşi să vă puneţi la lucru imaginaţia şi creativitatea, veţi obţine suma de bani de care aveţi nevoie.

SCORPION – Astăzi să nu va faceţi planuri de afaceri, întrucât este posibil să apară evenimente neprevăzute. Starea de idealism pe care o resimţiţi în prima parte a zilei vă determină să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Astăzi vă sfătuim să nu demaraţi noi activităţi, deoarece deciziile pe care le veţi lua s-ar putea să fie greşite.
 
SAGETATOR – În această dimineaţă s-ar putea să vă aflaţi într-o stare de confuzie din cauza multitudinii de probleme pe care le aveti de rezolvat. Încercaţi să nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă din familie, întrucât se poate ajunge la o ceartă nedorită. Vă recomandăm să acordaţi atenţia necesară persoanei iubite.

CAPRICORN – Vă puteţi folosi astăzi de şarmul dumneavoastră irezistibil pentru a obtine unele avantaje. Evenimentele vă sunt favorabile, dar pentru a reuşi va trebui să şi actionaţi la timpul potrivit. Dacă vi se pare totuşi că norocul vă ocoleşte n-ar fi rău să-i lăsaţi pe alţii să ia decizii pentru dumneavoastră.

VARSATOR – Astăzi puteţi să realizaţi proiecte ambiţioase pe termen lung şi să luaţi decizii importante pentru viitor. În prima parte a zilei veţi întâlni o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp şi veţi fi plăcut impresionat de ceea ce vă va povesti.

PESTI – Astăzi aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, în special pe planul relaţiilor sentimentale. Ceva realizări în domeniul serviciului aţi putea avea la începutul zilei. Fiinţa iubită v-ar putea da un ajutor în această direcţie. În rest ar fi de dorit să vă ocupaţi cu precădere de activităţi de rutină.