Hospitalet a refuzat pe La Coruna

Apropo.ro / 12.12.2001, 14:16
Hospitalet a refuzat pe La Coruna
Echipa din divizia a treia spaniola Hospitalet a refuzat sa se prezinte, marti, la arena "Miniestadi" din Barcelona, pentru a disputa, cu formatia Deportivo La Coruna, meciul tur din optimile de finala ale Cupei Spaniei, informeaza AFP. In urma neprezentarii echipei Hospitalet, formatia

Echipa din divizia a treia spaniola Hospitalet a refuzat sa se prezinte, marti, la arena „Miniestadi” din Barcelona, pentru a disputa, cu formatia Deportivo La Coruna, meciul tur din optimile de finala ale Cupei Spaniei, informeaza AFP.

In urma neprezentarii echipei Hospitalet, formatia Deportivo La Coruna s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Spaniei.

Antrenorul echipei din La Coruna, Javier Irureta, s-a opus ca partida respectiva sa se desfașoare pe terenul gruparii Hospitalet, estimind ca iarba sintetica cu care este acoperit acesta ar putea fi periculoasa pentru jucatori. Conducerea Federatiei Spaniole de Fotbal a decis, in urma protestelor exprimate de Irureta, ca meciul sa aiba loc pe stadionul „Miniestadi” din Barcelona.

Responsabilii clubului Hospitalet nu au fost de acord, insa, cu aceasta hotarire, precizind ca numai un ordin al regelui Juan Carlos i-ar face sa accepte disputarea partidei pe arena catalana. Capitanul echipei Hospitalet, Javi Garcia, a afirmat ca intelege decizia luata de conducerea gruparii, deși el și colegii sai ar fi vrut foarte mult sa intilneasca formatia Deportivo La Coruna. Garcia a adaugat ca acest meci ar fi fost, pentru echipa sa, unul „istoric”.

Clubul Hospitalet risca, in urma neprezentarii in optimile de finala ale Cupei Spaniei, sa fie exclus din editia viitoare a acestei competitii și sa primeasca o amenda cu valoarea cuprinsa intre 3.000 de euro și 12.000 de euro.
Sursa:www.mediafax.ro