Horoscopul zilei de 9 martie: Realizări de invidiat şi recompense materiale

De: Nicoleta Nicolae / 09.04.2016, 06:00


Horoscopul zilei de 9 martie: Realizări de invidiat şi recompense materiale
Aflaţi ce prezic astrele pentru ziua de sâmbătă, 9 martie 2016.

BERBEC – Vi se va face o propunere de colaborare deloc de neglijat. Recompensele materiale in cazul acceptarii par a fi destul de mari. Nu sunt insa de neglijat nici alte aspecte ale „afacerii”. Asa ca ar trebui sa cantariti intai totul si abia apoi sa spuneti „da” sau „ba”. Veti obtine astazi si increderea si ajutorul unor oameni destul de importanti care va pot ajuta in cariera. Nu exagerati insa in a le cere favoruri!     

TAUR – Este un moment bun in plan sentimental, fie ca vreti sa oficializati legatura pe care o aveti, fie ca va pregatiti pentru o relatie noua. Relatiile sociale ca si cele de familie sunt pe primul plan, iar unele persoane sunt gata sa va sustina cauza. Daca doriti sa reusiti, acum este momentul sa va impuneti.    

GEMENI – Programul pe care vi l-ati stabilit pentru astazi va suferi modificari repetate. Asadar, este recomandabil sa nu va faceti un plan foarte strict. Desi aveti impresia ca astazi puteti rezolva numeroase probleme, s-ar putea sa nu aveti spor si sa nu va reuseasca aproape nimic. Initiativele dumneavoastra sunt confuze si nerealiste si riscati sa nu fie corect intelese de cei din jur.    

RAC – O stire de ultima ora, posibil finanacira, va poate da dureri de cap, mai ales ca nu stati prea bine cu banii. Va vedeti pusi in situatia de a face cateva schimbari rapide si de a lua decizii de importanta vitala. Spre amiaza, relatia cu persoana iubita ajunge intr-un punct critic. Veti reusi totusi sa depasiti problemele.    

LEU – O veste primita in aceasta dimineata de la o ruda apropiata ar putea sa va schimbe complet planurile pentru azi. Este posibil sa vi se solicite sprijinul intr-o problema de sanatate, insa nu este cazul sa va ingrijorati pentru ca se pare ca nu este nimic grav.     

FECIOARA – La locul de munca este posibil sa vi se ofere sansa unei promovari, ceea ce ar putea atrage invidia colegilor dumneavoastra. Sunteti insa cu constiinta impacata, caci ati muncit mult pentru a ajunge aici.    

BALANTA – Astazi va trebui sa dispuneti de foarte multa energie pentru a putea face fata agitatiei si evenimentelor importante din jurul dumneavoastra. Viata de familie, cu tot ce implica ea, este plina de viata, dinamica, fiecare aducandu-si contributia cu ceva la binele comun, dar peste toti, dumneavoastra jucati rolul de lider.    

SCORPION – Intuitia va va ajuta astazi sa gasiti solutiile optime pentru rezolvarea mai eficienta a problemelor de la locul de munca. Colegii de serviciu si sefii va sustin initiativele si isi pun mari sperante in reusita dumneavoastra. V-ati saturat sa tot asteptati sa vi se remarce calitatile si sa vi se recunoasca meritele, asa ca sunteti hotarati mai mult ca oricand sa luati atitudine.    

SAGETATOR – In aceasta zi nu este momentul potrivit pentru a va asuma riscuri. Sunteti destul de nervos, ceea ce va poate afecta intreaga activitate de azi. Deveniti foarte intelegator cand este vorba de propria dumneavoastra piele, care ar putea sa cam fie pusa la bataie. Foarte intelept. Va sfatuim sa va stabiliti clar prioritatile. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti musafiri si sa nu mai puteti face nimic. Faceti eforturi mari pentru a va ajuta familia, insa nu sunt apreciate de nimeni.    

CAPRICORN – Sunteti foarte ocupat, tras in mai multe directii, dar nu prea mai faceti fata stresului. Norocul dumneavoastra pare a fi o mana de ajutor care vine la momentul potrivit din partea unui prieten, datorita caruia veti iesi din impas. Nu incercati sa le faceti singur pe toate, ci acceptati sprijinul, pentru ca totul va parea mai usor.     

VARSATOR – Initiativele pe care le veti lua astazi se vor dovedi utile si puteti spera la realizari de invidiat, pentru ca va reuseste tot ce intreprindeti. Acest lucru ii cam nemultumeste pe unii colegi de la birou, dar nu trebuie sa va lasati influentati de parerile celorlalti. Invidia lor nu va va ocoli nici de data aceasta, dar reusita este mai aproape ca oricand.     

PESTI – In iubire sunteti foarte gelos si posesiv, neacceptand ca persoana iubita sa-si risipeasca atentiile pentru altcineva, oricine este aceasta persoana. Spre seara, este posibil sa primiti o invitatie in oras sau acasa la unul dintre prieteni. Puteti sa va duceti fara grija, caci sunt sanse mari sa va simtiti foarte bine.